Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 04 03, 21:56)
is serijos kai vaikas nenori valgyti ir sako "neskanu" o mama sako: na nors paragauk kaip  gali sakyt kad neskanu net neparagaves.

neduok dieve as niekam nepersu, tiesiog buvo susidomejimas ir ikeliau nuoroda, bet man labai jau didele nesamone kai ne viena nebandziusi, nemaciusi kaip atrodo o rekia - negrazu.

beje as nieko negrazaus ten neizvelgiau. man paciai idomu kaip nuemus nuo iskarpos viskas atrodo, ar gerai nerinys krenta, bet kad negrazu .... na niekaip nepasakyciau.

Ir kodėl čia taip asmeniškai priėmei dabar? g.gif Ar būtinai turi visoms patikti tie patys dalykai? Manau, kad ne visus dalykus būtina pabandyti pačiai, kad tikrai įsitikinti, kad tai nepatinka mirksiukas.gif Man tai kaip tik smagu atrodo, kad žmonėms patinka tokie skirtingi dalykai, kas vieniems vos ne ekstazę sukelia, kitiems - pasibjaurėjimą ir atvirkščiai. Todėl tas pasaulis toks margas ir įdomus wub.gif
Atsakyti
nepriemiau as asmeniskai, jokiu budu lotuliukas.gif taciau net nebuvom mate iki dabar kaip tai atrodo, o atrodo tikrai graziai (baltasis svarkelis ir raudona suknute). Lygiai taip pat graziai atrodo netaisyklingas tinkliukas, bet... jis turetu buti is zymiai plonesniu siulu kad issiryskintu detales o kai tinkliukas ir detales vienodo storio - jau nelabai grazu, todel kad mes jau isbande visko. Na, o , tiems, kas nemate ir daug nesidomeje airiskais neriniais -butu labai grazu ir storas tinkliukas. Skonio reikalas,zinoma, o skoniai visu skirtingi, taciau sakyti kad negrazu net nemacius kazkaip keista smile.gif

o is tiesu tai reikia pasidziaugti, kad atradom dar viena buda savo groziams kurti. Jei jis pasitvirtins (kad grazu, gerai nesiojasi ir t.t.) tai mano nuomone lengviausias sujungimo budas smile.gif

aciu savitre kad uzvede ant kelio, nes as net supratimo neturejau apie tai kad yra dar ir toks smile.gif
nors viena suknute jau senokai kele itarimu del savo jungimo 4u.gif

va sita: tikrai ne pynute ir kiek ziurejau - ne brydemis o vienu siulu smile.gif o dabar viskas aisku smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 04 balandžio 2012 - 09:12
Baltame megztuke ir raudonoje sukneleje tas jungimas atrodo tikrai graziai- sutinku 4u.gif . Is tiesu nesipykime del skoniu, nes tai beprasmiska...dziaukimes, kad atradome dar viena jungimo buda, taciau teisingai buvo pasakyta, kad jis "greiciausias", vadinasi tos, kurios nores padaryti greitai, rinksis ji, o tos kurios megsta "zaisti" sudetingesnius... Visos bus laimingos ax.gif, nebutina dabar imti ir pulti ji naudoti, bet zinoti apie ji tikrai verta, juk praeis kiek laiko, pasikeis nuomone blink.gif gal net skonis, imsim ir isbandysim. Aciu uz dar viena galimybe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 04, 09:55)
aciu savitre kad uzvede ant kelio, nes as net supratimo neturejau apie tai kad yra dar ir toks smile.gif
nors viena suknute jau senokai kele itarimu del savo jungimo  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 04 04, 10:15)
Man reikia pagalbos ir patarimo. darau pirmą darbelį. Planuoju, kad čia bus suknelės viršus .t.y bliuzelė užmaunama ant raudonos lnegvai platėjančios suknelės iki kelių ant šleikučių. Prisimezgiau motyvų, o kai reikia gražiai sudėt ir nebemoku verysad.gif
įdedu keletą variantų

Aš taip pat už antrą variantą, tik dar truputį daugiau "netvarkos" ir bus tobula thumbup.gif
Atsakyti
Gražu negražu, čia jau kiekvienam asmeniškai. KAm LAce bandyt būdą, kuris jai negražus. MAn ir yra negražumų, ir aš jų nedarau vien dėl to, kad pabandyt blush2.gif
MAn šis jungimo būdas toks toks tinginių biggrin.gif Atrodo labai greit darbas turėtų vykti g.gif Na bent greičiau nei brydėmis tai tikrai biggrin.gif

Dariau kepurę airiškais nėriniais, nu košmaras doh.gif Kaip sudėtinga. pasidariau puselių schemas, po to pritrūko kraštuose, teko improvizuot,bet kepurė gavos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 04, 11:21)
Dariau kepurę airiškais nėriniais, nu košmaras  doh.gif Kaip sudėtinga. pasidariau puselių schemas, po to pritrūko kraštuose, teko improvizuot,bet kepurė gavos  rolleyes.gif

O tai pasirodyt/pasigirt jau nereikia?? blink.gif g.gif Greitai tempiam čia savo darbus cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 04, 10:21)

MAn šis jungimo būdas toks toks tinginių  biggrin.gif

tai jau tikrai atrodo kad pats greiciausias, bet idomu kaip pasirodys dirbant g.gif bet zodziai airiski neriniai ir tinginys kazkaip nedera lotuliukas.gif mirksiukas.gif
laukiam kepures ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 04, 11:21)

MAn šis jungimo būdas toks toks tinginių  biggrin.gif Atrodo labai greit darbas turėtų vykti  g.gif Na bent greičiau nei brydėmis tai tikrai  biggrin.gif

Kodėl tinginių???????? ne visos čia įgudusios. Darau pirmą kartą. Bandžiau gražiai sunert, tai iš pradžių 1cm turbūt 10 min dariau, o paskui visai išardžiau, nes negražu, kreiva, kliputės didelės. kantrybės turiu, bet ne visoms viskas išeina . Bandysiu dar, bet jei gražiai neišeis, tai bandysiu tą "tinginio".
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 04 04, 10:13)
Kodėl tinginių???????? ne visos čia įgudusios. Darau pirmą kartą. Bandžiau gražiai sunert, tai iš pradžių 1cm turbūt 10 min dariau, o paskui visai išardžiau, nes negražu, kreiva, kliputės didelės. kantrybės turiu, bet ne visoms viskas išeina . Bandysiu dar, bet jei gražiai neišeis, tai bandysiu tą "tinginio".

Tinginių todėl, kad vienas iš greičiausių būdų, kiek matos ir kiek tai gali būt greita darant airiškus. Nes brydėm apsukinėji apsukinėji tuos siūlus biggrin.gif Neriant tinkliuką, neri neri kilputes. Aišku jungti reikia, bet manau šitas būdas greitas pakankamai. Kur jau pas mane tas įgudimas, maža darbuką dar dariau tik, toli gražu man iki įgudimo ax.gif

PAsirodysiu kai pabaigsiu, dar liko užbaigimas, kurio nesugalvojau, o ir siūlai baigės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 04, 11:28)

PAsirodysiu kai pabaigsiu, dar liko užbaigimas, kurio nesugalvojau, o ir siūlai baigės  biggrin.gif

tu tik pasirodyk nekankinus, o jau uzbaigima mes tau greitai sugalvosim lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne ne, neužbaigto nerodysiu, nebedaug liko, pakentėkit biggrin.gif
Atsakyti