Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

taip ji tikrai labai graži smile.gif ir visiškai įmanoma tokią susikurpti: juoda pasuknelė + juodi jungimai brydėmis ir wolia bigsmile.gif nes aš tai aiškiausiai ten matau nėrinių imitaciją smile.gif netgi visai plokščias nėrinio vaizdas čia būtų tik pliusas, skaitau smile.gif
Papildyta:
beja, kaiptik turiu labai panašios spalvos mikrofibros nėrimo siūlų, tik man jei toki keisti arba nemoku su jais elgtis- kažkoki slidūs ir nėrinys šleivas kreivas atrodo doh.gif va jei gauti tokių šilkinių tai būtų super smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 05 balandžio 2012 - 12:39
Su silkiniais siulais nerti manau irgi butu nelengva...
As atsilyginimui idesiu keleta internetiniu ideju- taip pat ne airisku, bet manau puikiai ir lengvai transformuojamu mirksiukas.gif kurineliu akims paganyti. Manau tokie motyvai tikrai gerai jungtusi tuo musu pramintu "tinginiu budu"
user posted image
user posted image
user posted image
ir mano stiliaus ikona wub.gif wub.gif , dievinu jos sugebejima graziai atrodyti doh.gif
user posted image
tad, PASIRAITOJAM RANKOVES IR I DARBUS, MERGINOS wub.gif
Atsakyti
su šilkiniais tai mano įdomi patirtis smile.gif iš kiniečių esu parsisiuntusi tokius siūlus : 70 prc šilkas ir 30 prc ar tai medvilnė, ar tai bambukas g.gif pieno spalva panėriau turputį ir buvau sužavėta- subtilus žvilgesys, o jau švelnumas ir minkštumas tai neišpasakytas. tada užsisakiau tokius pačius, tik kitą spalvą ir jau pakankamai matkiuku nu ir kitokie jie. jau kurkas sunkiau suvaldomi ir nėrinys ne toks paklusnus. pradėjau jais švarkiuką nerti, bet pridariau klaidų ir visą tą reikalą numečiau šalin smile.gif

sijonukas labai dailus, bet prie jo ir kojų ne ką mažiau gražių reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 05 balandžio 2012 - 13:05
radau kitoje temoje, gal jau matytas, bet nesusilaikiau neįkėlusi
user posted image
Atsakyti
na silkiniams siulams iskart siulyciau nusipirkti tekstiliniu kliju nes galiukus kad ir kaip suslepsit - jie vistiek islys....
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 04, 21:02)
Nesupykite, bet tas "tinginio metodas" man siuo atveju labai nedailus, neaukokite savo laiko be reikalo, bandykite viska is naujo  mirksiukas.gif

tai vat ir man nepatinka. bandau is naujo. o lapeliu nemegstu tai nezinau nesinori man ju, bet gal reik su keliais vaizda bendra isbandyti, o dėl apnerimo tvirtesnio, ar pavyks siūlai gan slidūs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 04 05, 20:10)
tai vat ir man nepatinka. bandau is naujo. o lapeliu nemegstu tai nezinau nesinori man ju, bet gal reik su keliais vaizda bendra isbandyti, o dėl apnerimo tvirtesnio, ar pavyks siūlai gan slidūs  g.gif

Jei kalba apie apnerima vezlio zingsniuku tai tikrai tiks. Jei jus tas detales apnertumete, tada ir jusu sujungimas netaip matytusi, nes isrysketu detales. Gaila, kad foto to neparodo, bet kai ziuri i mano suknele is toliau, tai tu brydziu nelabai ir matosi, tik detales. Aisku, jungimo siuliukas turi buti plonesnis. O kad jums jungiant brydemis nelabai graziai atrodo, tai ir nesitikekite nieko gero, kol nera sujungta daugiau ir nerinys neisgarintas- tik tada brydes "sugula" graziai. Lapeliu nebijokite, jie labai papuosia nerini ir taip pat nukreipia demesi nuo sujungimo, nes tada demesys kreipiamas i kompozicija
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 05, 20:24)
Jei kalba apie apnerima vezlio zingsniuku tai tikrai tiks. Jei jus tas detales apnertumete, tada ir jusu sujungimas netaip matytusi, nes isrysketu detales. Gaila, kad foto to neparodo, bet kai ziuri i mano suknele is toliau, tai tu brydziu nelabai ir matosi, tik detales. Aisku, jungimo siuliukas turi buti plonesnis. O kad jums jungiant brydemis nelabai graziai atrodo, tai ir nesitikekite nieko gero, kol nera sujungta daugiau ir nerinys neisgarintas- tik tada brydes "sugula" graziai. Lapeliu nebijokite, jie labai papuosia nerini ir taip pat nukreipia demesi nuo sujungimo, nes tada demesys kreipiamas i kompozicija

tada apsunkinsiu jūsų vakarą, įmeskite lapelių ax.gif keletą turiu bet labai jau įmantrūs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2012 04 05, 21:43)
tada apsunkinsiu jūsų vakarą, įmeskite lapelių  ax.gif  keletą turiu bet labai jau įmantrūs  doh.gif

prašom
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Čia ką darbiniam kompe radau. Dar pabraidyk po senesnes temas labai daug linkų su airiškais motyvais 4u.gif
Atsakyti
Ar visada visus motyvus apneriat? paprastai? be užmetimo? O detalių neapsunkina?
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 04 06, 07:42)
Ar visada visus motyvus apneriat? paprastai? be užmetimo? O detalių neapsunkina?

vezlio zingsniu.

http://www.youtube.c...h?v=7pQW6fdwQNs
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 04 06, 07:05)
Čia ką darbiniam kompe radau. Dar pabraidyk po senesnes temas labai daug linkų su airiškais motyvais  4u.gif

ačiūūūū 4u.gif ieškau jau visais kanalais biggrin.gif
Atsakyti