Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Tuoj autorė viską ir papasakos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 04 16, 09:43)
dėkoju už atsakymus  4u.gif , norėtųsi, kad nertųsi lengvai ir atrodytų gražiai smile.gif

Štai mano suknelė favoritė, į kurią norėčiau, kad lygiuotųsi (tik nebūtinai šone tie pagražinimai). Nuotrauka iš interneto, bet kadangi foto ne mano vaikas, tai pati uždengiau veidą, atsiprašau už tai autorės.

Gal turite tų gėlyčių schemą?  ax.gif

prasom prasom smile.gif si suknute nerta is maxi siulu. Dabar rinkciausi Fileta, jie minkstesni smile.gif gelyciu schema jau buvau idejusi ne per seniausiai, bet prasom dar:
user posted image
tik as dariaus tulpelius su vienu uzmetimu.

QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 10:44)
Tuoj autorė viską ir papasakos wink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o tu nenori kepurytei apacia padaryti is to "lentochnoje kruzhevo" parinkus kokia panasia i savo neriamu airisku gelyciu schemute? g.gif pvz:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 16, 11:53)
o tu nenori kepurytei apacia padaryti is to "lentochnoje kruzhevo" parinkus kokia panasia i savo neriamu airisku gelyciu schemute?  g.gif  pvz:

Ačiū už idėją 4u.gif Tokių net nebuvau mačiusi unsure.gif Gal visai ir mintis, tik man kokio smulkesnio reiktų unsure.gif Gal turi kur nuorodą daugiau panašių juostų? unsure.gif

La Perla, o tau neapmaudu, kai tavo sugalvotą rūbą aklai kopijuoja? unsure.gif Suprantu, kad neįmanoma nuo to apsisaugoti, nebent jokių nuotraukų nėdėti į internetą unsure.gif Bet kai kuri kažkokį daiktą, suki galvą, neri-ardai, neri-ardai, kol pasieiki norimą rezultatą, o kažkas ateina "ant gatavo", nukopijuoja (dar dažnai prastai) ir iš to pelnosi, pristatinėdami už savo doh.gif Man tai pikta bash.gif

Jau googlinu doh.gif Kookių gražių radau wub.gif Jau galva susisuko, nauji projektai "gimdosi" doh.gif Reikia gi kažkaip kepurytę užbaigti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 16 balandžio 2012 - 12:09
Na, butent si suknute jau labai seniai buvo sugalvota kartu su mergytes mama, abi sedejom, ieskojom derinom kol gavom si varianta ir uzsakove buvo labai patenkinta. Bet... na tai niekur neuzpatentuota ir as negaliu niekam nieko uzdrausti, nors... pirma karta pamaciusi kazkurioje temoje identiska suknute (nes buvo ir prastesniu kopiju) gavau lengva soka, pasijutau tarsi is manes kazkas butu pavogta, bet... pasikalbejom su ta mergina kuri nere identiska manajai suknute ir pasirodo uzsakove norejo butent tokios pacios net gelytes suskaiciavo lotuliukas.gif . Mergina neria pagal uzsakymus, tai jos pragyvenimo saltinis, uzsakoves noras buvo aiskus, tai taip ir gavosi smile.gif
As pati - niekada nekopijuociau nieko aklai, jei jau labai patinka kazkieno megztas rubelis - pritaikau tik ideja, bet daug ka keiciu... bet visos mes skirtingos ir mastom skirtingai. Pvz tokia suknute siandiena as jau daryciau labai stipriai kitaip, nors pagrindine ideja isliktu smile.gif

pasizvalgyk cia

cia i google ivedus ленточное кружево схемы
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 16 balandžio 2012 - 12:14
O man favoritų favoritė tai Lace mergytės krišto suknutė wub.gif Kopijuot nemoku biggrin.gif Bet vieną idėją ruošiuosi pasivogt blush2.gif

Pabandžiau vieną gėlytę nunert iš lino - graži gaunasi wub.gif Brydėm jungt, tai tikrai neišeis bet tinkleliu gal išeitų g.gif

Jeigu pavyks sujungt gėytes tinkleliu, tai tą idėją pavogtą būtent šitoj suknutės ir panaudosiu blush2.gif
Atsakyti
La Perla, ačiū 4u.gif Jau net atrodo radau, ko noriu, reikia tik pabandyti kaip "gyvai" atrodo ir ar limpa prie likusių detalių unsure.gif

