QUOTE(La Perla @ 2012 04 03, 21:56)
is serijos kai vaikas nenori valgyti ir sako "neskanu" o mama sako: na nors paragauk kaip gali sakyt kad neskanu net neparagaves.
neduok dieve as niekam nepersu, tiesiog buvo susidomejimas ir ikeliau nuoroda, bet man labai jau didele nesamone kai ne viena nebandziusi, nemaciusi kaip atrodo o rekia - negrazu.
beje as nieko negrazaus ten neizvelgiau. man paciai idomu kaip nuemus nuo iskarpos viskas atrodo, ar gerai nerinys krenta, bet kad negrazu .... na niekaip nepasakyciau.
neduok dieve as niekam nepersu, tiesiog buvo susidomejimas ir ikeliau nuoroda, bet man labai jau didele nesamone kai ne viena nebandziusi, nemaciusi kaip atrodo o rekia - negrazu.
beje as nieko negrazaus ten neizvelgiau. man paciai idomu kaip nuemus nuo iskarpos viskas atrodo, ar gerai nerinys krenta, bet kad negrazu .... na niekaip nepasakyciau.
Ir kodėl čia taip asmeniškai priėmei dabar? Ar būtinai turi visoms patikti tie patys dalykai? Manau, kad ne visus dalykus būtina pabandyti pačiai, kad tikrai įsitikinti, kad tai nepatinka Man tai kaip tik smagu atrodo, kad žmonėms patinka tokie skirtingi dalykai, kas vieniems vos ne ekstazę sukelia, kitiems - pasibjaurėjimą ir atvirkščiai. Todėl tas pasaulis toks margas ir įdomus