Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

yra tu kliju ir vaistinese smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 13, 21:58)
yra tu kliju ir vaistinese smile.gif

kokiu pavadinimu jų reiktų ieškoti? g.gif Man jau labai reikia ax.gif

~♥KaipTaiKaip♥~, nešk čia savo kepurytę, labai noriu iš arčiau apžiūrėti unsure.gif Jungiu saviškę po truputį ir dabar turiu galvaskaudį, ką su krašteliu daryti unsure.gif Lyg ir norisi kažkokio užbaigimo, bet vat kol kas nieko, kas patiktų, "neišgimdau" doh.gif
Atsakyti
Iš arti ji tokia skylėta atrodo ax.gif Visaine taip, kaip aš matau schmoll.gif
Su krašteliu ir galvasopis buvo, bet galiausiai palikau taip. Norėjau daruyt su bryliuku g.gif
user posted image
Atsakyti
Ateinu su klausimu 4u.gif

Prašysiu sesės, kad nunertų dukrai krikšto suknytę ir reikia nupirkti siūlų. Anksčiau esu radus, kad gyrėte Hakelgarn 20 siūlus. Noriu sužinoti kur jų įsigyti Kaune ir kiek man reikės kamuoliukų?

Noriu metukų dukrai tokios suknelės, kurias esu mačius SM: viršus nertas paprastai, o apačia nuo krūtinės - airišku nėrimu ir apačioje atlasinis pasijonis.

Tikriausiai žinote apie kokį suknytės modelį kalbu? Gal dar turėtumėte schemų (dažniausių, gražiausių smile.gif gėlyčių, pasijonio formos...)

dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cosette @ 2012 04 15, 21:46)
Ateinu su klausimu  4u.gif

Prašysiu sesės, kad nunertų dukrai krikšto suknytę ir reikia nupirkti siūlų. Anksčiau esu radus, kad gyrėte Hakelgarn 20 siūlus. Noriu sužinoti kur jų įsigyti Kaune ir kiek man reikės kamuoliukų?

Noriu metukų dukrai tokios suknelės, kurias esu mačius SM: viršus nertas paprastai, o apačia nuo krūtinės - airišku nėrimu ir apačioje atlasinis pasijonis.

Hakelgarn turi "Casa Lana". Bet aš šitų siūlų negirčiau ax.gif - man nepatiko, nes labai 'sukriai' susukti, vis teko neriant nuleist kamuoliuką ir atsukinėt kilpom susisukusį siūlą. Šiaip nėrinys visai nieko, bet jau pats nėrimo procesas doh.gif Nežinau, o gal man iš tokios partijos pasitaikė, gal kitos turi geresnę patirtį su Hakelgarn. Dabar aš nėrimui perku FILETTA ir žinau, kad patiks ir nėrinys, ir nėrimo procesas.
Atsakyti
[quote=Cosette,2012 04 15, 20:46]
Ateinu su
del Hakelgarn siulu, tai tikrai buvo net kelis kartus pabrezta, kad jie kietoki ir sukrus, tad kiekviena nereja siulus renkasi pgl save, nes tik pati geriausiai zino kaip neria, kokiu vaseliu ir koks nerinys -tvirtesnis ar laisvesnis patinka. Manyciau, kad mazai suknytei svyruotu tarp 2-3 matkeliu, priklausomai nuo gelyciu kiekio ir jungimo budu. Del gelyciu, tai as siulyciau Jums paciai parodyti kokiu gelyciu noretumet, o tada jau bus galima ir schemu paieskot, nes kiekvieno zmogaus nuomone yra labai jau skirtinga. Man asmeniskai mazai mergytei suknele jokiu budu negali buti ilga ir gelytes turi buti smulkios, ir ju turi buti daug smile.gif smile.gif, t.y. kuo mazesni tarpeliai..., o siuo metu nemazai mamyciu renkasi butent ilgas..., tad Jus pati turite parodyti ko norite, o mes jau padesim su schemutemis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 04 15, 22:48)
Hakelgarn turi "Casa Lana". Bet aš šitų siūlų negirčiau  ax.gif  - man nepatiko, nes labai 'sukriai' susukti, vis teko neriant nuleist kamuoliuką ir atsukinėt kilpom susisukusį siūlą. Šiaip nėrinys visai nieko, bet jau pats nėrimo procesas  doh.gif  Nežinau, o gal man iš tokios partijos pasitaikė, gal kitos turi geresnę patirtį su Hakelgarn. Dabar aš nėrimui perku FILETTA ir žinau, kad patiks ir nėrinys, ir nėrimo procesas.

