Darbuojamės toliau
pirmoji tema
antroji tema
trečioji tema
ketvirtoji tema
apie nėrinius
gal turit kas schemą tos iškilios gėlytės, kur iš macheros mezgat? nes kažkada tikrai turėjau ir dabar kai reikia - nerandu pagooglinus irgi kažkaip nesiseka rast.....
na va radau schemu trupučiuka visai tokiu gražių
SCHEMOS ir visa kita įdomaus
SCHEMOS ir visa kita įdomaus
Inusiukas15, ačiū labai labai už nuorodą- kiek aš ten grožybių radau
QUOTE(Eneja @ 2012 03 22, 16:58)
Inusiukas15, ačiū labai labai už nuorodą- kiek aš ten grožybių radau
prašom nėra už ką.
Svarbiausia, kad randi kažką idomaus ten
labai grazu:)
Labas vakaras, susigundžiau ir aš airiškais darbeliais. Kadangi kai Dievulis dalino kantrybę, stovėjau eilės gale, man jos nedaug bekliuvo, tai pradėjau nuo storesnių siūlų. Planuojamas švarkelis. Tik va, noriu patarimo-tamsiai pilkų siūlų turėjau tik tiek, kiek nuotraukoje detalių (jos kol kas padėliotos bet kaip), šviesiai pilkų turiu pakankamai. Ar verta marginti tamsiomis gėlytėmis ar geriau daryti vienspalvį šviesiai pilką? Ir kokios spalvos patartumėte daryti tinklelį arba brydes-turbut tokios pat šviesiai pilkos, tik plonesnių siūlų?
Gal kokį karštelį pamargint tom tamsesnėm Brydes šviesesnes, nors gal įdomiai atrodytų tamsesnės
QUOTE(Viksė @ 2012 03 24, 19:54)
Labas vakaras, susigundžiau ir aš airiškais darbeliais. Kadangi kai Dievulis dalino kantrybę, stovėjau eilės gale, man jos nedaug bekliuvo, tai pradėjau nuo storesnių siūlų. Planuojamas švarkelis. Tik va, noriu patarimo-tamsiai pilkų siūlų turėjau tik tiek, kiek nuotraukoje detalių (jos kol kas padėliotos bet kaip), šviesiai pilkų turiu pakankamai. Ar verta marginti tamsiomis gėlytėmis ar geriau daryti vienspalvį šviesiai pilką? Ir kokios spalvos patartumėte daryti tinklelį arba brydes-turbut tokios pat šviesiai pilkos, tik plonesnių siūlų?
as tai daryciau panasu i va stai toki,cia tik paltas.O svarkelis as manyciau ir turetu but tvirtesnis,tai tinklelio nedaryciau
turiu ir schemutes sio palto
QUOTE(norwa @ 2012 03 24, 20:59)
as tai daryciau panasu i va stai toki,cia tik paltas.O svarkelis as manyciau ir turetu but tvirtesnis,tai tinklelio nedaryciau
Bet cia kita technika-free forma'as
QUOTE(Viksė @ 2012 03 24, 20:44)
Bet cia kita technika-free forma'as
pirmą kart girdžiu prašome plačiau