Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Na ka blush2.gif , jau tokia tradicija, kad visada Jums parodau puse savo darbelio ax.gif . Sugaisau siam busimam sijonukui 1men ir 5 dienas. Visi motyvai nerti, apneriant papildoma siuliuka. Kadangi noriu, kad gelytes atrodytu iskilesnes, sugalvojau jungti is brydziu padarytu tinkleliu g.gif , sis jungimas man labai patinka, tiesa, labai labai letai einantis darbelis schmoll.gif ir aisku, dar iki tobulumo labai toli...., bet kuo toliau, tuo labiau suprantu, kaip atlikti ir tai- jog net nemokant sujungti vaseliu, kazka panasaus galima "sukurpti" brydemis blink.gif
Laukiu patarimu, kaip jus padarytumete sijonukui rumba (anksciau apnerdavau gumyte, bet sikart noriu isbandyti ka nors naujo, gal nunerti juostele ir ja prisiuti prie sijonuko blush2.gif ..., zodziu, laukiu pasiulymu). Ir dar, koki pasiulytumete deti pamusala moteriai, "nemegstanciai issiskirti is minios" ax.gif, noriu, kad sis sijonas nebutu tik vasarai, gal net noreciau, kad jis labiau butu pritaikytas prie ilgu batu.....Zinant mane doh.gif , galvoju apie kuno spalvos pamusaliuka..., tad mielai priimsiu bet kokius pasiulymus....., o tai, kurios pasiulymas man atrodys geriausias, kai viska pabaigsiu, leisiu savaite ji padeveti drinks_cheers.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
JPE, fantastikaaa thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai lauksime finalinio pasirodymo smile.gif
Patarėja iš manęs ne kokia, čia jūs man greičiau galite patarinėti, bet padėvėti savaitėlę šį grožį tai norėčiau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eneja: 17 balandžio 2012 - 15:04
Eina peklon kaip gražu wub.gif thumbup.gif

aš rumbą daryčiau visai lygų nėrimą o gal netgi mezgimą iš visai ploniukų siūlų apie gerą sprindį. o pamušalą daryčiau tokios spalvos kaip ir planuojami prie jo nešioti batai: pvz nude spalvos bateliai, tokios pat kojnės ir pamušalas. tada niekas vai niekas neatitrauktų dėmesio nuo nėrinių ir nesikėsintų užgošti bigsmile.gif

į nešiojimą nepretenduoju, teks ant savo nušertos bupcės pačiai grožį organizuotis lotuliukas.gif

b eja, užsisakiau baltijos vaistinėje to pleistro. neesu tikra ar tikrai tą gausiu ko prašiau. vadino jį purškiamu pleistru, Urgo firmos kaina apie 20 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 17 balandžio 2012 - 15:13
Nu nušaukit mane, bet neįsivaizduoju kaip su tokiu sijonu einant galima neišsiskirt iš minios wub.gif Ir pasijonis čia ne prie ko ax.gif
Man tiesą sakant gal net per puošnus sijonas, bet aš gi moteris paprasta biggrin.gif

Gal daryk kelis variantus pasijonio? Kad ir Kūno spalvos, jaučiu prie juodo viršaus gražiai ir juodas pasijonis atrodytų ax.gif Imk tiesiog kažkokius rūbus spalvotus ir dėk po apačia... ir matysi - kuri spava gražiai žiūrisi, o kuri ne g.gif
Atsakyti
JPE, nuostabu wub.gif Jei ten ir yra kokių netobulumų, tai tu tik viena apie juos ir žinai mirksiukas.gif Labai gražiai tie iškilūs elementai išryškėja wub.gif

Kas yra "rumba"?

Dėl pasijonio nepatarsiu - man prie balto gražiausia balta unsure.gif Į panešiojimą nepretenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 17, 16:16)
Kas yra "rumba"?

Dėl pasijonio nepatarsiu - man prie balto gražiausia balta  unsure.gif Į panešiojimą nepretenduoju  mirksiukas.gif

juosmuo mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif

Tik baltas pasijonis gal taip neatskleis nėrinių grožio ax.gif
Atsakyti
kazkada seniai buvau uztikus foto baltos nertos sukneles o jos pamusalas buvo zalias salotinis.....dar daba tas vaizdas akyse stovi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 17, 16:17)

aaa doh.gif Niekad negirdėjau taip vadinant unsure.gif Gal bandyti reljefiniais stulpeliais nert unsure.gif Bet nesu tikra ar be gumos išsisuksi g.gif
Atsakyti

Kas yra "rumba"?
Aciu smile.gif smile.gif smile.gif, as juk siauliete:) smile.gif smile.gif- tai tokia vieta, i kuria veriasi guma, kad sijonas laikytusi ant liemens ar klubu smile.gif smile.gif smile.gif. Man aisku irgi graziausia butu baltas pamusalas, bet po savo juodu pasiuvau juoda ir sulaukiu labai daug kritikos, del to, kad nesimato neriniu, nors man tai labiausiai patinka smile.gif (juos mato tik tie, kurie supranta smile.gif), tai dabar irgi mastau tarp balto ir kuno spalvos.
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2012 04 17, 15:24)
Gal bandyti reljefiniais stulpeliais nert  unsure.gif Bet nesu tikra ar be gumos išsisuksi  g.gif

Kad gumos reikes tai suprantu (ja iverti ar prisiuti vistiek bus butina) , bet anksciau tiesiog paimdavau gumute ir ja apnerdavau, zodziu, atrodo panasiai, kaip apsiuta bryde, bet taip jau atsibodo, norisi kazko naujo
Atsakyti
Vis grįžtu pasigrožėti wub.gif Kažkaip man staiga mano daromas darbelis visai nebegražus ėmė atrodyti unsure.gif
Atsakyti
Lace, rodyk šian smile.gif

išgirsim ir grįš kovinė dvasia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 17, 15:48)
leisiu savaite ji padeveti  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

jei jau ruošiesi leisti jisav kam nors padeveti iš kart gamink didesnei dupcei nes kaip supratau dauguma čia realiu dydžiu moterytes susirinkusios o tokiu coliuku kaip tamsta tai vienetai 4u.gif

aš tai dečiau kuno spalvos arba koki žalsva melsva ir daryčiau tik šiltajam metu laikui nešioti iki rudens, rudeniui nusinersi dar viena sijonuka tam metu laikui ir pokyčiai bus ir pajausi malonuma nerdama ir pasipuošdama nauju rubeliu o per žiema nuo šito sijonuko pailsesi ir kitais metais vel pasiimgus jausiesi graži ir aplinkiniai bus primirše ir galvos kad per žiema naujas gime 4u.gif

mano nerinukas pradejo baisiai stabdi ijungineti tai laiko tai noro nebebuna ji gaminti bet neiko kaip nors pabaigsiu ir pradesiu naujas gelytes narplioti
Atsakyti