Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 03, 11:40)
Lace, aš dovanas priimu, o jei dar airiško nėrimo suknelė  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif Aš irgi dovanas mėgstu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dobiliukas:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2012 04 03, 07:11)
JPE, norejau paklausti juoda sijonuka kur buvot nerusi airšku budu su brydem kiek jam ir kokiu siuliuku suejo? turiu tris maxi siulu kamuoliukus ir galvoju ar užtektu sijonui?

Dabar nepamenu, bet visada naudoju tuos pacius po 50gr. Tai jei suknelei sunaudojau 9, vadinasi sijonukui apie 5. Labai noreciau pamatyti ta jungima adata, bet ne brydemis, savo sijona dabar jungiu brydemis, bet darau toki "ale" tinkliuka, nes kitaip graziai gelytes neissidesto. Lace, toks grozis, kad reikia butinai daryti toliau. Jei zmogui tinka ir patinka, tai praktiskiausias daiktas yra kostiumelis, internete ir Zurnal mod ju dabar vis dazniau pasitaiko...tai as vis gvildenu ta minti, kad ir man reikia. Juk zinot ta grazuji balta kostiumeli, kur kazkada buvau ikelusi su savo juodu sijonu, jau ir svarkeli juoda iki rankoviu esu nunerus, nu bet negaliu daugiau saves prisiversti ir viskas...noriu nert tik gelytes. Sekmes darbuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JPE: 03 balandžio 2012 - 12:13
QUOTE(IngridaGal @ 2012 04 03, 11:25)
Labai gražu, iš kokių siūlų neri?

Siūlai ten Steinbah Wolle Maxi 4u.gif O brydes darau su DMC siuvinėjimo siūlais smile.gif

Lace, aš dovanas priimu, o jei dar airiško nėrimo suknelė  lotuliukas.gif

Nu ir aš priimu lotuliukas.gif
Atsakyti
labutis va cia trilapiukas ..paprastutis
http://www_irishcroc...?...153&lang=ru
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 03, 12:12)
Labai noreciau pamatyti ta jungima adata, bet ne brydemis, savo sijona dabar jungiu brydemis, bet darau toki "ale" tinkliuka, nes kitaip graziai gelytes neissidesto.                         

prasom smile.gif reiks ir man isbandyti toki smile.gif
jungimo budas
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 03, 16:17)
jungimo budas

taip taip apie šita jungimo buda kalbejau AČIŪ
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 03, 16:17)
jungimo budas

Man tai toks negražu schmoll.gif Man atrodo, kad nusegus nuo iškarpos, nebus vaizdo unsure.gif
Atsakyti
Idomus, reiketu pabandyti smile.gif manau, kad nerinio vaizda jis prastintu. Manasis nors ir sudetingas, ber atrodo geriau... ax.gif O gal kas pabande?? Butu idomu pamatyt...
Atsakyti

o as kazkodel manau kad atrodys kaip netaisyklingas tinkliukas bet ploniau, kas savaime aisku yra graziau. Negalima juk nemacius bendro vaizdo iskart sakyti kad negrazu lotuliukas.gif
Atsakyti
man pradeda atrodyti kad toks tinkliukas bus nepraktiškas del to kad lengvai tas siulas gali išsipešti(?)
Atsakyti
man tai net iš to filmuko taip negražu, kad net bandyti nenoriu schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti