QUOTE(Lusasita @ 2012 04 23, 14:06)
as tokius kringelius neriau
tai pasakok kaip
as sndn dievazi tundra, nepamaciau kad virsuj nupiesta kaip
As tai nesu bandziusi, bet itariu, kad viskas neriama is desines i kaire, esu isitikinus tik del vieno, kad ta linija, reiskia mano siuo metu naudojama papildoma siula ar juostele:) , nes ir is paveikslelio matosi, kad ten kazkas inerta
QUOTE(JPE @ 2012 04 23, 14:59)
As tai nesu bandziusi, bet itariu, kad viskas neriama is desines i kaire, esu isitikinus tik del vieno, kad ta linija, reiskia mano siuo metu naudojama papildoma siula ar juostele:) , nes ir is paveikslelio matosi, kad ten kazkas inerta
o kaip tu to papildomo siulo ilgi atitaikai? ir kaip gale ji pritvirtini kad po to neislystu? bandziau as bet arba ne taip darau arba man kazkas nesigauna... pvz nori apnerti "sniureli" kaip uztvirtini gala, kad nenuslystu ta apnerimo kilpute pabaigoj?
Nezinau nei kaip paaiskinti, as kaip visada viska darau nesimokydama, o "darymo" budu, tai darau turbut ne taip kaip reikia, o taip kaip sugalvoju . As apneriu siula, tad ilgis man neaktualus, leidziu kamuoliuka salia ir tiek, priekyje, tai siula uzkabinu tada uzlenkiu gala ir apneriu kartu, zodziu, kad islystu nera sansu, o gale anksciau darydavau taip pat, bet yra sudetinga ten ji sugraibyti , tai ta papildoma siula nukerpu likus kokios 6-8 akims ir taip ji apneriu, jis ten lieka viduje uz kokiu 3 akiu, o po to buna dar 4-5 akys, tai manau, kad jis irgi neislys, nors sito negarantuoju, juk dar pirmo savo tokio darbelio nei devejau nei ploviau...,bet manau, jie islysti tikrai nedris
QUOTE(busima @ 2012 04 21, 13:25)
sveikos, mezgejėlės,
skaitau skaitau ir grožiuosi jūsų darbeliai. Pradėjau savo pirmąjį ir aš. Pasidariau truputėli gėlyčių ir bandau dėliot, tad noriu jūsų patarimo kuris variantas geriau.
Laukiu komentarų ir patarimų, nes kažkaip iš pradžių įsivaizdavau kaip turėtų atrodyt palaidinė, bet kai pasidariau gėlytes ir pradėjau dėlioti, tai lyg ir niekas niekur netinka
ačiū
skaitau skaitau ir grožiuosi jūsų darbeliai. Pradėjau savo pirmąjį ir aš. Pasidariau truputėli gėlyčių ir bandau dėliot, tad noriu jūsų patarimo kuris variantas geriau.
Laukiu komentarų ir patarimų, nes kažkaip iš pradžių įsivaizdavau kaip turėtų atrodyt palaidinė, bet kai pasidariau gėlytes ir pradėjau dėlioti, tai lyg ir niekas niekur netinka
ačiū
man ir norisi daugiau haoso, bet dar labiau mano manymu tiktu imargint kokia viena ar dvi papildomas spalvytes
http://blogs.mail.ru...B3BB1E45FD.html
kaip gražuuuuuuu
labai gražu
tik kad čia ne airiški, nors esmę pritaikyti ir galima. tik tokią lengvutę voratinklinę kaži ar eitų sukurpti
tik kad čia ne airiški, nors esmę pritaikyti ir galima. tik tokią lengvutę voratinklinę kaži ar eitų sukurpti
QUOTE(axioma @ 2012 04 24, 08:45)
labai gražu
manau cia gipiuras, bet manau eitu pritaikyt. man tai labai patiko ir ta asimetriska apacia. o del lengvumo - plonu siuliuku kodel gine, tik kazin kas tiek kantrybes turetu
dar šovė gal ir kvaila mintis kažin kaip atrodytu iš gipiuro iškirptas detales sujungti airiškų nėrinių brydemis?
tai va va, svarbiausia kad laiko ir kantrybės tiek nežinau kam atsirastų.
mintis gal visai ir nieko, jei "brydžiuoti" plonyčiu šilkiniu siūlu, kur audimui skirta, nu bet tai irgi būtų darbo ir neįsivazduoju kaip faktūras suderinti reikėtų
mintis gal visai ir nieko, jei "brydžiuoti" plonyčiu šilkiniu siūlu, kur audimui skirta, nu bet tai irgi būtų darbo ir neįsivazduoju kaip faktūras suderinti reikėtų
QUOTE(Oragė @ 2012 04 19, 19:22)
Bandau dėliotis nugarai likusias detales, nu arba aš išsisėmiau arba ten kažkas ryškiai negerai. Padėkit patarimais
Susidėliojau 3 variantus. Nu vis tiek kažkas netaip
IR SPALVYTĖ IR RAŠTAS TIESIOG FANTASTIŠKI labai laukiu kada pamatysim galutinį variantą ant kūno
QUOTE(La Perla @ 2012 04 24, 10:01)
dar šovė gal ir kvaila mintis kažin kaip atrodytu iš gipiuro iškirptas detales sujungti airiškų nėrinių brydemis?
Oho, La Perla, geniali mintis, suintrigavo mane, norėčiau pabandyti ir aš