Hakelgarn'ai ir Filetta panašūs tiek, kiek bulvė panaši į kivi mirksiukas.gif Taip, Filetta tikrai gerokai minkštesnė ir nerti iš jų malonu, bet tai dvigubai storesnis už Hakelgarn 20 siūlą mirksiukas.gif Hakelgarnus rekomenduoja nerti 0.75-1.25 nr (aš neriu 0.5), o Filletą 1.5-2.5 nr vašeliu (aš neriu 1.25). mirksiukas.gif Neriant mažas gėlytes man tas siūlo sukrumas visai nemaišo, nespėja ties susisukti, kol nuneriu. Nors aš iš jų ir kepurytę dukrei nėriau, nieko jie man nesisuko unsure.gif

Man airiškiems nėriniams Filetta atrodo per stori, ypač, jei nėrinys mažytei mergytei unsure.gif Bet čia kiekviena pagal save renkasi, kai kas ir iš vilnonių siūlų airišku būdu neria unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 15, 16:45)
Iš arti ji tokia skylėta atrodo  ax.gif Visaine taip, kaip aš matau  schmoll.gif
Su krašteliu ir galvasopis buvo, bet galiausiai palikau taip. Norėjau daruyt su bryliuku  g.gif

Va, tokio kraštelio, kaip pas tave palikta, aš ir nenoriu unsure.gif Man kažkaip kepurytė turi užsibaigti aiškiai išreikštu kraštu, bet kartu tas tvarkingas simertiškas kraštas tarsi nedera su gėlyčių "betvarke" unsure.gif Kol kas vis dar esu kūrybinėse kančiose doh.gif Kepurytę neriu kasdieniam nešiojimui, tai noriu, kad ji būtų ne tik graži, bet ir funkcionali rolleyes.gif
Atsakyti
Jūs čia taip intensyviai viską aiškinatės, kad ir man užrūpo pabandyt biggrin.gif Kol kas laikausi, bet nežinau ar ilgai cool.gif

Tokia mintis man iškilo - jei išbrokysit - galėsiu dar ramiai toliau laikytis rolleyes.gif

Kažin, jeigu gėlytes nert iš 2gijų dvigubo Plungės lino - viso: 4gijų blush2.gif , o jungt viengubu 2gijų siūlu ax.gif Kažin gautųsi gražiai g.gif Galvoju pabandymui kokį vaikišką drabužėlį - gal suknytės kažkurią dalį blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 balandžio 2012 - 09:30
Man atrodo, kad vargsi tu su lininiu siūlu, ypač jei jungimą brydėmis darysi unsure.gif Linas vis tiek turi tam tikro nelygumo, o be to, kol neskalbtas jis toks kietokas, brydes bus sunku daryti unsure.gif O dar bent jau man iš lino neriant gaunasi didelės kilpos, neišeina jo taip tankiai sunerti, gal tu labiau pratus, geriau jį įvaldžiusi unsure.gif Bet čia tik mano teoriniai pasvarstymai, nesu aš iš lino bandžiusi airiškų nėrinių unsure.gif Pabandyk kelias gėlytes nunerti ir sujungti - ir žinosi 4u.gif Ir mums dar papasakosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Jaučiu taip reiks ir padaryt biggrin.gif Nu žinau, kad nelabai išeis, bet man jau kokią savaitę šita mintis iš galvos neišeina biggrin.gif Mėgstu kokią nesamonę į galvą įsikalt doh.gif

kaip tik turiu suknytės viršų nunertą, kuriam apačia jokia dar netiko cool.gif reiks kokią eilutę ar 2 gėlyčių uždėt pabandymui cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 16 balandžio 2012 - 09:42
dėkoju už atsakymus 4u.gif , norėtųsi, kad nertųsi lengvai ir atrodytų gražiai smile.gif

Štai mano suknelė favoritė, į kurią norėčiau, kad lygiuotųsi (tik nebūtinai šone tie pagražinimai). Nuotrauka iš interneto, bet kadangi foto ne mano vaikas, tai pati uždengiau veidą, atsiprašau už tai autorės.

user posted image

radau ir nuorodą

Tai čia su plonesniais ar storesniais tais siūlais nerta? g.gif

Gal turite tų gėlyčių schemą? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cosette: 16 balandžio 2012 - 09:50
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 08:17)

Va, tokio kraštelio, kaip pas tave palikta, aš ir nenoriu  unsure.gif Man kažkaip kepurytė turi užsibaigti aiškiai išreikštu kraštu, bet kartu tas tvarkingas simertiškas kraštas tarsi nedera su gėlyčių "betvarke" unsure.gif Kol kas vis dar esu kūrybinėse kančiose  doh.gif Kepurytę neriu kasdieniam nešiojimui, tai noriu, kad ji būtų ne tik graži, bet ir funkcionali  rolleyes.gif

Aš irgi nenoriu tokio kraštelio, na bet niekas kitas nelimpa. Galvojau bryliuką daryt, po to galvojau gal kokias 5 eilutes apnert žemu stuloiku ir viskas, tada įsirėmintų, bet vėlgi nežinau g.gif Tai palieku taip, kaip yra..

Cosette, čia lyg La Perlos modelis. Šios gėlytės yra šioje temoje, aš jų pati prašiau biggrin.gif
Atsakyti