Tuoj autorė viską ir papasakos
QUOTE(Cosette @ 2012 04 16, 09:43)
dėkoju už atsakymus , norėtųsi, kad nertųsi lengvai ir atrodytų gražiai
Štai mano suknelė favoritė, į kurią norėčiau, kad lygiuotųsi (tik nebūtinai šone tie pagražinimai). Nuotrauka iš interneto, bet kadangi foto ne mano vaikas, tai pati uždengiau veidą, atsiprašau už tai autorės.
Gal turite tų gėlyčių schemą?
Štai mano suknelė favoritė, į kurią norėčiau, kad lygiuotųsi (tik nebūtinai šone tie pagražinimai). Nuotrauka iš interneto, bet kadangi foto ne mano vaikas, tai pati uždengiau veidą, atsiprašau už tai autorės.
Gal turite tų gėlyčių schemą?
prasom prasom si suknute nerta is maxi siulu. Dabar rinkciausi Fileta, jie minkstesni gelyciu schema jau buvau idejusi ne per seniausiai, bet prasom dar:
tik as dariaus tulpelius su vienu uzmetimu.
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 10:44)
Tuoj autorė viską ir papasakos
o tu nenori kepurytei apacia padaryti is to "lentochnoje kruzhevo" parinkus kokia panasia i savo neriamu airisku gelyciu schemute? pvz:
QUOTE(La Perla @ 2012 04 16, 11:53)
o tu nenori kepurytei apacia padaryti is to "lentochnoje kruzhevo" parinkus kokia panasia i savo neriamu airisku gelyciu schemute? pvz:
Ačiū už idėją Tokių net nebuvau mačiusi Gal visai ir mintis, tik man kokio smulkesnio reiktų Gal turi kur nuorodą daugiau panašių juostų?
La Perla, o tau neapmaudu, kai tavo sugalvotą rūbą aklai kopijuoja? Suprantu, kad neįmanoma nuo to apsisaugoti, nebent jokių nuotraukų nėdėti į internetą Bet kai kuri kažkokį daiktą, suki galvą, neri-ardai, neri-ardai, kol pasieiki norimą rezultatą, o kažkas ateina "ant gatavo", nukopijuoja (dar dažnai prastai) ir iš to pelnosi, pristatinėdami už savo Man tai pikta
Jau googlinu Kookių gražių radau Jau galva susisuko, nauji projektai "gimdosi" Reikia gi kažkaip kepurytę užbaigti
Na, butent si suknute jau labai seniai buvo sugalvota kartu su mergytes mama, abi sedejom, ieskojom derinom kol gavom si varianta ir uzsakove buvo labai patenkinta. Bet... na tai niekur neuzpatentuota ir as negaliu niekam nieko uzdrausti, nors... pirma karta pamaciusi kazkurioje temoje identiska suknute (nes buvo ir prastesniu kopiju) gavau lengva soka, pasijutau tarsi is manes kazkas butu pavogta, bet... pasikalbejom su ta mergina kuri nere identiska manajai suknute ir pasirodo uzsakove norejo butent tokios pacios net gelytes suskaiciavo . Mergina neria pagal uzsakymus, tai jos pragyvenimo saltinis, uzsakoves noras buvo aiskus, tai taip ir gavosi
As pati - niekada nekopijuociau nieko aklai, jei jau labai patinka kazkieno megztas rubelis - pritaikau tik ideja, bet daug ka keiciu... bet visos mes skirtingos ir mastom skirtingai. Pvz tokia suknute siandiena as jau daryciau labai stipriai kitaip, nors pagrindine ideja isliktu
pasizvalgyk cia
cia i google ivedus ленточное кружево схемы
As pati - niekada nekopijuociau nieko aklai, jei jau labai patinka kazkieno megztas rubelis - pritaikau tik ideja, bet daug ka keiciu... bet visos mes skirtingos ir mastom skirtingai. Pvz tokia suknute siandiena as jau daryciau labai stipriai kitaip, nors pagrindine ideja isliktu
pasizvalgyk cia
cia i google ivedus ленточное кружево схемы
O man favoritų favoritė tai Lace mergytės krišto suknutė Kopijuot nemoku Bet vieną idėją ruošiuosi pasivogt
Pabandžiau vieną gėlytę nunert iš lino - graži gaunasi Brydėm jungt, tai tikrai neišeis bet tinkleliu gal išeitų
Jeigu pavyks sujungt gėytes tinkleliu, tai tą idėją pavogtą būtent šitoj suknutės ir panaudosiu
Pabandžiau vieną gėlytę nunert iš lino - graži gaunasi Brydėm jungt, tai tikrai neišeis bet tinkleliu gal išeitų
Jeigu pavyks sujungt gėytes tinkleliu, tai tą idėją pavogtą būtent šitoj suknutės ir panaudosiu
La Perla, ačiū Jau net atrodo radau, ko noriu, reikia tik pabandyti kaip "gyvai" atrodo ir ar limpa prie likusių detalių
Aaagnex, nagi nagi, ką gi ruošiesi vogti? Aš dabar tą suknytę jau kitaip daryčiau
Aaagnex, nagi nagi, ką gi ruošiesi vogti? Aš dabar tą suknytę jau kitaip daryčiau
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 13:36)
Viršus mano stulpeliu su užmetimu nertas. Tada noriu daryt eilutę smukių gėyčių - kaip pas tave prieš prasidedant sijoninei daliai
Tada...
