Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Kazkodel galvoju, kad realiai atrodo graziau nei foto smile.gif pritarsiu Lace, kartele yra uzkelta labai aukstai, tad tas vaselio storumas man irgi truputi kliuna mirksiukas.gif ..., bet cia sakau tik todel, kad pati noreciau isgirsti objektyvia nuomone blush2.gif , be jokiu nutylejimu. Lace, as jau laukiu galutinio varianto 4u.gif
Atsakyti
Įsidrąsinau pagaliau, nusegiau biggrin.gif Atrodo, kad gražu unsure.gif Tik labai akis bado nevienodos spalvos siūlai unsure.gif Užmerkiau į neskiestą Vanish'ą rolleyes.gif Jei nepadės - merksiu į peroksidą unsure.gif

Iš manęs šiandien vaizdų nelaukit, bandysiu išgauti vienalytę baltą spalvą unsure.gif O ir savininkė pas senelius svečiuojasi ax.gif Gal rytoj pasimaivysim unsure.gif

Beje, kepurytė gavosi tokia standi labai - pastatai ir stovi unsure.gif Kaip kepurytei, tai gal tame ir nieko blogo, bet jei tai būtų kokia palaidinė, man atrodo per kieta unsure.gif Gal aš brydes per kietai darau g.gif JPE, kaip tavo nėriniai, ar nelabai kieti? Tu gi irgi "kietamezgė" unsure.gif
Atsakyti
taip, as tiek neriu, tiek mezgu kietai. Visada bijau, kad mano nerinys "stoves", bet tikrai taip nera smile.gif gelytes visada isgarinu pries jungiant, o po padarymo, kai isgarinu ir mezgini jis labai suminksteja. Manau, kad gerai, jog kepuryte standi...., o gal dar pati forma duoda kietuma??? O ar cia buvo inertas tas papildomas siuliukas?? Gal ir man taip bus doh.gif . As jau laukiu pasirodymo.
Mano vaikai vel serga doh.gif , tad neriniai laikinai eisis palengviau nei noreciau schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
buciau geriau nerodziusi dabar man ir paciai negrazu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif t.y. grazu bet norisi graziau lotuliukas.gif ka gi, pradesim is naujo smile.gif o ta gabaliuka sunaudosiu ant delninukes smile.gif
Atsakyti
Vaje, dabar blogai jausiuosi, kad sugadinau zmogui dziaugsma schmoll.gif , bet is tiesu, geriau
dabar. La Perla, tikrai sugebate daugiau, tad gal is tiesu, pradekite is naujo rolleyes.gif , nes zinau, kad sugebate zymiai geriau rolleyes.gif bigsmile.gif Ir prizadu, daugiau nuo savo nuomones susilaikysiu ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
kaip tik labai labai aciu Lace ir JPE uz nuomone, tai man tikrai padejo apsispresti. Jei as esu patenkinta tuo ka darau - niekada nerodau nebaigto nerinio. Cia, nuemus nuo iskarpos didelio dziaugsmo nebuvo. Man paciai ne skylutes uzkliuvo o detales per grubios lyginant su brydemis. Tai va, laikykites merginos, vasiukas 0.75 o siulas ne 10 nr kaip fileta ar maxi o 20 - perpus plonesnis smile.gif tik zinoma gausis jau ne standus svarkelis o greiciau palaidine, bet man norisi lengvumo... neriniu...
ir dar karteli aciu, be galo smagu kai yra su kuo pasitarti smile.gif nes ta nerini rodziau ir mamai, bet jai visi mano darbai grazus, ji juk mama, o brolis (ekspertas) iskart pasake" per grubu", taip kad, kol darbo ideta palyginus nedaug, geriau jau is naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 22, 21:11)
Ir prizadu, daugiau nuo savo nuomones susilaikysiu ax.gif  ax.gif  blush2.gif

Labai blogas pažadas schmoll.gif Man rodos būtent pozityvi kritika, kai pastabas išsakantis žmogus nori ne įžeisti ar pasišaipyti, o stumtelėti link gražesnio rezulatato, ir skatina mus tobulėti. Įrodyti sau ir kitiems, kad galim geriau rolleyes.gif Aš tai primygtinai prašau nenutylėti nuomonės, kad ir kokia ji būtų 4u.gif Sprendimas vis tiek liks mano - ar palikti kaip yra, ar perdaryti, ar taisyti smile.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 04 22, 21:48)
kaip tik labai labai aciu Lace ir JPE uz nuomone, tai man tikrai padejo apsispresti. Jei as esu patenkinta tuo ka darau - niekada nerodau nebaigto nerinio. Cia, nuemus nuo iskarpos didelio dziaugsmo nebuvo. Man paciai ne skylutes uzkliuvo o detales per grubios lyginant su brydemis. Tai va, laikykites merginos, vasiukas 0.75 o siulas ne 10 nr kaip fileta ar maxi o 20 - perpus plonesnis smile.gif tik zinoma gausis jau ne standus svarkelis o greiciau palaidine, bet man norisi lengvumo... neriniu...
ir dar karteli aciu, be galo smagu kai yra su kuo pasitarti smile.gif nes ta nerini rodziau ir mamai, bet jai visi mano darbai grazus, ji juk mama, o brolis (ekspertas) iskart pasake" per grubu", taip kad, kol darbo ideta palyginus nedaug, geriau jau is naujo smile.gif

Šaunuolė drinks_cheers.gif Aš tai visai nesijaučiu blogai, nes žinau, kad bus labai gražu rolleyes.gif biggrin.gif

beja, aš nr 20 siūlus neriu su 0.55 vašeliu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 23, 06:53)

beja, aš nr 20 siūlus neriu su 0.55 vašeliu  tongue.gif

nenervink lotuliukas.gif
as ir to 0,75 nekenciu nes pirstus skauda tongue.gif

JPE - as irgi tik uz kritika, nes ir pati matydama kazka negero visada pasakau smile.gif

va jei jau butu nunertas visas svarkelis airiskais neriniais tada jau kritika butu ziauru lotuliukas.gif
Atsakyti
paaiskinkit prasau man tundrai kaip sita nerti, darbe neturiu vasiuko tongue.gif tai pabandyt neiseina o cia man niekaip kryptys nesusidelioja...
user posted image

net ir neidejau ka smile.gif tikra tundra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 23 balandžio 2012 - 08:12
jau aisku, nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 23, 13:50)
jau aisku, nebereikia smile.gif

O man vis dar neaišku, gal galėtumėt paaiškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 04 23, 13:14)
O man vis dar neaišku, gal galėtumėt paaiškinti  ax.gif

na as manau neri pynute (lapelio) is desines i kaire, tada apneri zemu stulpeliu iki puses is kaires i desine ir tada triju akuciu pynele ir stulpeliai su uzmetimu is desines i kaire. tada sekantis lapelis. Kitaip nesuprantu smile.gif pabandysiu vakare ka as cia ismasciau smile.gif
Atsakyti