Įkraunama...
Įkraunama...

Akių šešėlių pagrindas

QUOTE(moocho @ 2012 06 05, 19:44)
hqhair.com siunčia nemokamai worldwide 4u.gif

Šis man rodas tik Uk siunčia nemokamai g.gif
Atsakyti
aa blush2.gif atsiprašau, sumaišiau (kažkodėl man panašūs abu puslapiai..) ax.gif lookfantastic.com 4u.gif
bet lyg ir nėra šiuo metu jame šešėlių pagrindo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo moocho: 05 birželio 2012 - 21:41
QUOTE(moocho @ 2012 06 05, 21:39)
bet lyg ir nėra šiuo metu jame šešėlių pagrindo.

yra yra 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote, kur nusipirkti Beyu seseliu pagrinda g.gif 4u.gif
Atsakyti
tiesa sakant, esu bandziusi tik artdeco seseliu pagrinda, bet esu labai patenkinta, tai nieko kito ir nemeginu smile.gif
Atsakyti
o yra grynai matinių šešėlių pagrindų? turėjau make up factory pagrindą, tai jis toks satininis, kiek žinau, artdeco toks pat. toks pat ir urban decay originalus. urban decay yra ir kreminės spalvos, turėjau, tai nepatiko konsistencija, be to, labai sausino odą.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2012 11 01, 19:30)
o yra grynai matinių šešėlių pagrindų? turėjau make up factory pagrindą, tai jis toks satininis, kiek žinau, artdeco toks pat. toks pat ir urban decay originalus. urban decay yra ir kreminės spalvos, turėjau, tai nepatiko konsistencija, be to, labai sausino odą.

MAC, ir bijau suklysti, bet Inglot lyg irgi. Senokai čiupinėjau, bet jis man kaip pudra lyg atrodė.
Atsakyti
Sveikos mergaites, prasau patarimo kaip reikia naudotis seseliu pagrindu kaip ir kada ji tepti? Ar sepeteliu ( tai kokiu) ar rankomis? Ir ar pries kremine pudra ar ant dieninio kremo? Labai lauksiu jusu pasisakymu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2013 02 11, 11:24)
Sveikos mergaites, prasau patarimo kaip reikia naudotis seseliu pagrindu kaip ir kada ji tepti? Ar sepeteliu ( tai kokiu) ar rankomis? Ir ar pries kremine pudra ar ant dieninio kremo? Labai lauksiu jusu pasisakymu wink.gif

Man patogiausia pirštais paskirstyti ir tepti po kreminės pudros, prieš kompaktinę (jeigu tokią naudojat) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2012 04 25, 19:13)
man lygiai tai pats trb.. nes nelaike normaliai seseliu primeris, nei UD nei kitas.. dabar siand nusivaliau dat karta voka, pries tepdama viska, ir daug geriau viskas issilaike  bigsmile.gif

Hm papasakokite ir man ta visa seka, pries krempudra ir pagrinda ka jus isvalote kruopciai? kremuka rytini?
Atsakyti
QUOTE(zuikiene. @ 2013 02 11, 11:24)
Ir ar pries kremine pudra ar ant dieninio kremo? Labai lauksiu jusu pasisakymu wink.gif

Patogiau paskirstyti pirštais, nes dėl šilumos priemonė tolygiau gula. Bent jau su Artdeco pagrindu įsitikinau ir su kitais nebedarau tos pačios klaidos: JOKIOS krempudros prieš šešėlių pagrindą, nes tada šešėliai dar baisiau subėga nei be šešėlių pagrindu. Tepu tik ant visiškai švaraus voko šešėlių pagrindą. Bet, kaip minėjau, tai atradau su Artdeco, kitų firmų gal galima ir ant pudros tepti. galit eksperimentutoti.
Atsakyti
As naudoju taip pat Ardeco rekomendavo parduotuves konsultante si pagrinda. Snd ryte taip ir dariau tik ant visiškai svaraus akies voko užtepiau si pagrinda, dar palaukiau kol apdžius ir tik tada tepiau seseliukus Kanebo, nu man subega ir tiek nu kas dar ne taip nebezinau.......
Atsakyti