QUOTE(Lace @ 2012 04 10, 07:06)
Man gal apačios truputį lengvesnės norėtųsi, bet vis tiek gražu
Kur tu jį dėsi?
Mane tai kepuriukas labai domina, jau kuris laikas mintyse gaminu airišką vasarinę kepurytę mažiausiajai, tik vat nesugalvoju, kaip tą formą išgauti, ant ko gaminti
Pasidalink patirtim
Man labai patinka ta apačia, bet tikrai galėtų būt lengvesnė, siūlas ne plonas tikrai
Reikia parduoti, nes neturiu kur dėti, nesijaučiu dar
KAip kepurę daryt neturiu žalio supratimo iš tiesų
Aš pasidariau tokią kaip iškarpą pusės kepurės, pasidariau iš motyvų dvi dalis ir tada pasirodė, kad jų taip tiesiogiai neina sujungt, trūksta į tą tarpą dar motyvų. tai su žiogeliais susikabinau maždaug kokio pločio reikia, kad gautųsi teisinga kepurės forma ir dėjau į tarpus motyvus, jungiau,pasidėjus ant savo pagalvinio mechanizmo kampiuko
Baisiai sunku nupasakot
Bet gal ką suprasi
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 04 10, 07:54)
Sveikos turiu problema
man motyvus vaikas apipyle arbata db tokie parudave, kaip juos plauti? Ar is naujo juos nertis, jazau ir taip katarga man tie motyvai, man jungti labiau patinka
Bandyk su vanishu kokiu plauti, kuo ilgiau laikysis ta arbata, tuo mažiau šansų išplaut. Matysi ar reikia pernert, ar ne.
-----
Papildymas
Šiąnakt negalėjau užmigti, nes akyse sukos ta žalia suknė nuo podiumo
Man šiemet geltona spalva akyse tik
Tai man taip akyse šviečias tie tokie riesti motyvai, kur įdėjot čia, geltoni, o jungimas (gal tinkleliu, arba net tinginių būdu
) juodas... Arba atvirkščiai... Noriu juoda+geltona
Jei nusprendei turėti vaiką, susitaikyk su mintimi, kad tavo širdis visada plaks atskirai nuo kūno..