Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis plaukų sugarbanojimas

Tikiu... Man taip viena karta Kaune sudejo... Taip ir nesupratau, su cheminiu isejau ar be jo biggrin.gif truputi pasisiausus, bet tikrai ne garbanota... Buvau pikta kaip sirse...
Atsakyti
QUOTE(Rutta77 @ 2012 04 04, 10:44)
Dabar dejausi Figaro salone-pas Reda,kai nesigavo.Vakar pati nusipirkau bigudukus-aukstesniam poste nuoroda yra,nu jeigu ir dabar jai neiseis,tai ne tik priversiu grazinti pinigus bet ir padarysiu antireklama smile.gif
Imesiu mirksiukas.gif

o kuriame Figaro, nes ju daug yra?
Atsakyti
Nu va-as jau garbanota ir labai labai patenkinta smile.gif 4u.gif pameginsiu nufotkint smile.gif
Dejausi kaip ir sakiau Gedimino 9. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai ka, dbar norint ten susideti, reiktu savo suktukus nestis ? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sairella @ 2012 04 06, 09:16)
Tai ka, dbar norint ten susideti, reiktu savo suktukus nestis ? biggrin.gif 4u.gif

lotuliukas.gif nea,visgi nedejom ant tu kur nusipirkom.Padarem logiska isvada-mano plaukai ilgi,ir suktukai juos zemyn tempia,todel virsugalvis nesusigarbanoja g.gif .Dejo ant klasikiniu suktuku-smulkiu.Viskas gerai,tik visgi isvada tokia-Nebutinai "ausktas" lygis garantuoja kokybe...Galima ir pigiau viska pasidaryti smile.gif
Atsakyti
o pamatyti butu galima ? 4u.gif Jau pasimeciau, ka man daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sairella @ 2012 04 06, 15:46)
o pamatyti butu galima ?  4u.gif  Jau pasimeciau, ka man daryti biggrin.gif

kita savaite-plaukai dar nedazyti,nesimato viso grozio 4u.gif .Atsiusiu i Az mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai labai lauksiu smile.gif Labai smalsu smile.gif Gal pades man paciai apsispresti, ko as noriu smile.gif Atai jau nusibodo vaiksciot nei siokiai, nei tokiai smile.gif
Kazkaip jauciu, kad manes mano cheminis laukia, Vilniuje blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Tai kur prapuole visos garbanes ? blush2.gif
Atsakyti
Laba,

gal kas zinot kas Kaune deda Wella headline.
Atsakyti
QUOTE(Sairella @ 2012 04 14, 22:15)
Tai kur prapuole visos garbanes ?  blush2.gif

Niekur,mes cia,nu negaliu dar dazytis plauku bliamba,tik treciadieni bus dvi savaites ,tuomet pasivaidensiu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Labai labai laukiu smile.gif Na ir ilgos gi tos savaites,kai kazko lauki 4u.gif
Atsakyti