Aaagnex, nagi nagi, ką gi ruošiesi vogti? mirksiukas.gif biggrin.gif Aš dabar tą suknytę jau kitaip daryčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 13:36)
Aaagnex, nagi nagi, ką gi ruošiesi vogti?  mirksiukas.gif  biggrin.gif Aš dabar tą suknytę jau kitaip daryčiau  unsure.gif

Viršus mano stulpeliu su užmetimu nertas. Tada noriu daryt eilutę smukių gėyčių - kaip pas tave rolleyes.gif prieš prasidedant sijoninei daliai wub.gif
Tada...
man labiausiai patinka apačia, kad eina lapeliai, o iš jų tarsi gėlytė pražįsta wub.gif Ir dar tai, kad neperkrauta - apačioj daugiau stambių motyvų viršuj rečiau ir smulkūs... ax.gif Tik tinkliuką darysiu dvigubai plonesniu siūlu rolleyes.gif

Mano suknutė jeigu kažkada bus, tai bus iki keliukų tik mažiukei ax.gif Nes gi ne krikšto o šiaip nešiojimui blush2.gif Ir spalva geltona ax.gif

ir su mano tempais, tai kol nunersiu jaučiu bus maža biggrin.gif

ir tuo pačiu klausimas biggrin.gif Gal turit kokių labai mažų gėlyčių schemų? g.gif Lace gal tu savo mergytės tų gėlyčių, kur ant galvos juostelės kažkur turi schemą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 balandžio 2012 - 12:46
QUOTE(aaagnex @ 2012 04 16, 13:43)
ir tuo pačiu klausimas biggrin.gif Gal turit kokių labai mažų gėlyčių schemų? g.gif Lace gal tu savo mergytės tų gėlyčių, kur ant galvos juostelės kažkur turi schemą? g.gif

Iš galvos jos nertos buvo, dabar net nebepamenu unsure.gif Vėliau galėsiu pažiūrėti ir nupiešti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 14:00)
Iš galvos jos nertos buvo, dabar net nebepamenu  unsure.gif Vėliau galėsiu pažiūrėti ir nupiešti  smile.gif

Tai nesivargink mirksiukas.gif Kažką panašaus tikrai rasiu, o jeigu ne - nersiu ir aš kažką iš galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Del jungimo lininiais siuliukais.... Mano mama nere gelytes Maxi siuliukais, jungti brydemis tuo paciu jai nepatariau, nes jis storokas, be to ir nelabai daug ju turi, nupirkau jai kazkokio paprasto is "babinu" vyniojamo lininio siulio- esu suzaveta koks jis mielas jungimui, nestoras, bet tvirtas ir kietokas, be to visiskai nesukrus, kas labai palengvina vyresnio zmogaus ir dar jungiancio tamsesnia spalva darba. Atrodo nerinys tikrai graziai, aisku, noreciau, kad jis panasiai atrodytu ir isplovus..., bet kas nori pabandyti- tikrai rekomenduoju mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 12:46)
Ačiū už idėją 4u.gif Tokių net nebuvau mačiusi  unsure.gif Gal visai ir mintis, tik man kokio smulkesnio reiktų unsure.gif Gal turi kur nuorodą daugiau panašių juostų?  unsure.gif

Jei dar reikia, va rusaičių lobynai:

http://club.osinka.r...-16287?&start=0
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 11:46)
La Perla, o tau neapmaudu, kai tavo sugalvotą rūbą aklai kopijuoja?  unsure.gif Suprantu, kad neįmanoma nuo to apsisaugoti, nebent jokių nuotraukų nėdėti į internetą  unsure.gif Bet kai kuri kažkokį daiktą, suki galvą, neri-ardai, neri-ardai, kol pasieiki norimą rezultatą, o kažkas ateina "ant gatavo", nukopijuoja (dar dažnai prastai) ir iš to pelnosi, pristatinėdami už savo  doh.gif Man tai pikta bash.gif

La Perla, nežinojau, kad čia Jūsų kūrinys 4u.gif Buvau jų mačius internete... Bet jeigu suknelė kopijuojama, vadinasi yra tikrai puiki bigsmile.gif Beje, kopijos niekada nebus geresnės nei originalas irnesakyk.gif

Žinoma, aklai nukopijuoti ir nepavyktų. Svarbu esmė: viršus - toks paprastas, apačia - airišku (ir Jūsų gėlytės labai gražiai žiūrisi), bet sesė siūlo kiek patrumpint, kad mažylė galėtų laisviau lakstyt (o ir nert šiek tiek mažiau reiktų rolleyes.gif ).

O gal žinot kiek plius minus siūlų kamuoliukų išeina? (turiu perduoti į užsienį, vėliau neturėsiu galimybės)
Atsakyti