too faced ir UD man akis alergizavo naudosiu artdeco
Nusipirkau Too Faced, super daikciukas, seseliai isislaike nepakite visa diena ir visa nakti (vestuvese), ir graziai dengiasi, ir ryskiai.
Ar kas bendet AVON sesieliu pagrinda? ar vertas demesio?
Kaip manot, kiek galioja seseliu pagrindas? Turiu Urban Decay, kuris ne isspaudziamas, o su istraukiamu aplikatoriumi.
as ta su istraukiamu kokius metus naudojau, kol jis kazkaip sutirstejo, pasikeite konsistencija..
isspaudziama jau virs metu turiu, tai dar niekas nepakite, todel naudosiu kolkas ir toliau nors ant pakuotes nupaisyta atseit tik 6men po atidarymo..
isspaudziama jau virs metu turiu, tai dar niekas nepakite, todel naudosiu kolkas ir toliau nors ant pakuotes nupaisyta atseit tik 6men po atidarymo..
QUOTE(Packa @ 2013 08 21, 10:34)
Ar kas bendet AVON sesieliu pagrinda? ar vertas demesio?
Nusipirkau pabandymui iš smalsumo ir mano nuostabai, jis laiko šešėlius taip pat kaip UD, Artdeco, Manhattan iš mano bandytų.
Tiesa, spalvos tai tikrai neparyškina, jei tikitės tokio wow efekto..
Turiu MAC pagrinda, dar nedaug naudojau, bet didelio ispudzio nepadare
Vakar išbandžiau Essence - ilgai jis pas mane dulkėjo kosmetinėje...
Likau juo labai patenkinta - pasidažiau 11 val., makiažą valiausi 23.30. Rezultatai: šešėliai nenubyrėjo, nesusimušė į raukšlę. Šešėlių atspalvis pasidarė aiškesnis, ryškesnis. Dar užtepiau jo paakių srityje - gražiai pamaskavo dėmes.
Likau juo labai patenkinta - pasidažiau 11 val., makiažą valiausi 23.30. Rezultatai: šešėliai nenubyrėjo, nesusimušė į raukšlę. Šešėlių atspalvis pasidarė aiškesnis, ryškesnis. Dar užtepiau jo paakių srityje - gražiai pamaskavo dėmes.
QUOTE(laurashine @ 2013 08 28, 19:40)
Essence tik vienos spalvos buna?
Jap, bet spalva labai universali
Šiandien ištraukiau dar vieną gyventoją ir savo kosmetinės - Essence akių šešėlių pagrindą pigmentams, tokį:
Skirtingai, negu aukščiau mano aprašytasis, šis yra kreminis, baltas. Lengvai paskirsčius, turi išdžiūti, ir tada tepame šešėlius. Rezultatas: ant I love stage (kūno spalvos) geriau tepti matinius šešėlius, ant šio - satininius, blizgius - jie žvilga dar labiau, viršutinis blizgėjimą truputį gesina. Taip pat makiažas išlieka labai ilgai, nesubėga, nenubyra. Abu naudosiu kaskart dažantis - nepelnytai jie pas mane gulėjo be reikalo.
Skirtingai, negu aukščiau mano aprašytasis, šis yra kreminis, baltas. Lengvai paskirsčius, turi išdžiūti, ir tada tepame šešėlius. Rezultatas: ant I love stage (kūno spalvos) geriau tepti matinius šešėlius, ant šio - satininius, blizgius - jie žvilga dar labiau, viršutinis blizgėjimą truputį gesina. Taip pat makiažas išlieka labai ilgai, nesubėga, nenubyra. Abu naudosiu kaskart dažantis - nepelnytai jie pas mane gulėjo be reikalo.
turiu UD tai superinis ir seseliai geriau tepasi ir visa diena issilaiko