Įkraunama...
Įkraunama...

Akių šešėlių pagrindas

QUOTE(zuikiene. @ 2013 02 12, 11:49)
As naudoju taip pat Ardeco rekomendavo parduotuves konsultante si pagrinda. Snd ryte taip ir dariau tik ant visiškai svaraus akies voko užtepiau si pagrinda, dar palaukiau kol apdžius ir tik tada tepiau seseliukus Kanebo, nu man subega ir tiek nu kas dar ne taip nebezinau.......

gal pats pagrindas netinka jums ir tiek, gal reiktų kitą pagrindą išbandyti g.gif
Atsakyti
Per daug užtepat gal? Ištikro pabandykit kitą pagrindą ir matysit. Juk negali jis visiems tikti.
Atsakyti
[quote=zuikiene.,2013 02 12, 12:49]
as tepu pudra, tada makiazo pagrinda, jei be pudros tai manau nelb ir tepas gerai seselis, o siaip artdeco vienas isgeriausiu pagrindu seseliams, tik nervina kad ne tubele smile.gif
Atsakyti
[quote=Kristi_25,2013 02 12, 20:54]
[quote=zuikiene.,2013 02 12, 12:49]
as tepu pudra, tada makiazo pagrinda, jei be pudros tai manau nelb ir tepas gerai seselis, o siaip artdeco vienas isgeriausiu pagrindu seseliams, tik nervina kad ne tubele smile.gif
[/quote]
dabar yra ir tubeleje, mineral ar kaip jis ten vadinasi. sis man ir geresnis pasirode , o ir naudoti patogiau
Atsakyti
Naudoju sita
http://3.bp.blogspot...c/s1600/054.JPG
patinka, sulygina splava ir sesliai i rauksles nesubega ir vasara nesubega nors mano vokai siaip jau "prakaituoja" biggrin.gif
ar kartosiu nezinau, gal bandysiu ieskoti ko kito arba pirksiu ardeco indelyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 24 balandžio 2013 - 19:01
gal kas turite NARS Smudge Proof Eyeshadow Base?
nupirkau UD, bet man sausina vokus...
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2013 02 11, 12:43)
Hm papasakokite ir man ta visa seka, pries krempudra ir pagrinda ka jus isvalote kruopciai? kremuka rytini?

Prieš pat dedant pagrindą, nuvalau voką vatos diskeliu, kad būtų švarus, be jokių riebalų. Tik tada tepu pagrindą ir šešėlius bei visa kita kas priklauso smile.gif

Prieš tai buvo kaip jums, kokį pagrindą bebandyčiau, vistiek šešėliai šiek tiek subėgdavo.
Atsakyti
jau turbūt rašiau šioj temoj savo atsiliepimą apie šešlėlių pagrindus. turėjau UD ir Artdeco paprastą, juodame įpakavime. kažkaip Artdeco man nelipo, berods išgyriau UD biggrin.gif bet kai baigėsi šis, teko traukti Artdeco iš sandėlio ir pati pasimečiau, nebežinau, kuo jis man nepatikti galėjo lotuliukas.gif nemažai atsiliepimų skaičiau, kad jis sudžiūna, sukietėja, tenka dažnai naują pirkti ir pan, bet pas mane jis šiek tiek sukietėjo ir tapo dar geresnis blush2.gif pabaigiau iki paskutinio lašo, nors nuo pirkimo iki sunaudojimo praėjo turbūt metai, o gal ir daugiau thumbup.gif pradėjau jau ir naują thumbup.gif tik neišbandžiau to mineralinio, konsultantė sakė kad ir nebebus jo - nepasiteisino blush2.gif
o naudoju jį paprastai - šešėlių pagrindas, šiek tiek kompaktines pudros ir šešėliai, laikosi nuo ryto iki vakaro net ant mano užkritusių vokų smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors parekomenduotų neblogą šėšėlių pagrindą, iš tų kuriuos galima rasti droge, eurokos ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2013 07 14, 19:00)
Gal kas nors parekomenduotų neblogą šėšėlių pagrindą, iš tų kuriuos galima rasti droge, eurokos ? smile.gif

As uz Artdeco thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2013 07 14, 19:00)

Rekomenduočiau Artdeco, bet man asmeniškai nuo jo kilo alergija ir graužė vokus...
Tad kaip analogą siūlau Manhattan wink.gif
Atsakyti
Aš už Too faced, patogi pakuoti ir taupiai naudojasi, kokybe tikrai nenusileidžia Artdeco.
Atsakyti