taip ji tikrai labai graži ir visiškai įmanoma tokią susikurpti: juoda pasuknelė + juodi jungimai brydėmis ir wolia nes aš tai aiškiausiai ten matau nėrinių imitaciją netgi visai plokščias nėrinio vaizdas čia būtų tik pliusas, skaitau
Papildyta:
beja, kaiptik turiu labai panašios spalvos mikrofibros nėrimo siūlų, tik man jei toki keisti arba nemoku su jais elgtis- kažkoki slidūs ir nėrinys šleivas kreivas atrodo va jei gauti tokių šilkinių tai būtų super
Su silkiniais siulais nerti manau irgi butu nelengva...
As atsilyginimui idesiu keleta internetiniu ideju- taip pat ne airisku, bet manau puikiai ir lengvai transformuojamu kurineliu akims paganyti. Manau tokie motyvai tikrai gerai jungtusi tuo musu pramintu "tinginiu budu"
ir mano stiliaus ikona , dievinu jos sugebejima graziai atrodyti
tad, PASIRAITOJAM RANKOVES IR I DARBUS, MERGINOS
As atsilyginimui idesiu keleta internetiniu ideju- taip pat ne airisku, bet manau puikiai ir lengvai transformuojamu kurineliu akims paganyti. Manau tokie motyvai tikrai gerai jungtusi tuo musu pramintu "tinginiu budu"
ir mano stiliaus ikona , dievinu jos sugebejima graziai atrodyti
tad, PASIRAITOJAM RANKOVES IR I DARBUS, MERGINOS
su šilkiniais tai mano įdomi patirtis iš kiniečių esu parsisiuntusi tokius siūlus : 70 prc šilkas ir 30 prc ar tai medvilnė, ar tai bambukas pieno spalva panėriau turputį ir buvau sužavėta- subtilus žvilgesys, o jau švelnumas ir minkštumas tai neišpasakytas. tada užsisakiau tokius pačius, tik kitą spalvą ir jau pakankamai matkiuku nu ir kitokie jie. jau kurkas sunkiau suvaldomi ir nėrinys ne toks paklusnus. pradėjau jais švarkiuką nerti, bet pridariau klaidų ir visą tą reikalą numečiau šalin
sijonukas labai dailus, bet prie jo ir kojų ne ką mažiau gražių reikia
sijonukas labai dailus, bet prie jo ir kojų ne ką mažiau gražių reikia
na silkiniams siulams iskart siulyciau nusipirkti tekstiliniu kliju nes galiukus kad ir kaip suslepsit - jie vistiek islys....
QUOTE(JPE @ 2012 04 04, 21:02)
Nesupykite, bet tas "tinginio metodas" man siuo atveju labai nedailus, neaukokite savo laiko be reikalo, bandykite viska is naujo
tai vat ir man nepatinka. bandau is naujo. o lapeliu nemegstu tai nezinau nesinori man ju, bet gal reik su keliais vaizda bendra isbandyti, o dėl apnerimo tvirtesnio, ar pavyks siūlai gan slidūs
QUOTE(Lotari @ 2012 04 05, 20:10)
tai vat ir man nepatinka. bandau is naujo. o lapeliu nemegstu tai nezinau nesinori man ju, bet gal reik su keliais vaizda bendra isbandyti, o dėl apnerimo tvirtesnio, ar pavyks siūlai gan slidūs
Jei kalba apie apnerima vezlio zingsniuku tai tikrai tiks. Jei jus tas detales apnertumete, tada ir jusu sujungimas netaip matytusi, nes isrysketu detales. Gaila, kad foto to neparodo, bet kai ziuri i mano suknele is toliau, tai tu brydziu nelabai ir matosi, tik detales. Aisku, jungimo siuliukas turi buti plonesnis. O kad jums jungiant brydemis nelabai graziai atrodo, tai ir nesitikekite nieko gero, kol nera sujungta daugiau ir nerinys neisgarintas- tik tada brydes "sugula" graziai. Lapeliu nebijokite, jie labai papuosia nerini ir taip pat nukreipia demesi nuo sujungimo, nes tada demesys kreipiamas i kompozicija
QUOTE(JPE @ 2012 04 05, 20:24)
Jei kalba apie apnerima vezlio zingsniuku tai tikrai tiks. Jei jus tas detales apnertumete, tada ir jusu sujungimas netaip matytusi, nes isrysketu detales. Gaila, kad foto to neparodo, bet kai ziuri i mano suknele is toliau, tai tu brydziu nelabai ir matosi, tik detales. Aisku, jungimo siuliukas turi buti plonesnis. O kad jums jungiant brydemis nelabai graziai atrodo, tai ir nesitikekite nieko gero, kol nera sujungta daugiau ir nerinys neisgarintas- tik tada brydes "sugula" graziai. Lapeliu nebijokite, jie labai papuosia nerini ir taip pat nukreipia demesi nuo sujungimo, nes tada demesys kreipiamas i kompozicija
tada apsunkinsiu jūsų vakarą, įmeskite lapelių keletą turiu bet labai jau įmantrūs
QUOTE(Lotari @ 2012 04 05, 21:43)
tada apsunkinsiu jūsų vakarą, įmeskite lapelių keletą turiu bet labai jau įmantrūs
prašom
Čia ką darbiniam kompe radau. Dar pabraidyk po senesnes temas labai daug linkų su airiškais motyvais
Ar visada visus motyvus apneriat? paprastai? be užmetimo? O detalių neapsunkina?
QUOTE(tura @ 2012 04 06, 07:42)
Ar visada visus motyvus apneriat? paprastai? be užmetimo? O detalių neapsunkina?
vezlio zingsniu.
http://www.youtube.c...h?v=7pQW6fdwQNs
QUOTE(Oragė @ 2012 04 06, 07:05)
Čia ką darbiniam kompe radau. Dar pabraidyk po senesnes temas labai daug linkų su airiškais motyvais
ačiūūūū ieškau jau visais kanalais