kokios gražuolės,jei atliks stoju į eilę Kitą met vėl bandysiu
QUOTE(abejinga @ 2012 04 10, 15:03)
kokios gražuolės,jei atliks stoju į eilę Kitą met vėl bandysiu
merginos, sakykyt prasau, jei as zemuogyciu seklas sedama uzbarsciau zeme, tai vadinasi jos nebeisdygs man?
Turbut reikia viska mesti lauk ir seti per nauja, ar ne?
QUOTE(dabej @ 2012 04 11, 12:00)
merginos, sakykyt prasau, jei as zemuogyciu seklas sedama uzbarsciau zeme, tai vadinasi jos nebeisdygs man?
išdygs, tik ilgiau dygs. Mano lovelis buvo apvirtęs, tai visos susimakalvo tarp žemių bet jau sudygo po 3 savaičių.
merginos prašau patarimo - į kokią žemę išpikiuot žemuogėles? ar tinka universali, ar reikia durpių substrato ar kokios... kokią pirkti? IKI mačiau pigios ECO universalios žemės? ar ji tiktų
Oho kaip gražu
Kuriuo laiku sėjote.
Mane dar domina koks atstumas turi būti nuo braškių?
Kuriuo laiku sėjote.
Mane dar domina koks atstumas turi būti nuo braškių?
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 04 10, 15:04)
QUOTE(Velniuke @ 2012 04 11, 13:24)
išdygs, tik ilgiau dygs. Mano lovelis buvo apvirtęs, tai visos susimakalvo tarp žemių bet jau sudygo po 3 savaičių.
aciu uz vilti dabar apsisarvoju kantrybe ir lauksiu
QUOTE(Velniuke @ 2012 04 11, 14:24)
merginos prašau patarimo - į kokią žemę išpikiuot žemuogėles? ar tinka universali, ar reikia durpių substrato ar kokios... kokią pirkti? IKI mačiau pigios ECO universalios žemės? ar ji tiktų
Aš tik sėju į durpes - pikiuoju viską į paprastą žemę, kartais net daržo. O žemuoges pernai auginau tol, kol į daržą susodinau - nebuvo labai tankiai išdygę, tai ir nepikiavau
Jei turit galimybę parinkti žemę - tai žemuogės mėgsta rūgštesnę
QUOTE(zuikis5 @ 2012 04 11, 14:04)
Aš tik sėju į durpes - pikiuoju viską į paprastą žemę, kartais net daržo. O žemuoges pernai auginau tol, kol į daržą susodinau - nebuvo labai tankiai išdygę, tai ir nepikiavau
ačiū
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 04 12, 16:51)
ar labai didelę nesąmonę padarysiu jei kleis daigelius jau persodinsiu į lauką
sunku pasakyt.. žiemoja gi žemuogės lauke, tai sušalt tikrai neturėtų Nebent jei dirva šalta, gal šaknelėms nepatiks pradžioj Pabandykit kelias pasodint, matysit, kaip bus. Turėtų gerai būti, šilti orai numatomi
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 17:58)
sunku pasakyt.. žiemoja gi žemuogės lauke, tai sušalt tikrai neturėtų Nebent jei dirva šalta, gal šaknelėms nepatiks pradžioj Pabandykit kelias pasodint, matysit, kaip bus. Turėtų gerai būti, šilti orai numatomi
na aš irgi taip pagalvojau,gi žiemoja,o jos pas mane balkone įstiklintam jau senokai gyvena,žemė jau senokai atšilus,na pabandysiu kelis ir jaučiu dar užmesiu agro ant viršaus
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 04 10, 15:04)
gal kas Klaipedoje turesit zemuogiu daigu pertekliu - nupirkciau arba priglausciau keleta daigeliu savo panelytei...