Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Kažkaip man staiga mano daromas darbelis visai nebegražus ėmė atrodyti unsure.gif
[/quote]
Baik:) smile.gif , butent Lace, Bastinga ir La perla darbeliai visada buvo ir yra visu mano svajoniu virsune. Tas begalinis grozis ir kruopstumas priverte mane maziausiai pora metuku tyliai zavetis ir "seiletis", kol viena diena sugalvojau- imuosi sio reikalo ir as smile.gif. O kai pamaciau, jei neklystu, Axioma parodyta zaliaja suknele, net slapcia pamasciau, kad noreciau, jog kas nors mane kokioms dviems savaitems "nutrenktu" i negyvenama sala, kad be seimos, maisto ir miego galeciau visas 24 valandas nerti nerti nerti.....smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2012 04 17, 17:02)
Lace, rodyk šian smile.gif

išgirsim ir grįš kovinė dvasia  biggrin.gif

Tai kad nelabai galiu parodyti, nebent išvirkščią pusę, bet tada vaizdelio nesimatys unsure.gif

QUOTE(JPE @ 2012 04 17, 17:09)
Baik:) smile.gif , butent Lace, Bastinga ir La perla darbeliai visada buvo ir yra visu mano svajoniu virsune. Tas begalinis grozis ir kruopstumas priverte mane maziausiai pora metuku tyliai zavetis ir "seiletis", kol viena diena sugalvojau- imuosi sio reikalo ir as smile.gif. O kai pamaciau, jei neklystu, Axioma parodyta zaliaja suknele, net slapcia pamasciau, kad noreciau, jog kas nors mane kokioms dviems savaitems "nutrenktu" i negyvenama sala, kad be seimos, maisto ir miego galeciau visas 24 valandas nerti nerti nerti.....smile.gif

Oho blink.gif Tai kad aš tų airiškų vos kelis nedidelius darbelius esu padarius blush2.gif Kokia jau čia svajonių viršūnė unsure.gif Bet už gerą žodį dėkui 4u.gif
Atsakyti
man tai noretųsi tamsaus pasijonio. Nebutinai juodo, bet tamsesnes spalvos-mėlyno, žalio ar kt., priklausomai nuo to, su kuo planuojamas dėvėti.
Man pačiai, asmeniškai, kūno spalvos pasijonis prastina vaizdą-kaip apatinis rūbas (gal dėl to, kad esu "tarybinės gamybos" ir mamos visi apatinukai būdavo kūno spalvos smile.gif Nuo tų laikų liko nemeilė jiems ).
Atsakyti
smagu, kad besikuisdama nete radau kaiką naudinga smile.gif

čia turėtų atidaryti pasididinimui žaliosios suknelės tema:

http://www.vogue.co....hotos#/image/34

http://www.vogue.co....hotos#/image/32

jei nuorodos veikia tai pasirodo, kad ta žalioji suknelė ne austa, o megzta blink.gif

http://www.vogue.co....hotos#/image/75

Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 17, 15:48)
Laukiu patarimu, kaip jus padarytumete sijonukui rumba (anksciau apnerdavau gumyte, bet sikart noriu isbandyti ka nors naujo, gal nunerti juostele ir ja prisiuti prie sijonuko  blush2.gif ..., zodziu, laukiu pasiulymu). Ir dar, koki pasiulytumete deti pamusala moteriai, "nemegstanciai issiskirti is minios"  ax.gif, noriu, kad sis sijonas nebutu tik vasarai, gal net noreciau, kad jis labiau butu pritaikytas prie ilgu batu.....Zinant mane  doh.gif , galvoju apie kuno spalvos pamusaliuka..., tad mielai priimsiu bet kokius pasiulymus.....

Parašau, kas man pirmiausia atėjo į galvą pamačius šitą kūrinuką smile.gif Juosmenį daryčiau reljefiniais stulpeliais (1 paprastas, 1 'iškilus'), o pamušalų/pasijonių - kokius 5 skirtingų spalvų biggrin.gif Ir vis pagal poreikį, pagal nuotaiką, pagal palaidinės spalvą keisčiau.
Aš irgi vis prišokdama panarplioju airiškus motyvus, liepos mėnesiui turėčiau pasigaminti šiokį tokį parėdą, tai visus jungimus studijuoju blush2.gif Brydėm dar niekad nejungiau.. Bestudijuodama supratau, kad šitas procesas turėtų labai patikt mano dukrai, jai visokie siuvinėjimai labai mieli, tai gal man tik motyvų krūvą užteks prinert, o toliau - "pats" pasigamins ax.gif Įsisvajojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 17, 13:14)
Nu nušaukit mane, bet neįsivaizduoju kaip su tokiu sijonu einant galima neišsiskirt iš minios wub.gif

drinks_cheers.gif Jei dar pacio sijonuko spalva butu kitokia - smeline, gelsva, rusva,tai gal butu derinant pasijonius kazkaip ji "paslepti". Bet manau jis trauks aki vistiek. Bet cia juk ne minusas biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu šį kartą ne pagyrų prašyt, o nuomonės klaust unsure.gif Visą dieną dusinausi su krašteliu, o dabar nesu tikra, ar jis čia bus gerai unsure.gif Gal kažką kito galvoti g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nuotraukos darbinės, išvirkščioji pusė, bet kažkoks vaizdas gal matosi? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 18 balandžio 2012 - 08:40
LAce, man patinka. SUsišaukia kraštelis su tuo kringeliuku smile.gif Ir atrodo labai gražiai bigsmile.gif
Atsakyti
o gal tiesiog tų smulkiųjų gėlyčių "vainikėlis" geriau atrodytų unsure.gif Man lyg truoputį per stambus tas kraštas unsure.gif O gal ir visai nieko, neapsisprendžiu niekaip unsure.gif
Atsakyti
Gražiai ir taip atrodo, bet ar ne per daug ax.gif Kažkaip man dėmesys į juostelę krinta, o ne į nėrinius airiškus, kuriuose gi visas grožis wub.gif

O gal gražiau būtų visgi smulkių gėyčių vainikėlis g.gif Kažkas panašaus kaip krikšto juostelė ant galvos tavo mažiukės, bet gal ne iš abiejų pusių, o tik apačia įrėminta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 18 balandžio 2012 - 09:02
Lace, kraštelis labai papuošia kepurytę ir, kaip jau čia paminėjo, 'susišaukia' su kityu motyvu. Viskas tikrai gerai, nebent norisi labiau gėlytes akcentuot, nes dabar žvilgsnis pirmiausia pagauna nepaprastai gražų kraštelį wub.gif
Atsakyti
eikit jus sau merginos doh.gif doh.gif

JPE wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ne zodziu neturiu...

Lace - man asmeniskai krastelis - super drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif

o as vakar namus tvarkiausi ir nei vienos detales i prieki... negana to numezgiau mazyliui be galo trokstama kempiniuko kepure tai turiu dar viena mazaja drauge kuriai irgi labai reikia "kapiniuko" tai negaliu atsakyti... va taip ir stop mano svajoniu svarkeliui kelias dienas jau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 18 balandžio 2012 - 09:39