taip, JPE, as irgi taip darau brydes su atsisakojimais
na patarkit kas del delninukes...
QUOTE(La Perla @ 2012 04 12, 09:33)
taip, JPE, as irgi taip darau brydes su atsisakojimais
Nezinau kokios medziagos jusu delninukes pagrindas, bet as esu ant medziagos klijavusi net karstais klijais ir pakankamai gerai laikosi, jei niekas neraustys galima bandyti ir taip
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 07:57)
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū tau už įkvėpimą Jau po truputėlį neriu motyvus, pirštas kiauras nuo pusinio vašelio Ir net sugalvojau, kaip tą pagrindą jungimui padaryti - paėmiau vilnonių nevyniotų siūlų, sudėjau juo į gumulą ir apvyniojau kitu siūlu, gavosi toks galvos dydžio siūlų kamuolys. O kad būtų lygu ir niekas nesipašytų jungiant - sugrūdau tą kamuolį į moterišką kaproninę puskojinę "Manekenas" paruoštas
Geras As sakiau darysiu is laikraščių, su klijais, gal papje ... ta technika vadinas
Bet po to gali nesismeigt adatėlė
QUOTE(JPE @ 2012 04 12, 07:58)
Pas mane skylė atsiveria ir vis nerdama į ją pataikau, nes ties lenkimu, rodomo piršto Nieko nepadarysi turbūt, reikia vis kremo panaudot (mano sausa oda), o taip irgi extra atveju tik pleistras
----
Kai kurias brydes aš ir taip dariau, kai matau kad gražiai atrodytų dar gabaliukas jungimo.
Delninukę turbūt klijuočiau, nebent ji medžiaginė ir eitų prikabinti kai kurios vietose
Lace buvo graži kosmetinė lyg
aciu, merginos o kur karstus klijus perkat? dirbtine oda pas mane.
as pamenu kad kazkas buvo dare, bet nepamenu kas tai ir klausiu bendrai
as pamenu kad kazkas buvo dare, bet nepamenu kas tai ir klausiu bendrai
Aš dariau kosmetinę, bet ji nuo nulio daryta, mano pačios ir pagrindas siūtas, tai ten tiesiog nerinių kraštą prisiuvau prie medžiagos O prie dirbitnės odos ir aš karštais klijais klijuočiau - jų bet kokioje statybinių medžiagų parduotuvėje būna (senukuose, ermitaže ir pan.) Tais klijais esu klijavusi medžiagą prie plastiko, nėrinį prie medžiagos. Jų pliusas, kad jie skaidrūs ir nepersigeria per audinius
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 10:21)
Aš dariau kosmetinę, bet ji nuo nulio daryta, mano pačios ir pagrindas siūtas, tai ten tiesiog nerinių kraštą prisiuvau prie medžiagos O prie dirbitnės odos ir aš karštais klijais klijuočiau - jų bet kokioje statybinių medžiagų parduotuvėje būna (senukuose, ermitaže ir pan.) Tais klijais esu klijavusi medžiagą prie plastiko, nėrinį prie medžiagos. Jų pliusas, kad jie skaidrūs ir nepersigeria per audinius
aciu labai klausyk, suintrigavai: o kaip pati pasigaminai delninuke? jei turesi laiko - aprasyk issamiau
QUOTE(La Perla @ 2012 04 12, 11:26)
aciu labai klausyk, suintrigavai: o kaip pati pasigaminai delninuke? jei turesi laiko - aprasyk issamiau
Tai kad aš ne delninukę, o kosmetinę dariau
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 10:36)
Tai kad aš ne delninukę, o kosmetinę dariau
tai principas tas pats ar ne? ar ji kieta pas tave buvo ar minksta?
QUOTE(La Perla @ 2012 04 12, 11:40)
tai principas tas pats ar ne? ar ji kieta pas tave buvo ar minksta?
Minkšta jinai, dėjau sinteponą pastorinimui, kad geriau formą laikytų, bet iš esmės vis tiek delninukę kažkaip kitaip įsivazduoju Nors iš tiesų tai net nesu visai tikra, ką turi galvoje sakydama "delninukė" Parodyk kokią nuotrauką
Turbūt teršiam mes čia temą savo off-topic'u
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 11:08)
Minkšta jinai, dėjau sinteponą pastorinimui, kad geriau formą laikytų, bet iš esmės vis tiek delninukę kažkaip kitaip įsivazduoju Nors iš tiesų tai net nesu visai tikra, ką turi galvoje sakydama "delninukė" Parodyk kokią nuotrauką
mes cia apie airiskus nerinius, tai tikrai netersiam mano kieta, tai as isivaizdavau kad ir tu kieta darei, todel ir norejau paklausti kaip siaip kiek esu maciusi - man labai grazu airiskais neriniais puostos rankines
Mergaitės, turiu klausimėlį. Aš dabar sujungiau gėlytes pagal iškarpas: nugara ir 2 dalys priekių. Ir man nesigavo taip, kad tiksliai tiksliai pagal iškarpą, nes jungiau apvalias gėlytes .Iki iškarpos krašto dar yra likę kai kur tuščios vietos. O kaip man dabar sujungti nugarą su priekiu? ar kokią juostelę nunerti ir apipavidalinti tiksliai ja iškarpas ir taip neliktų tos tuščios vietos... Tikiuosi supratot ko klausiu Nes tai mano pirmas darbelis ir iškilo tokia problemėlė