Įkraunama...
Įkraunama...

Akių šešėlių pagrindas

too faced ir UD man akis alergizavo 4u.gif naudosiu artdeco
Atsakyti
Nusipirkau Too Faced, super daikciukas, seseliai isislaike nepakite visa diena ir visa nakti (vestuvese), ir graziai dengiasi, ir ryskiai.
Atsakyti
Ar kas bendet AVON sesieliu pagrinda? ar vertas demesio?
Atsakyti
Kaip manot, kiek galioja seseliu pagrindas? Turiu Urban Decay, kuris ne isspaudziamas, o su istraukiamu aplikatoriumi.
Atsakyti
as ta su istraukiamu kokius metus naudojau, kol jis kazkaip sutirstejo, pasikeite konsistencija..
isspaudziama jau virs metu turiu, tai dar niekas nepakite, todel naudosiu kolkas ir toliau smile.gif nors ant pakuotes nupaisyta atseit tik 6men po atidarymo..
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 08 21, 10:34)
Ar kas bendet AVON sesieliu pagrinda? ar vertas demesio?

Nusipirkau pabandymui iš smalsumo ir mano nuostabai, jis laiko šešėlius taip pat kaip UD, Artdeco, Manhattan iš mano bandytų.
Tiesa, spalvos tai tikrai neparyškina, jei tikitės tokio wow efekto..
Atsakyti
Turiu MAC pagrinda, dar nedaug naudojau, bet didelio ispudzio nepadare unsure.gif
Atsakyti
Vakar išbandžiau Essence - ilgai jis pas mane dulkėjo kosmetinėje...
user posted image
Likau juo labai patenkinta - pasidažiau 11 val., makiažą valiausi 23.30. Rezultatai: šešėliai nenubyrėjo, nesusimušė į raukšlę. Šešėlių atspalvis pasidarė aiškesnis, ryškesnis. Dar užtepiau jo paakių srityje - gražiai pamaskavo dėmes.
Atsakyti
Essence tik vienos spalvos buna?
Atsakyti
QUOTE(laurashine @ 2013 08 28, 19:40)
Essence tik vienos spalvos buna?

Jap, bet spalva labai universali smile.gif
Atsakyti
Šiandien ištraukiau dar vieną gyventoją ir savo kosmetinės - Essence akių šešėlių pagrindą pigmentams, tokį:
user posted image
Skirtingai, negu aukščiau mano aprašytasis, šis yra kreminis, baltas. Lengvai paskirsčius, turi išdžiūti, ir tada tepame šešėlius. Rezultatas: ant I love stage (kūno spalvos) geriau tepti matinius šešėlius, ant šio - satininius, blizgius - jie žvilga dar labiau, viršutinis blizgėjimą truputį gesina. Taip pat makiažas išlieka labai ilgai, nesubėga, nenubyra. Abu naudosiu kaskart dažantis - nepelnytai jie pas mane gulėjo be reikalo.
Atsakyti
turiu UD tai superinis thumbup.gif ir seseliai geriau tepasi ir visa diena issilaiko smile.gif
Atsakyti