Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Viksė @ 2012 04 19, 20:43)
man 2 var geriausiai atrodo

4u.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 19, 21:11)
3 atkrenta, bet pirmi du visai nieko ax.gif
1 variante man labai graziai isdestytos juosteles, isskyrus pacia virsutine salia kaklo, antroj nuotraukoj ta virsutine super atrodo (drasiai gali buti pritaikytas pirmam variantui tik apsuktas su kilpute desinej, kad nieko stumdyt nebereiktu ax.gif

Ačiū labai 4u.gif
Nu va, kaip tik ta viršutinė (kaklo) juostelė 2 variante man labiausiai užkliuvo. Nesižiūri ji man kažkaip g.gif Pabandžiau tada iš dviejų juostelių dėliot. O gal tiesiog imti ir nunerti visai tokią apykaklės ilgio juostelę be užraitymų? g.gif

QUOTE(JPE @ 2012 04 19, 21:14)
Tarp 1 ir 2, gal esu linkusi buti labiau uz 1 smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 04 18, 11:37)
neįsivazduoju kokiu būdu tai padės apsaugoti pirštą  unsure.gif  tai tikriausiai ne apie tokius klijus kalbėjot. jei kuri turi priėjimą prie tų tikrųjų ir gelėtų "užfundyti" būčiau labai dėkinga ir žinoma atsilyginčiau smile.gif

Nusipirkau šiandien tų klijų. 7 Lt smile.gif Jei dar reikia kuriai - rašykit, pasakysiu kur yra arba... prie progos galėčiau ir atsiųsti ax.gif Toliau - per AŽ, kad temos neteršti..
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 19, 22:02)
Nusipirkau šiandien tų klijų. 7 Lt  smile.gif  Jei dar reikia kuriai - rašykit, pasakysiu kur yra arba... prie progos galėčiau ir atsiųsti  ax.gif Toliau - per AŽ, kad temos neteršti..

yahoo.gif as irgi jau nusipirkau tu kliju,parveze,mokejau irgi 7lt.
Kas arciau manes gyvena,kreipkites ir as galiu nupirkt
Atsakyti
Aš labai norėčiau tų klijų, tik kad aš Vilniuje unsure.gif Gal kuri galėtumėt man nupirkti ir atsiųti? g.gif

Orage, aš nematau kažkokio labai didelio skirtumo tarp trijų varinatų. unsure.gif Man gal truputį tie atsitiktinai pamėtyti šniūreliai abejonių kelia, man norėtųsi, kad jie būtų tarsi gėlių stiebai, prasidėtų prie žiedo, sujungtų lapelius unsure.gif Bet gal tavo visai kitoks užmanymas ir sujungus viskas bus gerai 4u.gif Dar mano patarimas - kaklo apdailos juostelę daryk visam kaklui iš karto, neverta tokioje matomoje vietoje daryti susiuvimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 20, 08:28)
Orage, aš nematau kažkokio labai didelio skirtumo tarp trijų varinatų. unsure.gif Man gal truputį tie atsitiktinai pamėtyti šniūreliai abejonių kelia, man norėtųsi, kad jie būtų tarsi gėlių stiebai, prasidėtų prie žiedo, sujungtų lapelius  unsure.gif Bet gal tavo visai kitoks užmanymas ir sujungus viskas bus gerai  4u.gif Dar mano patarimas - kaklo apdailos juostelę daryk visam kaklui iš karto, neverta tokioje matomoje vietoje daryti susiuvimo 4u.gif

Ačiū 4u.gif Šiaip išaugančios gėlytės laikomos "raumeny" kitiems darbams, nes šitą apačią jau pradėjau dėliot tiesiog taip, tai manau viršutinė rūbo dalis skirtųsi nuo apatinės. Tai "išlaikiau" bendrą rūbo tendenciją. ax.gif

O dėl apdailos juostelės (apykaklinės) vis dar mėtausi. Priekis bus užsegamas. Tai reiktų viso priekio abi dalis iš vieno šniūrelio nerti g.gif Bijau pasiklyst dar (įskaičiuot kiek ten kilpučių užsegimams reiks, kiek užapvalinimui nusiima ir t.t.) doh.gif , nes pirmą kartą darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 20 balandžio 2012 - 09:36
Orage, man Nr.2 labiausia patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 04 20, 08:36)
Ačiū  4u.gif Šiaip išaugančios gėlytės laikomos "raumeny" kitiems darbams, nes šitą apačią jau pradėjau dėliot tiesiog taip, tai manau viršutinė rūbo dalis skirtųsi nuo apatinės. Tai "išlaikiau" bendrą rūbo tendenciją.  ax.gif

O dėl apdailos juostelės (apykaklinės) vis dar mėtausi. Priekis bus užsegamas. Tai reiktų viso priekio abi dalis iš vieno šniūrelio nerti  g.gif Bijau pasiklyst dar (įskaičiuot kiek ten kilpučių užsegimams reiks, kiek užapvalinimui nusiima ir t.t.) doh.gif , nes pirmą kartą darau.

Tai nerk tą juostelę, bet nenutrauk siūlo, smaigstyk vienam šone, tęsk kiek reikia ir junk detales, matysi ar trūksta ar ne, danersi jei trūks g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Iš karto atsiprašau, jei ne čia pataikiau, bet gal kartais kuri turit tokio lapelio schemą g.gif

user posted image

Labai būčiau dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2012 04 20, 14:14)
Sveikos  4u.gif

Iš karto atsiprašau, jei ne čia pataikiau, bet gal kartais kuri turit tokio lapelio schemą  g.gif

user posted image

Labai būčiau dėkinga  4u.gif

maciau vienoj knygoj tik paveiksleli, kaip sona storesni padaryti
user posted image
o cia knyga http://picasaweb.goo...CROCHETBOUQUET#
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2012 04 20, 15:44)

Ačiū labai labai 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mezgejėlės,

skaitau skaitau ir grožiuosi jūsų darbeliai. Pradėjau savo pirmąjį ir aš. Pasidariau truputėli gėlyčių ir bandau dėliot, tad noriu jūsų patarimo kuris variantas geriau.
user posted image

user posted image
ten viršuj ta gėlytė šiaip tik, ji kaip ir nelabai man ten tinka ax.gif

kelias mintis dar pieštuku papaišiau blush2.gif kur manau, kad tiktų kas nors.

Laukiu komentarų ir patarimų, nes kažkaip iš pradžių įsivaizdavau kaip turėtų atrodyt palaidinė, bet kai pasidariau gėlytes ir pradėjau dėlioti, tai lyg ir niekas niekur netinka doh.gif

ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 21 balandžio 2012 - 12:25
gal 2. Tik man nelabai patinka "vienodas" isdeliojimas apacioje-gelyte, lapelis, gelyte, lapelis, gelyte. Gal reiketu daugiau tvarkingos betvarkes smile.gif
Atsakyti