man labiausiai patinka apačia, kad eina lapeliai, o iš jų tarsi gėlytė pražįsta Ir dar tai, kad neperkrauta - apačioj daugiau stambių motyvų viršuj rečiau ir smulkūs... Tik tinkliuką darysiu dvigubai plonesniu siūlu
Mano suknutė jeigu kažkada bus, tai bus iki keliukų tik mažiukei Nes gi ne krikšto o šiaip nešiojimui Ir spalva geltona
ir su mano tempais, tai kol nunersiu jaučiu bus maža
ir tuo pačiu klausimas Gal turit kokių labai mažų gėlyčių schemų? Lace gal tu savo mergytės tų gėlyčių, kur ant galvos juostelės kažkur turi schemą?
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 16, 13:43)
ir tuo pačiu klausimas Gal turit kokių labai mažų gėlyčių schemų? Lace gal tu savo mergytės tų gėlyčių, kur ant galvos juostelės kažkur turi schemą?
Iš galvos jos nertos buvo, dabar net nebepamenu Vėliau galėsiu pažiūrėti ir nupiešti
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 14:00)
Iš galvos jos nertos buvo, dabar net nebepamenu Vėliau galėsiu pažiūrėti ir nupiešti
Tai nesivargink Kažką panašaus tikrai rasiu, o jeigu ne - nersiu ir aš kažką iš galvos
Del jungimo lininiais siuliukais.... Mano mama nere gelytes Maxi siuliukais, jungti brydemis tuo paciu jai nepatariau, nes jis storokas, be to ir nelabai daug ju turi, nupirkau jai kazkokio paprasto is "babinu" vyniojamo lininio siulio- esu suzaveta koks jis mielas jungimui, nestoras, bet tvirtas ir kietokas, be to visiskai nesukrus, kas labai palengvina vyresnio zmogaus ir dar jungiancio tamsesnia spalva darba. Atrodo nerinys tikrai graziai, aisku, noreciau, kad jis panasiai atrodytu ir isplovus..., bet kas nori pabandyti- tikrai rekomenduoju
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 12:46)
Ačiū už idėją Tokių net nebuvau mačiusi Gal visai ir mintis, tik man kokio smulkesnio reiktų Gal turi kur nuorodą daugiau panašių juostų?
Jei dar reikia, va rusaičių lobynai:
http://club.osinka.r...-16287?&start=0
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 11:46)
La Perla, o tau neapmaudu, kai tavo sugalvotą rūbą aklai kopijuoja? Suprantu, kad neįmanoma nuo to apsisaugoti, nebent jokių nuotraukų nėdėti į internetą Bet kai kuri kažkokį daiktą, suki galvą, neri-ardai, neri-ardai, kol pasieiki norimą rezultatą, o kažkas ateina "ant gatavo", nukopijuoja (dar dažnai prastai) ir iš to pelnosi, pristatinėdami už savo Man tai pikta
La Perla, nežinojau, kad čia Jūsų kūrinys Buvau jų mačius internete... Bet jeigu suknelė kopijuojama, vadinasi yra tikrai puiki Beje, kopijos niekada nebus geresnės nei originalas
Žinoma, aklai nukopijuoti ir nepavyktų. Svarbu esmė: viršus - toks paprastas, apačia - airišku (ir Jūsų gėlytės labai gražiai žiūrisi), bet sesė siūlo kiek patrumpint, kad mažylė galėtų laisviau lakstyt (o ir nert šiek tiek mažiau reiktų ).
O gal žinot kiek plius minus siūlų kamuoliukų išeina? (turiu perduoti į užsienį, vėliau neturėsiu galimybės)