Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(eliukė @ 2012 04 12, 13:02)
mergaitės gal turit schemute neriamos gumos t.y kaip su virbalais mezgama rankogaliai ar megztinio apačia 2geros akys 2 blogos. žinau kad galima kažka išgaut ir vašeliu , gal turit rašteli.
ps. naudosiu prie airiško  biggrin.gif

Kaitalioji tuos gerus ir išvirkščius reljefinius stulpelius ir gaunasi "gumytė".

user posted image

user posted image

QUOTE(Eneja @ 2012 04 12, 13:43)
Mergaitės, turiu klausimėlį. Aš dabar sujungiau gėlytes pagal iškarpas: nugara ir 2 dalys priekių. Ir man nesigavo taip, kad tiksliai tiksliai pagal iškarpą, nes jungiau apvalias gėlytes .Iki  iškarpos krašto  dar yra likę kai kur tuščios vietos. O kaip man dabar sujungti nugarą su priekiu? ar kokią juostelę nunerti ir apipavidalinti tiksliai ja iškarpas ir taip neliktų tos tuščios vietos... Tikiuosi supratot ko klausiu ax.gif Nes tai mano pirmas darbelis ir iškilo tokia problemėlė g.gif

Neaišku, kaip jungei, todėl sunku ką patarti - jei brydėm ar tinkleliu, tai neturėtų būti bėdų unsure.gif Gal nufotografuok ir parodyk, bus lengviau ką pasiūlyt
Atsakyti
Brydėm jungiau,Lace smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 04 12, 13:20)

As tai airiskus nerinius visada jungiu be siuliu, vadinasi aplinkui brydemis, tai nesvarbu, kad tarpas yra, idesit gelyte ir sujungsit su kita dalimi apvaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 04 12, 13:20)

tai brydem gali ir tarpelius uzpildyti. arba juostele nusinert isdeliot ja kazkaip graziai ir tarpelius irgi uzpildyti brydem..

o siaip guldyk detales viena salia kitos ir matysi kokie tarpai, gal net ir gelyte kokia tilps i susidariusi tarpa, cia juk siuliu nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 12 balandžio 2012 - 13:39
JPE, La Perla - ačiū labai už patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eneja: 12 balandžio 2012 - 13:40
JPE, dar pasakyk 4u.gif Darau aš tas brydes atsišakojančias. Viskas būtų gerai, bet man ne visada išeina "grįžti" unsure.gif Kiek siūlų brydei apsiuvinėji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 18:45)
JPE, dar pasakyk 4u.gif Darau aš tas brydes atsišakojančias. Viskas būtų gerai, bet man ne visada išeina "grįžti"  unsure.gif Kiek siūlų brydei apsiuvinėji? g.gif

Tokiam budui butinai turi buti nutiesti 3 siuliukai, tik tada grysi atgal smile.gif smile.gif kitaip pasiklysi smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 12, 21:13)
Tokiam budui butinai turi buti nutiesti 3 siuliukai, tik tada grysi atgal smile.gif smile.gif kitaip pasiklysi smile.gif smile.gif

Na va, o aš paprastai tik du darau unsure.gif Reiks gal ant popieriaus pirmiausiai nusipiešti, kad suprasti, kaip ten tas siūlas turi keliauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 13, 07:34)
Na va, o aš paprastai tik du darau  unsure.gif Reiks gal ant popieriaus pirmiausiai nusipiešti, kad suprasti, kaip ten tas siūlas turi keliauti  unsure.gif

o as darau taip: padarau ilga bryde nuo tasko A i taska B, tada nusejusi tarkim trecdali kelio apsiudama, padarau atsaka i kita vieta ir grizdineju apsiudama, jei reikia pusiaukelej vel padarau atsaka nuo tos antrosios brydes, grizdineju apsiudama i antraja bryde, ja pabaigiu ir griztu i ta pirmaja AB ja apsiudineju toliau, trecdali apsiuvusi dar darau atsaka, vel griztu i ta pradine AB ir ja pabaigiu... nezinau ar aiskiai parasiau.....
Atsakyti
Aiškumo tai man viskas aišku, tiesiog aš įpratusi buvau du siūlus apsiuvinėti ir tada grįžimas nebesigauna mirksiukas.gif Bandysiu tris siūlus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 13, 08:10)
Aiškumo tai man viskas aišku, tiesiog aš įpratusi buvau du siūlus apsiuvinėti ir tada grįžimas nebesigauna mirksiukas.gif Bandysiu tris siūlus  biggrin.gif

na va papiesiau:
user posted image

padarau ilga bryde nuo 1 iki 2 is dvieju siulu ir apsiuvineju ja nurodyta kryptimi, tada darau atsaka is triju siulu iki 3 ir grizdineju nurodyta kryptimi, tada vel darau atsaka iki 4 vel is triju siulu ir t.t. smile.gif
Atsakyti
ačiū, jau viską supratau, gaunasi 4u.gif
Papildyta:
ech, dienos šviesoje pažiūrėjau, kad mano elementų spalva gerokai baltesnė už brydes unsure.gif Ir ką dabar daryt? g.gif Tikėtis, kad išsibalins unsure.gif Apsimesti, kad toks ir buvo užmanymas unsure.gif
Atsakyti