Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Lace @ 2012 04 03, 19:06)
man tai net iš to filmuko taip negražu, kad net bandyti nenoriu schmoll.gif  biggrin.gif

is serijos kai vaikas nenori valgyti ir sako "neskanu" o mama sako: na nors paragauk kaip gali sakyt kad neskanu net neparagaves.

neduok dieve as niekam nepersu, tiesiog buvo susidomejimas ir ikeliau nuoroda, bet man labai jau didele nesamone kai ne viena nebandziusi, nemaciusi kaip atrodo o rekia - negrazu.

beje as nieko negrazaus ten neizvelgiau. man paciai idomu kaip nuemus nuo iskarpos viskas atrodo, ar gerai nerinys krenta, bet kad negrazu .... na niekaip nepasakyciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 03 balandžio 2012 - 20:57
QUOTE(La Perla @ 2012 04 03, 21:56)
beje as nieko negrazaus ten neizvelgiau. man paciai idomu kaip nuemus nuo iskarpos viskas atrodo, ar gerai nerinys krenta, bet kad negrazu .... na niekaip nepasakyciau.

man tai norisi pabandyti gal nevisa nerini bet intarpelius nes visas man kažkaip "nesisvajoja" arba pažaisti su skirtingo storio siulais tam pačiam gaminuki idomu kaip atrodytu ir ar praktiška butu? nes tinkliukas nertas atrodo stabilesnis o va toks manau turetu padeti išgauti lengva kritima
Atsakyti
Man atrodo, kad čia ir yra tos pačios moteriškės darbai, kur ten siuvo tame filmuke. Atsidariau pabaigoje filmuko rodytą puslapį. Atrodo, kad bent jau kai kurie darbai tikrai taip ir jungti.
Man tai visai patiko. Kažkaip netgi lengvesni ir elastingesni nėriniai pasirodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 balandžio 2012 - 22:16
QUOTE(La Perla @ 2012 04 03, 16:17)
prasom smile.gif reiks ir man isbandyti toki smile.gif
jungimo budas

Man tai įdomiai atrodo. Ir visai gražu, bet kažkaip bijau, kad nertas/brydėm prilaiko formą, o vien siūlas gali taip nelaikyti g.gif Ačiū už nuorodą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 04 04, 06:43)
Man tai įdomiai atrodo. Ir visai gražu, bet kažkaip bijau, kad nertas/brydėm prilaiko formą, o vien siūlas gali taip nelaikyti  g.gif Ačiū už nuorodą.  4u.gif

tai va man irgi idomu kaip laikys, norisi po kazkoki bent mazgiuka uztvirtinimui kiekvieno to siuliuko.... bet as pabandysiu, neriuosi dabar detales ax.gif jei pasirodys kad negerai ar negrazu, labai lengva bus tuos siuliukus nukarpyti ir daryti tinkliuka is naujo smile.gif

Kerpena - tikrai graziai tie darbeliai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 04, 08:23)
tai va man irgi idomu kaip laikys, norisi po kazkoki bent mazgiuka uztvirtinimui kiekvieno to siuliuko.... bet as pabandysiu, neriuosi dabar detales  ax.gif jei pasirodys kad negerai ar negrazu, labai lengva bus tuos siuliukus nukarpyti ir daryti tinkliuka is naujo  smile.gif

Kerpena - tikrai graziai tie darbeliai atrodo  bigsmile.gif

Nu tada lauksim rezultatų ir atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 04 04, 07:26)
Nu tada lauksim rezultatų ir atsiliepimų.

manau kad negreitai smile.gif man nerimui lieka tik vakarai po kokias 2 val. ir tai ne visi nes antradieniais, penktadieniais ir sekmadieniais zumbos uzsiemimai o treciadieniais dar sporto sale, zinoma del mezgimo galeciau visa tai paaukoti , bet... noriu ne tik tokio svarkelio bet ir tokios figuros lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 04 balandžio 2012 - 07:37
QUOTE(La Perla @ 2012 04 04, 08:37)
manau kad negreitai smile.gif man nerimui lieka tik vakarai po kokias 2 val. ir tai ne  visi nes antradieniais, penktadieniais ir sekmadieniais  zumbos uzsiemimai o treciadieniais dar sporto sale, zinoma del mezgimo galeciau visa tai paaukoti  , bet... noriu ne tik tokio svarkelio bet ir tokios figuros  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif ai, tai mes niekur neskubam. Man irgi nėrimui ašaros lieka, bet po biškį po biškį ir judam.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aš irgi. Gal nusinert reiktų g.gif g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 04 balandžio 2012 - 07:46
QUOTE(Oragė @ 2012 04 04, 07:46)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aš irgi. Gal nusinert reiktų  g.gif  g.gif  lotuliukas.gif

jau buciau seniai nusinerusi jei butu imanoma lotuliukas.gif

mano nuomone sita tikrai tuo "treciuoju" budu jungta. atrodo puikiai smile.gif
user posted image
Atsakyti
Man reikia pagalbos ir patarimo. darau pirmą darbelį. Planuoju, kad čia bus suknelės viršus .t.y bliuzelė užmaunama ant raudonos lnegvai platėjančios suknelės iki kelių ant šleikučių. Prisimezgiau motyvų, o kai reikia gražiai sudėt ir nebemoku verysad.gif
įdedu keletą variantų
1.user posted image
2.user posted image
3.user posted image

dar neaišku kaip eis sunert, pabandžiau tai labai sunku. Tai gal tas jūsų ką tik išpeiktas būdas padės. man jis toks visai nesudėtingas pasirodė. O jei visai neišeis gražiai sunert, tai darysiu 3 variantą- viską glaustai susiūsiu ir viskas.

dar visokių kitokių motyvų kalnelį turiu, bet man kažkaip labai jau marga gaunasi. Nors kai žiūriu jūsų margus darbelius, tai labai gražu. Visai galva susisuko, jau sukabint reikia, o nežinau kaip. Nors verk. verysad.gif
Atsakyti
man antras variantas graziausias, o tu jei turi daugiau motyvu tai pamaisyk ir dek juos arciau vienas kito, pabandyk "pasibezdzionauti: is pries tai mano poste idetos suknutes smile.gif gausis kaip "gipiuras"
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2012 04 04, 09:15)

manau kad antraji varianta dar patobulinkit sudekit tankiau gelytes arba pabandykit iš ju kažkoki "paveiksla" padaryti deliokit tol kol jums atrodys kad tai jau variantas kai visi matyvai rado savo vietas, tada rubelis bus jums mieliausias ir nerti bus smagiau mirksiukas.gif
Atsakyti