Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Lace @ 2012 04 18, 09:39)
Ateinu šį kartą ne pagyrų prašyt, o nuomonės klaust unsure.gif Visą dieną dusinausi su krašteliu, o dabar nesu tikra, ar jis čia bus gerai  unsure.gif Gal kažką kito galvoti  g.gif
Nuotraukos darbinės, išvirkščioji pusė, bet kažkoks vaizdas gal matosi?  unsure.gif

man tai gražus tas kraštelis jis kai baigsi jungti detales susileis labiau su airiškais nerinukais o kol kas jis labai išryškejes yra del to kad neprijungtas
Atsakyti
Lace, tas krastelis tobulas wub.gif ir mano manymu, galutiniam variante viskas puikiai susisauks thumbup.gif. Is tikruju, atrodo TOBULAI- dabar jau as pavydziu bigsmile.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Labas rytas, panos smile.gif

nulėkiau šiandien į vaistinę pasiimti to purškiamo pleistro na ir iškart išbandžiau.
sakyčiau kad nevisai to tikėjausi. užsidėjo tokia blizgi plonytė plėvelė ir tiek, lyg būčiau plaukų laku apsipurškus. neįsivazduoju kokiu būdu tai padės apsaugoti pirštą unsure.gif tai tikriausiai ne apie tokius klijus kalbėjot. jei kuri turi priėjimą prie tų tikrųjų ir gelėtų "užfundyti" būčiau labai dėkinga ir žinoma atsilyginčiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 18 balandžio 2012 - 10:38
LAce, manau nebus labai ryški ta juostelė, kai susidės visi trūkstami motyvai. MAn gražu biggrin.gif

Axioma, turbūt nusipirkai purškiamą pleistrą g.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 04 18, 10:37)
Labas rytas, panos smile.gif

nulėkiau šiandien į vaistinę pasiimti to purškiamo pleistro na ir iškart išbandžiau.
sakyčiau kad nevisai to tikėjausi. užsidėjo tokia blizgi plonytė plėvelė ir tiek, lyg būčiau plaukų laku apsipurškus. neįsivazduoju kokiu būdu tai padės apsaugoti pirštą  unsure.gif  tai tikriausiai ne apie tokius klijus kalbėjot. jei kuri turi priėjimą prie tų tikrųjų ir gelėtų "užfundyti" būčiau labai dėkinga ir žinoma atsilyginčiau smile.gif

kiek suprantu apie tuos pacius. ir rusiski tokie pat budavao, tik ne purksti o tepti reikedavo. uzsidedavo plona plevele.
Atsakyti
eininį kartą kuičiau netą tai vienoje nuotraukoje buvo vaikui kakta užtepta kokiu tai kliurmu ir parašyta- medicininiai klijai. nes su šitu purškiamu pleistru tai oda visiškai elastinga, jautri ir nesijaučia kad kas ant jos yra, nauda tik ta kad blizga ir žaizdą dezinfekuoja.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 18, 12:43)
kiek suprantu apie tuos pacius. ir rusiski tokie pat budavao, tik ne purksti o tepti reikedavo. uzsidedavo plona plevele.

Aš kalbėjau apie šitus klijus. Ir dezinfekuoja, ir plėvelę uždeda. Jeigu pirštas jau 'pagremžtas' būna smile.gif , tai plėvelė neleidžia iki kraujo žaizdos nuvaryti..
Nors, bendrai tai nuo nėrėjos priklauso, smarkesnė gali vienu vąšelio mostu tą plėvelę nukabinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 18, 09:39)
Ateinu šį kartą ne pagyrų prašyt, o nuomonės klaust unsure.gif Visą dieną dusinausi su krašteliu, o dabar nesu tikra, ar jis čia bus gerai  unsure.gif Gal kažką kito galvoti  g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nuotraukos darbinės, išvirkščioji pusė, bet kažkoks vaizdas gal matosi?  unsure.gif

O kaip tą kraštuką padarai? gal schemą turi?
Atsakyti
O gal vis tik šitaip geriau? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
dahlia+++, dėkui smile.gif

prisiminiau, kad pas mus turgelyje kartais būna rusuškų dalykėlių, reikės paieškoti o gal net ir užsisakyti bus galima.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 04 18, 14:17)
O kaip tą kraštuką padarai? gal schemą turi?

Kaip pagrindą ėmiau šitą, bet koreagavau pagal save, kad panašiau į mano "kirminukus" būtų wink.gif

user posted image
Atsakyti
Lace..jau matau koky grozy gimdai... na ir sugalvok tu man sitaip... kepuryte airiskais nerinais padaryti. Kiek cia darbelio!!! Bet rezultatas jau dabar matosi, kad bus nerealus!!! Kantrybes tau ir kuo greiciau pabaig sita grozi ir parodyk mums!:)
Atsakyti