Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

taip, JPE, as irgi taip darau brydes su atsisakojimais drinks_cheers.gif

na patarkit kas del delninukes... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 12, 09:33)
taip, JPE, as irgi taip darau brydes su atsisakojimais  drinks_cheers.gif

na patarkit kas del delninukes...  ax.gif

Nezinau kokios medziagos jusu delninukes pagrindas, bet as esu ant medziagos klijavusi net karstais klijais ir pakankamai gerai laikosi, jei niekas neraustys smile.gif galima bandyti ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 07:57)
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū tau už įkvėpimą 4u.gif Jau po truputėlį neriu motyvus, pirštas kiauras nuo pusinio vašelio doh.gif Ir net sugalvojau, kaip tą pagrindą jungimui padaryti - paėmiau vilnonių nevyniotų siūlų, sudėjau juo į gumulą ir apvyniojau kitu siūlu, gavosi toks galvos dydžio siūlų kamuolys. O kad būtų lygu ir niekas nesipašytų jungiant - sugrūdau tą kamuolį į moterišką kaproninę puskojinę  hihihi.gif "Manekenas" paruoštas  mirksiukas.gif

Geras thumbup.gif As sakiau darysiu is laikraščių, su klijais, gal papje ... ta technika vadinas g.gif
Bet po to gali nesismeigt adatėlė g.gif

QUOTE(JPE @ 2012 04 12, 07:58)
Ir as turiu ta pacia problema- nuolat kiauras pirstas.
-----
                                                                        Del tu brydziu,

Pas mane skylė atsiveria ir vis nerdama į ją pataikau, nes ties lenkimu, rodomo piršto doh.gif Nieko nepadarysi turbūt, reikia vis kremo panaudot (mano sausa oda), o taip irgi extra atveju tik pleistras unsure.gif

----

Kai kurias brydes aš ir taip dariau, kai matau kad gražiai atrodytų dar gabaliukas jungimo.

Delninukę turbūt klijuočiau, nebent ji medžiaginė ir eitų prikabinti kai kurios vietose g.gif

Lace buvo graži kosmetinė lyg g.gif
Atsakyti
aciu, merginos o kur karstus klijus perkat? dirbtine oda pas mane.

as pamenu kad kazkas buvo dare, bet nepamenu kas tai ir klausiu bendrai ax.gif
Atsakyti
Aš dariau kosmetinę, bet ji nuo nulio daryta, mano pačios ir pagrindas siūtas, tai ten tiesiog nerinių kraštą prisiuvau prie medžiagos smile.gif O prie dirbitnės odos ir aš karštais klijais klijuočiau - jų bet kokioje statybinių medžiagų parduotuvėje būna (senukuose, ermitaže ir pan.) Tais klijais esu klijavusi medžiagą prie plastiko, nėrinį prie medžiagos. Jų pliusas, kad jie skaidrūs ir nepersigeria per audinius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 10:21)
Aš dariau kosmetinę, bet ji nuo nulio daryta, mano pačios ir pagrindas siūtas, tai ten tiesiog nerinių kraštą prisiuvau prie medžiagos smile.gif O prie dirbitnės odos ir aš karštais klijais klijuočiau - jų bet kokioje statybinių medžiagų parduotuvėje būna (senukuose, ermitaže ir pan.) Tais klijais esu klijavusi medžiagą prie plastiko, nėrinį prie medžiagos. Jų pliusas, kad jie skaidrūs ir nepersigeria per audinius mirksiukas.gif

aciu labai wub.gif klausyk, suintrigavai: o kaip pati pasigaminai delninuke? jei turesi laiko - aprasyk issamiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 12, 11:26)
aciu labai  wub.gif  klausyk, suintrigavai: o kaip pati pasigaminai delninuke? jei turesi laiko - aprasyk issamiau  4u.gif

Tai kad aš ne delninukę, o kosmetinę dariau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 10:36)
Tai kad aš ne delninukę, o kosmetinę dariau  unsure.gif

tai principas tas pats ar ne? ar ji kieta pas tave buvo ar minksta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 12, 11:40)
tai principas tas pats ar ne? ar ji kieta pas tave buvo ar minksta?  g.gif

Minkšta jinai, dėjau sinteponą pastorinimui, kad geriau formą laikytų, bet iš esmės vis tiek delninukę kažkaip kitaip įsivazduoju unsure.gif Nors iš tiesų tai net nesu visai tikra, ką turi galvoje sakydama "delninukė" g.gif Parodyk kokią nuotrauką mirksiukas.gif

Turbūt teršiam mes čia temą savo off-topic'u unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 11:08)
Minkšta jinai, dėjau sinteponą pastorinimui, kad geriau formą laikytų, bet iš esmės vis tiek delninukę kažkaip kitaip įsivazduoju  unsure.gif Nors iš tiesų tai net nesu visai tikra, ką turi galvoje sakydama "delninukė"  g.gif Parodyk kokią nuotrauką  mirksiukas.gif

Turbūt teršiam mes čia temą savo off-topic'u  unsure.gif

mes cia apie airiskus nerinius, tai tikrai netersiam schmoll.gif mano kieta, tai as isivaizdavau kad ir tu kieta darei, todel ir norejau paklausti kaip smile.gif siaip kiek esu maciusi - man labai grazu airiskais neriniais puostos rankines smile.gif
Atsakyti
mergaitės gal turit schemute neriamos gumos t.y kaip su virbalais mezgama rankogaliai ar megztinio apačia 2geros akys 2 blogos. žinau kad galima kažka išgaut ir vašeliu , gal turit rašteli.
ps. naudosiu prie airiško biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, turiu klausimėlį. Aš dabar sujungiau gėlytes pagal iškarpas: nugara ir 2 dalys priekių. Ir man nesigavo taip, kad tiksliai tiksliai pagal iškarpą, nes jungiau apvalias gėlytes .Iki iškarpos krašto dar yra likę kai kur tuščios vietos. O kaip man dabar sujungti nugarą su priekiu? ar kokią juostelę nunerti ir apipavidalinti tiksliai ja iškarpas ir taip neliktų tos tuščios vietos... Tikiuosi supratot ko klausiu ax.gif Nes tai mano pirmas darbelis ir iškilo tokia problemėlė g.gif
Atsakyti