QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 08:48)
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū tau už įkvėpimą
Jau po truputėlį neriu motyvus, pirštas kiauras nuo pusinio vašelio
Ir net sugalvojau, kaip tą pagrindą jungimui padaryti - paėmiau vilnonių nevyniotų siūlų, sudėjau juo į gumulą ir apvyniojau kitu siūlu, gavosi toks galvos dydžio siūlų kamuolys. O kad būtų lygu ir niekas nesipašytų jungiant - sugrūdau tą kamuolį į moterišką kaproninę puskojinę
"Manekenas" paruoštas
Ir as turiu ta pacia problema- nuolat kiauras pirstas. Sakykite, kaip gydote ir ar nezinote kokiu siuolaikiniu priemoniu tam pirstukui apsaugoti, nes pleistras man netinka- nemoku nert, o stai jau savaite negaliu imti vaselio i rankas...skauda iki...... Del tu brydziu, tai as nezinau ar darau gerai, nes niekur nesu taip maciusi ir kuo toliau darau, tuo labiau kabinejuosi prie saves.....,labai bus sunku paaiskinti-mieliau parodyciau
, bet nera kaip. Paslaptis tokia, pradedu bryde, padarau mazdaug iki puses ir nuo tos vietos, jau darau kita, vel ana iki kazkurios vietos apsiunu ir vel duriu i kita vieta, taip is karto padarau kokias 8, o tai ka buvau palikusi neapsiuta, gryzdama atgal apsiunu. Jei pabandytum ir tikrai neiseitu, bandyciau fotografuoti darbiniam variante. Tiesa, taip jos nesigauna tokios idealios kaip as noreciau, nes delto, kad reikia daznai sukineti nerini (norint, kad butu kuo panasiau i tinkla, bryde viena kart darau i viena puse, kita kart i kita, del to tos brydes kartais susisuka ne taip, kaip as noreciau), bet vakar nuemiau i parodziau sesei- sake grazu, o man belieka tiketi, kad ji nemeluoja
. Bet toks jungimas man paciai labai smagus, sugalvojau, kad dabar visada taip jungsiu