Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

user posted image

as tokius kringelius neriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 04 23, 14:06)
as tokius kringelius neriau  ax.gif

tai pasakok kaip ax.gif

as sndn dievazi tundra, nepamaciau kad virsuj nupiesta kaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 23 balandžio 2012 - 14:16
As tai nesu bandziusi, bet itariu, kad viskas neriama is desines i kaire, esu isitikinus tik del vieno, kad ta linija, reiskia mano siuo metu naudojama papildoma siula ar juostele:) smile.gif, nes ir is paveikslelio matosi, kad ten kazkas inerta
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 23, 14:59)
As tai nesu bandziusi, bet itariu, kad viskas neriama is desines i kaire, esu isitikinus tik del vieno, kad ta linija, reiskia mano siuo metu naudojama papildoma siula ar juostele:) smile.gif, nes ir is paveikslelio matosi, kad ten kazkas inerta

o kaip tu to papildomo siulo ilgi atitaikai? ir kaip gale ji pritvirtini kad po to neislystu? bandziau as bet arba ne taip darau arba man kazkas nesigauna... pvz nori apnerti "sniureli" kaip uztvirtini gala, kad nenuslystu ta apnerimo kilpute pabaigoj? g.gif
Atsakyti
Nezinau nei kaip paaiskinti, as kaip visada viska darau nesimokydama, o "darymo" budu, tai darau turbut ne taip kaip reikia, o taip kaip sugalvoju biggrin.gif . As apneriu siula, tad ilgis man neaktualus, leidziu kamuoliuka salia ir tiek, priekyje, tai siula uzkabinu tada uzlenkiu gala ir apneriu kartu, zodziu, kad islystu nera sansu, o gale anksciau darydavau taip pat, bet yra sudetinga ten ji sugraibyti blush2.gif , tai ta papildoma siula nukerpu likus kokios 6-8 akims ir taip ji apneriu, jis ten lieka viduje uz kokiu 3 akiu, o po to buna dar 4-5 akys, tai manau, kad jis irgi neislys, nors sito negarantuoju, juk dar pirmo savo tokio darbelio nei devejau nei ploviau...,bet manau, jie islysti tikrai nedris lotuliukas.gif schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 04 21, 13:25)
sveikos, mezgejėlės,

skaitau skaitau ir grožiuosi jūsų darbeliai. Pradėjau savo pirmąjį ir aš. Pasidariau truputėli gėlyčių ir bandau dėliot, tad noriu jūsų patarimo kuris variantas geriau.
user posted image

Laukiu komentarų ir patarimų, nes kažkaip iš pradžių įsivaizdavau kaip turėtų atrodyt palaidinė, bet kai pasidariau gėlytes ir pradėjau dėlioti, tai lyg ir niekas niekur netinka  doh.gif

ačiū

man ir norisi daugiau haoso, bet dar labiau mano manymu tiktu imargint kokia viena ar dvi papildomas spalvytes
user posted image
http://blogs.mail.ru...B3BB1E45FD.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 23 balandžio 2012 - 16:48
kaip gražuuuuuuu

user posted image
Atsakyti
labai gražu bigsmile.gif

tik kad čia ne airiški, nors esmę pritaikyti ir galima. tik tokią lengvutę voratinklinę kaži ar eitų sukurpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 04 24, 08:45)
labai gražu   bigsmile.gif

tik kad čia ne airiški, nors esmę pritaikyti ir galima. tik tokią lengvutę voratinklinę kaži ar eitų sukurpti  g.gif

manau cia gipiuras, bet manau eitu pritaikyt. man tai labai patiko ir ta asimetriska apacia. o del lengvumo - plonu siuliuku kodel gine, tik kazin kas tiek kantrybes turetu doh.gif

dar šovė gal ir kvaila mintis blush2.gif kažin kaip atrodytu iš gipiuro iškirptas detales sujungti airiškų nėrinių brydemis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 balandžio 2012 - 09:03
tai va va, svarbiausia kad laiko ir kantrybės tiek nežinau kam atsirastų.

mintis gal visai ir nieko, jei "brydžiuoti" plonyčiu šilkiniu siūlu, kur audimui skirta, nu bet tai irgi būtų darbo doh.gif ir neįsivazduoju kaip faktūras suderinti reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 04 19, 19:22)

Bandau dėliotis nugarai likusias detales, nu arba aš išsisėmiau arba ten kažkas ryškiai negerai. Padėkit patarimais  4u.gif

Susidėliojau 3 variantus. Nu vis tiek kažkas netaip  g.gif

user posted image

wub.gif IR SPALVYTĖ IR RAŠTAS TIESIOG FANTASTIŠKI wub.gif labai laukiu kada pamatysim galutinį variantą ant kūno 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 24, 10:01)
dar šovė gal ir kvaila mintis  blush2.gif  kažin kaip atrodytu iš gipiuro iškirptas detales sujungti airiškų nėrinių brydemis?  g.gif

Oho, La Perla, geniali mintis, suintrigavo mane, norėčiau pabandyti ir aš mirksiukas.gif
Atsakyti