Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Eneja @ 2012 04 24, 09:46)
Oho, La Perla, geniali mintis, suintrigavo mane, norėčiau pabandyti ir aš  mirksiukas.gif

butu tinginiu budas nr 2 lotuliukas.gif

kazkada buvau "pasinesusi" ir is odos iskarpiusi lapelius apneriau, galvodama kazkada sujungti brydemis, bet per kraustymasi dingo mano lapeliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2012 04 24, 10:11)
wub.gif IR SPALVYTĖ IR RAŠTAS TIESIOG FANTASTIŠKI wub.gif labai laukiu kada pamatysim galutinį variantą ant kūno 4u.gif

Ačiū ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JPE @ 2012 04 22, 21:11)
Ir prizadu, daugiau nuo savo nuomones susilaikysiu ax.gif  ax.gif  blush2.gif

O va šito, tai nuoširdžiai prašyčiau nedaryt biggrin.gif Tikrai, aš esu visoms labai dėkinga už pastabas, nes nu sau pačiai tikrai kitaip atrodo darbas. Kritiškas žvilgsnis iš šalies labai labai vertingas.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 24, 11:07)
bet per kraustymasi dingo mano lapeliai  doh.gif

Eina sau doh.gif
Atsakyti
Na va, giriuosi ax.gif Fotosesija tokia truputį buitinė, reiks orams atšilus kur pievoje pasifotografuoti rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Eina sau blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Aš neturiu žodžių.... T-O-B-U-L-Y-B-Ė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
TIKRAI wub.gif wub.gif wub.gif nuostabu smile.gif smile.gif viskas tobula, nuo kepurytes krastelio iki paneles akyciu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Bet aš pati tai nesu iki galo patenkinta unsure.gif Man tas kraštelis vis tik truputį per masyvus, o be to riečiasi šiek tiek, gal reiks dar sutvirtinti kraščiuką unsure.gif O iš praktinės pusės man atrodo, kad truputį per reta, tokia labiau dėl grožio, o ne dėl funkcijos unsure.gif Jei dar užeis ūpas pakartoti, jau žinau, ką darysiu kitaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 24, 14:41)
Na va, giriuosi ax.gif Fotosesija tokia truputį buitinė, reiks orams atšilus kur pievoje pasifotografuoti rolleyes.gif

Super wub.gif Labai labai gražu. Kraštelis atrodo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Man taip grazu, kad net nera prie ko prikibti smile.gif,juk ji del grozio ir yra, ten ner ko ir ieskot praktiskumo- juk moters gyvenime tiek daug nelabai praktisku ir patogiu dalykeliu blush2.gif , bet uztat kooookiu graziu........Jei dar pasikuklinsi ax.gif blush2.gif paimsiu ta kepuryte savo trimetei blink.gif bigsmile.gif ir jokie krasteliai man netrukdys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 24, 15:23)
Man taip grazu, kad net nera prie ko prikibti smile.gif,juk ji del grozio ir yra, ten ner ko ir ieskot praktiskumo- juk moters gyvenime tiek daug nelabai praktisku ir patogiu dalykeliu  blush2.gif , bet uztat kooookiu graziu........Jei dar pasikuklinsi ax.gif  blush2.gif paimsiu ta kepuryte savo trimetei  blink.gif  bigsmile.gif ir jokie krasteliai man netrukdys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš nesikuklinu, kepurytė man graži smile.gif Tiesiog rankdarbiuose esu baisi perfekcionistė, padarau vieną ir noriu judėti toliau tobulumo link biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 24, 14:28)
Aš nesikuklinu, kepurytė man graži smile.gif Tiesiog rankdarbiuose esu baisi perfekcionistė, padarau vieną ir noriu judėti toliau tobulumo link  biggrin.gif

man irgi graži wub.gif tik brydžių norėtųsi plonesnių....

o jau mergytes akys wub.gif

nors gal jos ir plonos kai gerai isiziuri.... foto ne visada atskleidzia tiesa..
pvz mano tas pavyzdelis kur buvau idejus foto is tikro nera toks masyvus kaip nuotraukoje atrode.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 balandžio 2012 - 14:40
QUOTE(La Perla @ 2012 04 24, 15:32)
man irgi graži wub.gif  tik brydžių norėtųsi plonesnių....

o jau mergytes akys  wub.gif

Neįsivaizduoju, kaip dar plonesnes tas brydes padaryti, nebent imti viengubą siūlą unsure.gif
Atsakyti