Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Kaip visada neriu sijona, jie man labai patinka lotuliukas.gif , be to, dazniau apsirengsi nei suknele 4u.gif ....kokia diena nufotograguosiu, reikia nuimti nuo iskarpos...
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 27, 15:12)
kokia diena nufotograguosiu, reikia nuimti nuo iskarpos...

nugi laukiam laukiam. Įkvėpimo reik, kažkur nusivalkiojo maniškis. biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi supratau, jog yra tokiu, kurioms pritruko "kovines dvasios" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , jai pakelti rodau jums nauja savo "galvos skausma- geraja to zodzio prasme" doh.gif doh.gif. Kadangi moku jungti tik brydemis, o sikart noriu, kad labiau isrysketu gelytes rolleyes.gif , tai kol kas turiu apie ka galvoti- jungdama....tiesa, viskas sekasi labai labai letai g.gif , per pietu miegeli kartais pasidarau tik pora gelyciu g.gif g.gif , tad labai norejau pradeti jungti, tikrai vien tam- kad pati sau pasikelciau nuotaika unsure.gif
user posted image
user posted image

Sekmes darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 03 27, 18:26)
Kadangi supratau, jog yra tokiu, kurioms pritruko "kovines dvasios"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , jai pakelti rodau jums nauja savo "galvos skausma- geraja to zodzio prasme"  doh.gif  doh.gif. Kadangi moku jungti tik brydemis, o sikart noriu, kad labiau isrysketu gelytes  rolleyes.gif , tai kol kas turiu apie ka galvoti- jungdama....tiesa, viskas sekasi labai labai letai  g.gif , per pietu miegeli kartais pasidarau tik pora gelyciu g.gif  g.gif , tad labai norejau pradeti jungti, tikrai vien tam- kad pati sau pasikelciau nuotaika  unsure.gif

Sekmes darbuose  4u.gif

Vat cia tai bus grozis,viskas jau taip idealiai daroma.SAUNU!!! 4u.gif
Atsakyti
Kadangi supratau, jog yra tokiu, kurioms pritruko "kovines dvasios"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , jai pakelti rodau jums nauja savo "galvos skausma- geraja to zodzio prasme"  doh.gif  doh.gif. Kadangi moku jungti tik brydemis, o sikart noriu, kad labiau isrysketu gelytes  rolleyes.gif , tai kol kas turiu apie ka galvoti- jungdama....tiesa, viskas sekasi labai labai letai  g.gif , per pietu miegeli kartais pasidarau tik pora gelyciu g.gif  g.gif , tad labai norejau pradeti jungti, tikrai vien tam- kad pati sau pasikelciau nuotaika  unsure.gif

Sekmes darbuose  4u.gif

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif NEREALIAI swoon.gif swoon.gif Super gražu ir kruopštu thumbup.gif
Atsakyti
Sekmes darbuose  4u.gif

pradžia tikrai kad iš koto verčia labai jau tiksliai ir kruopščiai atlikta thumbup.gif o kokio dydžio tas gabaliukas yra?

aš su savo nerinuku tai nuneriau didžiaja dali nugaros jau bet kol ant iškarpos blogaja puse viršuj tai nera nieko gražaus o kai buvau sau nuotaikai ir kovinei dvasei (kaip kolege ivardino) pakelti nusiemus mačiau kad motyvus iškeliau tiek kiek ir norejau ir kad viskas eina ta linkme kurios ir siekiu bet motyvu priekiui dar reiks prisinerti per mažai turiu nusinerus o tas tinkliuko nerimas veikia taip kad kai pradedu tai nebematau nieko aplink ir nejaučiu kaip laikas greitai prabega smile.gif hipnotizuojantis reikalas ir jau galvoj naujos idejos kyla ir kas liudniausia rankas tik dvi teturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
JPE, labai gražiai gaunasi thumbup.gif Papasakok, kokie siūlai, ką naudoji kaip papildomą siūlą, ar visos gėlytės su tuo papildomu apnertos, ir kokių siūlų brydes darai? g.gif Va kiek klausimų pas mane doh.gif Ir man irgi ne visai dydis aiškus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 27 kovo 2012 - 18:32
Na JPE eilini kart pritrenkei mane doh.gif
Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Tas gabaliukas kuri matete per placiausias vietas yra 24*34 cm. Siulai kaip visada mano mylimiausi Hakelgarn, brydes is to pacio ir vel skyriau ir jungta su dviem siuliukais. Papildomam siului emiau ta pati tik triguba siula. Viska neriau su papildomu siuliuku, isskyrus tas maziausias gelytes. Tik dabar supratau (gyveni zmogus ir mokiniesi) kad su papildomu siuliuku is tiesu net maloniau nerti, esme tik ta, kad tiems lapeliams labai daug skaiciavimo (ypac kai schemas skaitau ne is lapo o is telefono), o gelytes, tai jau mano mintinai zinomos tik darbo eigoje "modifikuojamos" pagal poreikius. Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
parodysiu ir aš savo fragmenčiuką. Kadangi siūlai ne iš plonųjų, nusprendžiau jungti pačias detales, be brydžių ar tinklelio
user posted image
ir iš truputį arčiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 27 kovo 2012 - 18:55
[quote=Viksė,2012 03 27, 18:54]
parodysiu ir aš savo fragmenčiuką. Kadangi siūlai ne iš plonųjų, nusprendžiau jungti pačias detales, be brydžių ar tinklelio
Tikrai labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 03 27, 19:54)

atrodo gražiai o kas čia bus? blush2.gif
Atsakyti