Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

[quote=Lace,2012 04 18, 13:17]
O gal vis tik šitaip geriau? unsure.gif

Pirmasis variantas daug geriau verysad.gif
Atsakyti
Lace, man pirmas variantas grazesnis, o kaip tau paciai atrodo? nes musu visu grozio suvokimas skirtingas... reiketu daryti ta, link kurio pacios sirdis linksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 18, 14:32)
Lace, man pirmas variantas grazesnis, o kaip tau paciai atrodo? nes musu visu grozio suvokimas skirtingas... reiketu daryti ta, link kurio pacios sirdis linksta  ax.gif

Jei būčiau tikra, jūsų neklausinėčiau doh.gif
Atsakyti
Tik už pirmą variantą 4u.gif 4u.gif , Lace.
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 18, 14:21)
Kaip pagrindą ėmiau šitą, bet koreagavau pagal save, kad panašiau į mano "kirminukus" būtų wink.gif

user posted image

O koks principas? ar pirma mezgasi visa kairė pusė ir grįžtan dešinė. Tada jau iš anksto reikia tiksliai ilgį žinot g.gif ar kairė-dešinė-kairė-dešinė.
gal ir kvailas mano klausimas, bet aš mezgime naujokė, tai nelabai dar gaudausi schemose.

ir kaip tas mažytes mezgi. Aš tokias mezgu, bet mano ne tokios gražios schmoll.gif Gal ką ne taip darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tura: 18 balandžio 2012 - 13:50
QUOTE(Lace @ 2012 04 18, 13:41)
Jei būčiau tikra, jūsų neklausinėčiau doh.gif

na tada atsakyma jau kaip ir gavai 3:0 smile.gif
Atsakyti
Gerai jau įkalbėjot biggrin.gif Darysiu su ta juosta, jei galutinis rezultatas nuvils, gaminsiu kitą - tobulą biggrin.gif

QUOTE(tura @ 2012 04 18, 14:49)
O koks principas? ar pirma mezgasi visa kairė pusė ir grįžtan dešinė. Tada jau iš anksto reikia tiksliai ilgį žinot g.gif  ar kairė-dešinė-kairė-dešinė.
gal ir kvailas mano klausimas, bet aš mezgime naujokė, tai nelabai  dar gaudausi schemose.

ir kaip tas mažytes mezgi. Aš tokias mezgu, bet mano ne tokios gražios schmoll.gif Gal ką ne taip darau.

Neriama iš karto kairė-dešinė 4u.gif

Mažytes neriu paprastai unsure.gif 6-8 akių žiedelis, žiedlapis - trys kilpos, trys stulpeliai su dviem užmetimais, vėl trys kilpos, žemas stulpelis. Pagal pageidavimą darau 4-6 žiedlapius. Kartais neriu dar mažesnes, tada žiedlapis - dvi kilpos, trys stulpeliai su vienu užmetimu, dvi kilpos, žemas stulpelis.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 18, 11:56)
na tada atsakyma jau kaip ir gavai 3:0 smile.gif

4:0
Pirmas graziai dera.
Atsakyti
Sveikos, nu ir grožiai čia bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Pumma78 @ 2012 04 18, 17:17)
4:0
Pirmas graziai dera.

5:0 aš irgi už pirmąjį, man gražiau nei gėlytės. Ir šiaip kepuriukas nerealus wub.gif
Atsakyti
6:0 Pirmas biggrin.gif
Atsakyti
7:0 smile.gif
Atsakyti
8:0 vienareiksmiskai mirksiukas.gif
Atsakyti