perle - labai grazios geles, taciau tai tikrai ne airiskas budas airiski neriniai - tai atskiros detales jungtos brydemis arba netaisyklingu tinkleliu
o apie freeform CIA
QUOTE(La Perla @ 2012 03 27, 08:27)
perle - labai grazios geles, taciau tai tikrai ne airiskas budas airiski neriniai - tai atskiros detales jungtos brydemis arba netaisyklingu tinkleliu
o apie freeform CIA
o apie freeform CIA
bet cia galima ir geru ideju ir detaliu prisisaudyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 03 27, 08:05)
bet cia galima ir geru ideju ir detaliu prisisaudyti
galima
O ten yra ir šiai temaitinkam dalykiukų http://www.rankdarbi...ku-ner-motyvai/
O galerija ten kokia... Griūk negyvas
O galerija ten kokia... Griūk negyvas
QUOTE(La Perla @ 2012 03 27, 08:27)
o apie freeform CIA
o apie freeform CIA
zinau, kad tai nera airiskas nerimas...siuo budu neriu jau senokai
tiesiog tokios grazios geliu kompozicijos buvo, kad nesusilaikiau ...ir ikeliau
jus man paaiskinkyte kur cia pradzia, taip norejau situ lapeliu, bet niekaip neikertu kaip pradeti
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 03 27, 12:39)
jus man paaiskinkyte kur cia pradzia, taip norejau situ lapeliu, bet niekaip neikertu kaip pradeti
Šitie lapeliai yra neriami ant virvelės - paveiklėlyje ta ištisinė linija žymi būtent storesnę virvelę, kuri yra apneriama žemu stulpeliu. O pradėti reikia nuo lapelio, pažymėto vienetu, ten prie pradžios pažymėta raudona rodyklytė
QUOTE(Lace @ 2012 03 27, 13:06)
Šitie lapeliai yra neriami ant virvelės - paveiklėlyje ta ištisinė linija žymi būtent storesnę virvelę, kuri yra apneriama žemu stulpeliu. O pradėti reikia nuo lapelio, pažymėto vienetu, ten prie pradžios pažymėta raudona rodyklytė
as taip ir galvojau, kad ten pradzia, bet galvoju tai kur tie burbuliukai kas cia per raudona linija, a vat kaip cia ismintingai paisorodo cia ta virvele aciu labai uz paaiskinima
o gal yra vaizdine medziaga kaip su ta virvele reikia nerti istikruju nebandziusi su ta virvele as dar nieko nerti viskas paprastai pas mane
QUOTE(Lace @ 2012 03 27, 13:55)
čia. keletas filmukų, kaip tai daroma, tik sunku žiūrėti, nes moteris kairiarankė Bet esmę suprasti galima
žinok emę pagavau na bandysiu žiūrėsiu kaip čia man viskas seksis ačiū labai už nuorodą. Kažkada turėjau išsisaugojusi, bet va kompa taip tvarkė, kad užlužo ir teko viskam pasakyti ate ate
Ir as dabar jau neriu su papildomu siulu , zodziu- nerealu darbas vyksta palengva, daug skaiciavimo , bet keleta detaliu sujungiau... Nuostabu
QUOTE(JPE @ 2012 03 27, 15:03)
Ir as dabar jau neriu su papildomu siulu , zodziu- nerealu darbas vyksta palengva, daug skaiciavimo , bet keleta detaliu sujungiau... Nuostabu
Ką neriate?
Parodykit fragmentą