Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 10, 10:09)
LaPerla, turiu šią lentelę, bet ten nėra to dydžio  biggrin.gif Nė kiek ji man nepadėjo šiuo klausimu  schmoll.gif
Panašiai turbūt ir bus apie 12 išėmimas  g.gif

na taip, bet yra priekio ir nugaros ilgis iki liemens, tai mazdaug galima orientuotis apie puse.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 10, 11:07)
nepagailek, nusipirk vanisha baltiems. niekas kitas nepades smile.gif

na db idejau du kausus gerus vanisho ir ariel milteliu idejau gera kausa na tikiuosi nukas biggrin.gif na ka teks pirktis baltiems vanisha nes va buna tokie ivykiai gyvenime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 04 10, 10:13)
na db idejau du kausus gerus vanisho ir ariel milteliu idejau gera kausa na tikiuosi nukas  biggrin.gif  na ka teks pirktis baltiems vanisha nes va buna tokie ivykiai gyvenime  doh.gif

cia jau gal OFF TOPIC bus bet as tuo baltiems vanishu neatsidziaugiu: net baltus apatinius i ji merkiu ir jie nepagelsta kaip nuo kitu balikliu ar tiesiog nuo vandens:) o jei daug neri, mezgi tai kiekvienam daikteliui pabalinti super. Bet jei jau sis neisimtu tu demiau tai manau jau niekas neisimtu..
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 10, 11:15)
cia jau gal OFF TOPIC bus bet as tuo baltiems vanishu neatsidziaugiu: net baltus apatinius i ji merkiu ir jie nepagelsta kaip nuo kitu balikliu ar tiesiog nuo vandens:) o jei daug neri, mezgi tai kiekvienam daikteliui pabalinti super. Bet jei jau sis neisimtu tu demiau tai manau jau niekas neisimtu..

na ka jei nenuims teks kazka kita mastyt ir daryt doh.gif blyn taip megstuko norejau doh.gif
Atsakyti
mergaites, reiktu jusu patarimo, maciau kazkuri buvo papuosusi airiskais neriniais rankine. susiradau sena delninuke, odine ir noriu papuosti neriniais, kaip juos tvirtinti? prisiuti gal nelabai iseis, o kaip del klijavimo? g.gif
Atsakyti
na pasigirsiu biggrin.gif iseme viska svarios baltutes detalytes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 04 10, 22:53)

sveikinu ir mokausi iš tavo klaidos laikyti atokiau nuo vaiku ir naudoti vaniš (pradžiai irašau i sarašiuka nusipirkti) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 04 10, 23:49)
sveikinu ir mokausi iš tavo klaidos laikyti atokiau nuo vaiku ir naudoti vaniš (pradžiai irašau i sarašiuka nusipirkti) blush2.gif

doh.gif jo labai reikia saugoti, o jei jau pridirba, kad butu malonus ir pasisakytu, kad gelytes bande laistyti biggrin.gif vistiek liko nesuprates vaikas ko cia mama susinervavo, juk jis tik gelytes laiste doh.gif
aciu dievui sitas vanish nueme, nes jau maniau reiks ta balta pirktis vanisha... Db taip gera ir istikruju jie db net baltesni uz tuos kuriuos db nuneriau blink.gif doh.gif na jauciu teks visa gamini veliau merkt i vanisha, kad vienodai balti butu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 10, 10:09)
KAip kepurę daryt neturiu žalio supratimo iš tiesų  g.gif Aš pasidariau tokią kaip iškarpą pusės kepurės, pasidariau iš motyvų dvi dalis ir tada pasirodė, kad jų taip tiesiogiai neina sujungt, trūksta į tą tarpą dar  motyvų. tai su žiogeliais susikabinau maždaug kokio pločio reikia, kad gautųsi teisinga kepurės forma ir dėjau į tarpus motyvus, jungiau,pasidėjus ant savo pagalvinio mechanizmo kampiuko  doh.gif Baisiai sunku nupasakot  blush2.gif  Bet gal ką suprasi  doh.gif

