Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 09, 14:14)
Baigiau  biggrin.gif Dydis 1-3 mėn  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif Man gal apačios truputį lengvesnės norėtųsi, bet vis tiek gražu wub.gif Kur tu jį dėsi? g.gif Mane tai kepuriukas labai domina, jau kuris laikas mintyse gaminu airišką vasarinę kepurytę mažiausiajai, tik vat nesugalvoju, kaip tą formą išgauti, ant ko gaminti unsure.gif Pasidalink patirtim 4u.gif
Atsakyti
Sveikos turiu problema doh.gif man motyvus vaikas apipyle arbata db tokie parudave, kaip juos plauti? Ar is naujo juos nertis, jazau ir taip katarga man tie motyvai, man jungti labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 10, 07:06)
thumbup.gif  thumbup.gif Man gal apačios truputį lengvesnės norėtųsi, bet vis tiek gražu  wub.gif Kur tu jį dėsi?  g.gif Mane tai kepuriukas labai domina, jau kuris laikas mintyse gaminu airišką vasarinę kepurytę mažiausiajai, tik vat nesugalvoju, kaip tą formą išgauti, ant ko gaminti unsure.gif Pasidalink patirtim 4u.gif

Man labai patinka ta apačia, bet tikrai galėtų būt lengvesnė, siūlas ne plonas tikrai ax.gif Reikia parduoti, nes neturiu kur dėti, nesijaučiu dar nestuke.gif lotuliukas.gif

KAip kepurę daryt neturiu žalio supratimo iš tiesų g.gif Aš pasidariau tokią kaip iškarpą pusės kepurės, pasidariau iš motyvų dvi dalis ir tada pasirodė, kad jų taip tiesiogiai neina sujungt, trūksta į tą tarpą dar motyvų. tai su žiogeliais susikabinau maždaug kokio pločio reikia, kad gautųsi teisinga kepurės forma ir dėjau į tarpus motyvus, jungiau,pasidėjus ant savo pagalvinio mechanizmo kampiuko doh.gif Baisiai sunku nupasakot blush2.gif Bet gal ką suprasi doh.gif

QUOTE(inusiukas15 @ 2012 04 10, 07:54)
Sveikos turiu problema  doh.gif  man motyvus vaikas apipyle arbata db tokie parudave, kaip juos plauti? Ar is naujo juos nertis, jazau ir taip katarga man tie motyvai, man jungti labiau patinka  biggrin.gif

Bandyk su vanishu kokiu plauti, kuo ilgiau laikysis ta arbata, tuo mažiau šansų išplaut. Matysi ar reikia pernert, ar ne.

-----
Papildymas biggrin.gif

Šiąnakt negalėjau užmigti, nes akyse sukos ta žalia suknė nuo podiumo doh.gif
Man šiemet geltona spalva akyse tik biggrin.gif
Tai man taip akyse šviečias tie tokie riesti motyvai, kur įdėjot čia, geltoni, o jungimas (gal tinkleliu, arba net tinginių būdu biggrin.gif ) juodas... Arba atvirkščiai... Noriu juoda+geltona bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 10 balandžio 2012 - 09:12
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 04 10, 09:54)
Sveikos turiu problema  doh.gif  man motyvus vaikas apipyle arbata db tokie parudave, kaip juos plauti? Ar is naujo juos nertis, jazau ir taip katarga man tie motyvai, man jungti labiau patinka  biggrin.gif

man arbatos iš neriniu nera pavyke išplauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 04 10, 09:17)
man arbatos iš neriniu nera pavyke išplauti  doh.gif

merkti i neskiesta vanish baltas buteliukas. tai baliklis kuris man isbalina visas demes

KaipTaiKaip - o pazastu iskirpimai ne per dideli? g.gif man pagal bendra vaizda atrodo kad matysis puse sonu g.gif bet gal cia tik nuotraukoje taip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 10 balandžio 2012 - 09:34
QUOTE(La Perla @ 2012 04 10, 08:32)
merkti i neskiesta vanish baltas buteliukas. tai baliklis kuris man isbalina visas demes

KaipTaiKaip - o pazastu iskirpimai ne per dideli?  g.gif  man pagal bendra vaizda atrodo kad matysis puse sonu  g.gif  bet gal cia tik nuotraukoje taip...

Neturiu realiai ant ko pamatuot. Bet konsultavausi su viena mama, kuri turi didesnį lelių, prieš tai buvo didoki, apnėriau, dabar lyg geriau. Matavau pagal drabužiuką, na turėtų nebūt per dideli g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 09, 14:14)
Baigiau  biggrin.gif Dydis 1-3 mėn  ax.gif

Labai graži suknutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 10, 09:53)
Neturiu realiai ant ko pamatuot. Bet konsultavausi su viena mama, kuri turi didesnį lelių, prieš tai buvo didoki, apnėriau, dabar lyg geriau. Matavau pagal drabužiuką, na turėtų nebūt per dideli  g.gif

tai gal tik vizualiai taip atrodo smile.gif siaip, jei tiksliai pamenu turetu buti apie 10 - 12 cm smile.gif

gal dar ateiciai pravers:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 10 balandžio 2012 - 10:04
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 10, 10:09)
Šiąnakt negalėjau užmigti, nes akyse sukos ta žalia suknė nuo podiumo  doh.gif
Man šiemet geltona spalva akyse tik  biggrin.gif
Tai man taip akyse šviečias tie tokie riesti motyvai, kur įdėjot čia, geltoni, o jungimas (gal tinkleliu, arba net tinginių būdu  biggrin.gif ) juodas... Arba atvirkščiai... Noriu juoda+geltona  bigsmile.gif

Oi kaip aš tave suprantu, mane šiemet žalia spalva valdo, tai pamačius tą žalią suknutę negaliu jos pamiršti, o kai vakar pamačiau įkeltus tos suknelės motyvus, dabar ramybės galvoj nebėra, mąstau kaip čia visus darbus greičiau pabaigus ir ją narpliot pradėjus.. ax.gif
Atsakyti
Eina sau nu turiu vanisha spalvotiems, na bandysiu ir i ariel ir i vanisha kyst nu gaila darbo negaliu doh.gif na einu bandysiu kokiai valandai merkt lotuliukas.gif

nu ka padarysi jei neiseis teks is naujo dirbt viska, o taip dziaugiausiai, akd i pabaiga einu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 04 10, 10:05)
Eina sau nu turiu vanisha spalvotiems, na bandysiu ir i ariel ir i vanisha kyst nu gaila darbo negaliu  doh.gif  na einu bandysiu kokiai valandai merkt  lotuliukas.gif

nu ka padarysi jei neiseis teks is naujo dirbt viska, o taip dziaugiausiai, akd i pabaiga einu  doh.gif

nepagailek, nusipirk vanisha baltiems. niekas kitas nepades smile.gif
Atsakyti
LaPerla, turiu šią lentelę, bet ten nėra to dydžio biggrin.gif Nė kiek ji man nepadėjo šiuo klausimu schmoll.gif
Panašiai turbūt ir bus apie 12 išėmimas g.gif
Atsakyti