Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Man irgi antras. Ir pritariu Viksei drinks_cheers.gif man labiau patinka "chaotiskas" isdestymas, nei simetrija.
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 04 21, 12:43)
gal 2. Tik man nelabai patinka "vienodas" isdeliojimas apacioje-gelyte, lapelis, gelyte, lapelis, gelyte. Gal reiketu daugiau tvarkingos betvarkes smile.gif

vat man tas irgi nelabai patinka, bet niekaip nesugalvoju kaip tą apačią gražią padaryt, toliau kažkaip lyg ir dėliojasi, bet ta apačia žudo. doh.gif
gaminuosi dabar trilapiukų, gal su jais kažką primąstysiu g.gif
Atsakyti
Man labiau patiktų, jeigu lapeliai augtų iš gėlytės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2012 04 20, 14:14)
Sveikos  4u.gif

Iš karto atsiprašau, jei ne čia pataikiau, bet gal kartais kuri turit tokio lapelio schemą  g.gif

user posted image

Labai būčiau dėkinga  4u.gif

user posted image
savo ieskomu gelyciu nerandu, bet svetimi po akim vis maisosi smile.gif imetu, nes is anos nuorodos nelabai aisku..
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 04 21, 13:25)
sveikos, mezgejėlės,

QUOTE(Viksė @ 2012 04 21, 13:43)
gal 2. Tik man nelabai patinka "vienodas" isdeliojimas apacioje-gelyte, lapelis, gelyte, lapelis, gelyte. Gal reiketu daugiau tvarkingos betvarkes smile.gif

drinks_cheers.gif Pritariu Viksei. O apačioj gal vieną didelę gėlę keisčiau maža gėlyte ir dvigubu lapeliu. Ir bandyt dėliot variantus.
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 04 21, 13:25)
sveikos, mezgejėlės,

Laukiu komentarų ir patarimų, nes kažkaip iš pradžių įsivaizdavau kaip turėtų atrodyt palaidinė, bet kai pasidariau gėlytes ir pradėjau dėlioti, tai lyg ir niekas niekur netinka  doh.gif

ačiū

Sunku ką patarti iš tokio pradinio vaizdo unsure.gif Man gal irgi truputį tas simetriškas išdėliojimas kliūna, bet padarius sujungimą jis gali ir visai gerai atrodyti. Dar man norėtųsi tą didžiausią gėlę leisti kuo žemiau, bent jau jos nepalinkti ant juosmens linijos unsure.gif Kaip ketini jungti? Pagal išdėliojimo retumą spėju, kad tinkleliu unsure.gif

Mano kepurytė jau visai į pabaigą juda, tikiuosi šiandien užbaigti. Užmatė vyras, ką darau ir klausia, kodėl tie siūlai kaip sultim sulaistyti unsure.gif (guodžiausi gi, kad elementų ir jungimo siūlų baltumas skiriasi - elementai skaisčiai balti, o brydės pieno baltumo) Žiūriu dabar ir nervuojuosi, tikrai atrodo lyg nešvarūs būtų doh.gif Bandysiu aišku balint, bet siūlas kokybiškas, rašo, kad skalbti galima iki 90 laipsnių temperatūroje, tai bijau, kad nieko jisai nesibalins g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 22 balandžio 2012 - 14:52
na, rodausi ir as savo "svarkeli" (iki jo dar labai toli...), kiek turejau detaliu - sujungiau.
user posted image
Atsakyti
La Perla, bus gražus rūbas biggrin.gif

Aš tik žiuriu žiuriu ir nesuprantu, ar čia man kompas blogai rodo - atrodo, tarsi tavo elementai būtų truputį per laisvai ar per storu vašeliu nunerti unsure.gif Šviečia skylės, kur jų tarsi neturėtų būti unsure.gif Bet gal čia viskas stos į vietas, kai išskalbsi ir išlyginsi unsure.gif

Kokie siūlai? Kokio storio vašeliu neri? Ir kiek užtrukai su šituo gabalėliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 22, 15:24)
La Perla, bus gražus rūbas biggrin.gif

Aš tik žiuriu žiuriu ir nesuprantu, ar čia man kompas blogai rodo - atrodo, tarsi tavo elementai būtų truputį per laisvai ar per storu vašeliu nunerti  unsure.gif Šviečia skylės, kur jų tarsi neturėtų būti  unsure.gif Bet gal čia viskas stos į vietas, kai išskalbsi ir išlyginsi  unsure.gif

Kokie siūlai? Kokio storio vašeliu neri? Ir kiek užtrukai su šituo gabalėliu? g.gif

laba, ten kur skyles - jos ir yra, kai kuriuose motyvuose ten eina du stulpeliai sunerti kartu tada 2 akuciu tarpas, siulai storio kaip Fileta tik kietesni truputi, o brydziu siulai visai plonyciai, vasiukas mano gal 1.5. gal ir per storas g.gif bet as juo vieninteliu visada neriu maxi, fileta ir kt.

nerinys siek tiek storokas, bet, kadangi tai bus svarkelis tai gal bus gerai. Sujungimus pradejau vakar baigiau siandien, bet zinoma ne visa diena sedejau prie ju...
Atsakyti
Matai kaip blink.gif Aš Maxi'us ir Filettą neriu su 1 numerio vašeliu, kartais 1.25 pasiimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 22, 15:40)
Matai kaip  blink.gif  Aš Maxi'us ir Filettą neriu su 1 numerio vašeliu, kartais 1.25 pasiimu unsure.gif

na, ant tu siulu parasyta 1.5-1.75 tai as ir klausau smile.gif bet uztat man kliju pirstams nereikia lotuliukas.gif
o labai negraziai atrodo? g.gif as pati negaliu kritiskai ivertinti savo darbo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 22 balandžio 2012 - 15:48
QUOTE(La Perla @ 2012 04 22, 16:47)
na, ant tu siulu parasyta 1.5-1.75 tai as ir klausau smile.gif bet uztat man kliju pirstams nereikia  lotuliukas.gif
o labai negraziai atrodo?  g.gif  as pati negaliu kritiskai ivertinti savo darbo  smile.gif

Nėra, kad būtų negražu schmoll.gif Tiesiog tavo darbams vertinimo kartelė yra pakelta aukščiau nei kokiom "pirmakartėm" mirksiukas.gif Tai vat ir kabinėjuosi, kad neatsipaladuotum ir darytum tobulai rolleyes.gif Bet bendrau paėmus, tai man nertuose darbuose, ir ne tik airiškuose, gražu tankus sunėrimas, kai nekaba jokios kilpos ir plyšiai nešviečia rolleyes.gif Bet gal kitoms kaip tik gražu, kai laisviau nunerta unsure.gif

Gal kitos pasakys, kad aš čia skliekų subinėj ieškau unsure.gif
Papildyta:
Baigiau yahoo.gif Tik dabar sėdžiu ir bijau nuo "manekeno" nuseginėti, o jeigu nusivilsiu gerąją pusę pamačiusi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 22 balandžio 2012 - 16:03