~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū tau už įkvėpimą 4u.gif Jau po truputėlį neriu motyvus, pirštas kiauras nuo pusinio vašelio doh.gif Ir net sugalvojau, kaip tą pagrindą jungimui padaryti - paėmiau vilnonių nevyniotų siūlų, sudėjau juo į gumulą ir apvyniojau kitu siūlu, gavosi toks galvos dydžio siūlų kamuolys. O kad būtų lygu ir niekas nesipašytų jungiant - sugrūdau tą kamuolį į moterišką kaproninę puskojinę hihihi.gif "Manekenas" paruoštas mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 12 balandžio 2012 - 09:00
QUOTE(Lace @ 2012 04 12, 08:48)
~♥KaipTaiKaip♥~, ačiū tau už įkvėpimą 4u.gif Jau po truputėlį neriu motyvus, pirštas kiauras nuo pusinio vašelio doh.gif Ir net sugalvojau, kaip tą pagrindą jungimui padaryti - paėmiau vilnonių nevyniotų siūlų, sudėjau juo į gumulą ir apvyniojau kitu siūlu, gavosi toks galvos dydžio siūlų kamuolys. O kad būtų lygu ir niekas nesipašytų jungiant - sugrūdau tą kamuolį į moterišką kaproninę puskojinę  hihihi.gif "Manekenas" paruoštas  mirksiukas.gif

Ir as turiu ta pacia problema- nuolat kiauras pirstas. Sakykite, kaip gydote ir ar nezinote kokiu siuolaikiniu priemoniu tam pirstukui apsaugoti, nes pleistras man netinka- nemoku nert, o stai jau savaite negaliu imti vaselio i rankas...skauda iki...... Del tu brydziu, tai as nezinau ar darau gerai, nes niekur nesu taip maciusi ir kuo toliau darau, tuo labiau kabinejuosi prie saves.....,labai bus sunku paaiskinti-mieliau parodyciau smile.gif, bet nera kaip. Paslaptis tokia, pradedu bryde, padarau mazdaug iki puses ir nuo tos vietos, jau darau kita, vel ana iki kazkurios vietos apsiunu ir vel duriu i kita vieta, taip is karto padarau kokias 8, o tai ka buvau palikusi neapsiuta, gryzdama atgal apsiunu. Jei pabandytum ir tikrai neiseitu, bandyciau fotografuoti darbiniam variante. Tiesa, taip jos nesigauna tokios idealios kaip as noreciau, nes delto, kad reikia daznai sukineti nerini (norint, kad butu kuo panasiau i tinkla, bryde viena kart darau i viena puse, kita kart i kita, del to tos brydes kartais susisuka ne taip, kaip as noreciau), bet vakar nuemiau i parodziau sesei- sake grazu, o man belieka tiketi, kad ji nemeluoja smile.gif. Bet toks jungimas man paciai labai smagus, sugalvojau, kad dabar visada taip jungsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 12 balandžio 2012 - 09:08
JPE, aš tau klausimą apie brydes turiu ax.gif Apžiūrėjau dar tavo sijono gabalėlį - pasakyk, kaip darai, kad tavo brydės taip tarpusavyje susijungia? Aš kažkaip iki šiol jungdavau tik nuo detalės iki detalės, o pas tave tos brydės taip gražiai "atsišakoja" unsure.gif Kokia čia paslaptis?
Atsakyti
Ačiū 4u.gif Atrodo principą supratau, dabar reiks tik pabandyti biggrin.gif

O dėl kiaurų pirštų tai irgi labai norėčiau kokių patarimų unsure.gif Dabar tai stengiuosi tiesiog nedasivaryti iki "skylių", todėl turiu po ranka kelis mezginius/nėrinius ir juos kaitalioju, leidžiu pirštui pailsėti. Bet vat pernai, kai laikas spaudė ir būtinai turėjau užbaigti, klijavau pirštą pleistru ir nėriau toliau unsure.gif Nebuvo taip patogu, bet bent jau įmanoma dėl skausmo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti