Man irgi antras. Ir pritariu Viksei man labiau patinka "chaotiskas" isdestymas, nei simetrija.
QUOTE(Viksė @ 2012 04 21, 12:43)
gal 2. Tik man nelabai patinka "vienodas" isdeliojimas apacioje-gelyte, lapelis, gelyte, lapelis, gelyte. Gal reiketu daugiau tvarkingos betvarkes
vat man tas irgi nelabai patinka, bet niekaip nesugalvoju kaip tą apačią gražią padaryt, toliau kažkaip lyg ir dėliojasi, bet ta apačia žudo.
gaminuosi dabar trilapiukų, gal su jais kažką primąstysiu
Man labiau patiktų, jeigu lapeliai augtų iš gėlytės
QUOTE(rutcka @ 2012 04 20, 14:14)
Sveikos
Iš karto atsiprašau, jei ne čia pataikiau, bet gal kartais kuri turit tokio lapelio schemą
Labai būčiau dėkinga
Iš karto atsiprašau, jei ne čia pataikiau, bet gal kartais kuri turit tokio lapelio schemą
Labai būčiau dėkinga
savo ieskomu gelyciu nerandu, bet svetimi po akim vis maisosi imetu, nes is anos nuorodos nelabai aisku..
QUOTE(busima @ 2012 04 21, 13:25)
sveikos, mezgejėlės,
QUOTE(Viksė @ 2012 04 21, 13:43)
gal 2. Tik man nelabai patinka "vienodas" isdeliojimas apacioje-gelyte, lapelis, gelyte, lapelis, gelyte. Gal reiketu daugiau tvarkingos betvarkes
Pritariu Viksei. O apačioj gal vieną didelę gėlę keisčiau maža gėlyte ir dvigubu lapeliu. Ir bandyt dėliot variantus.
QUOTE(busima @ 2012 04 21, 13:25)
sveikos, mezgejėlės,
Laukiu komentarų ir patarimų, nes kažkaip iš pradžių įsivaizdavau kaip turėtų atrodyt palaidinė, bet kai pasidariau gėlytes ir pradėjau dėlioti, tai lyg ir niekas niekur netinka
ačiū
Laukiu komentarų ir patarimų, nes kažkaip iš pradžių įsivaizdavau kaip turėtų atrodyt palaidinė, bet kai pasidariau gėlytes ir pradėjau dėlioti, tai lyg ir niekas niekur netinka
ačiū
Sunku ką patarti iš tokio pradinio vaizdo Man gal irgi truputį tas simetriškas išdėliojimas kliūna, bet padarius sujungimą jis gali ir visai gerai atrodyti. Dar man norėtųsi tą didžiausią gėlę leisti kuo žemiau, bent jau jos nepalinkti ant juosmens linijos Kaip ketini jungti? Pagal išdėliojimo retumą spėju, kad tinkleliu
Mano kepurytė jau visai į pabaigą juda, tikiuosi šiandien užbaigti. Užmatė vyras, ką darau ir klausia, kodėl tie siūlai kaip sultim sulaistyti (guodžiausi gi, kad elementų ir jungimo siūlų baltumas skiriasi - elementai skaisčiai balti, o brydės pieno baltumo) Žiūriu dabar ir nervuojuosi, tikrai atrodo lyg nešvarūs būtų Bandysiu aišku balint, bet siūlas kokybiškas, rašo, kad skalbti galima iki 90 laipsnių temperatūroje, tai bijau, kad nieko jisai nesibalins
na, rodausi ir as savo "svarkeli" (iki jo dar labai toli...), kiek turejau detaliu - sujungiau.
La Perla, bus gražus rūbas
Aš tik žiuriu žiuriu ir nesuprantu, ar čia man kompas blogai rodo - atrodo, tarsi tavo elementai būtų truputį per laisvai ar per storu vašeliu nunerti Šviečia skylės, kur jų tarsi neturėtų būti Bet gal čia viskas stos į vietas, kai išskalbsi ir išlyginsi
Kokie siūlai? Kokio storio vašeliu neri? Ir kiek užtrukai su šituo gabalėliu?
Aš tik žiuriu žiuriu ir nesuprantu, ar čia man kompas blogai rodo - atrodo, tarsi tavo elementai būtų truputį per laisvai ar per storu vašeliu nunerti Šviečia skylės, kur jų tarsi neturėtų būti Bet gal čia viskas stos į vietas, kai išskalbsi ir išlyginsi
QUOTE(Lace @ 2012 04 22, 15:24)
La Perla, bus gražus rūbas
laba, ten kur skyles - jos ir yra, kai kuriuose motyvuose ten eina du stulpeliai sunerti kartu tada 2 akuciu tarpas, siulai storio kaip Fileta tik kietesni truputi, o brydziu siulai visai plonyciai, vasiukas mano gal 1.5. gal ir per storas bet as juo vieninteliu visada neriu maxi, fileta ir kt.
nerinys siek tiek storokas, bet, kadangi tai bus svarkelis tai gal bus gerai. Sujungimus pradejau vakar baigiau siandien, bet zinoma ne visa diena sedejau prie ju...
Matai kaip Aš Maxi'us ir Filettą neriu su 1 numerio vašeliu, kartais 1.25 pasiimu
QUOTE(Lace @ 2012 04 22, 15:40)
Matai kaip Aš Maxi'us ir Filettą neriu su 1 numerio vašeliu, kartais 1.25 pasiimu
na, ant tu siulu parasyta 1.5-1.75 tai as ir klausau bet uztat man kliju pirstams nereikia
o labai negraziai atrodo? as pati negaliu kritiskai ivertinti savo darbo
QUOTE(La Perla @ 2012 04 22, 16:47)
na, ant tu siulu parasyta 1.5-1.75 tai as ir klausau bet uztat man kliju pirstams nereikia
Nėra, kad būtų negražu Tiesiog tavo darbams vertinimo kartelė yra pakelta aukščiau nei kokiom "pirmakartėm" Tai vat ir kabinėjuosi, kad neatsipaladuotum ir darytum tobulai Bet bendrau paėmus, tai man nertuose darbuose, ir ne tik airiškuose, gražu tankus sunėrimas, kai nekaba jokios kilpos ir plyšiai nešviečia Bet gal kitoms kaip tik gražu, kai laisviau nunerta
Gal kitos pasakys, kad aš čia skliekų subinėj ieškau
Papildyta:
Baigiau Tik dabar sėdžiu ir bijau nuo "manekeno" nuseginėti, o jeigu nusivilsiu gerąją pusę pamačiusi