QUOTE(Cosette @ 2012 04 16, 20:15)
La Perla, nežinojau, kad čia Jūsų kūrinys
Buvau jų mačius internete... Bet jeigu suknelė kopijuojama, vadinasi yra tikrai puiki
Beje, kopijos niekada nebus geresnės nei originalas
Žinoma, aklai nukopijuoti ir nepavyktų. Svarbu esmė: viršus - toks paprastas, apačia - airišku (ir Jūsų gėlytės labai gražiai žiūrisi), bet sesė siūlo kiek patrumpint, kad mažylė galėtų laisviau lakstyt (o ir nert šiek tiek mažiau reiktų
).
O gal žinot kiek plius minus siūlų kamuoliukų išeina? (turiu perduoti į užsienį, vėliau neturėsiu galimybės)
mano mano cia:) kopiju jau daugoka tikrai
siaip tai suknutei reikejo apie 2-3 kamuoliuku siulu, dabar jau tiksliai neatsimenu. siaip jei daryti trumpesne, tai gal graziau ziuretusi virsutine dalis airiskais neriniais (kad ir is tu paciu gelyciu) o apatine nerta paprastai, platesne, o apacia galima vel airiskais daryti, kazka panasaus i sita:
arba tokia:
gal supratai ka norejau pasakyti: jei suknute trumpesne, ne iki zemes, norisi kad vaikui ji nebutu aptempta o gautusi kazkoks kritimas... ilgesne tai grazu ir siauresne o trumpa siaura gal nekaip ziuresis....
va cia gal geriau matosi, airiskas virsus - paprasta apacia, o rozytes dar papucia ta apacia, tai trumpa tokia suknute ziuretusi super: