Nusipirkau pabandymui ir aš šiemet geltonų žemuogių, pasėjau vasario 22, jau gražiai sudygę. Tik galvoju, kažin kaip jos gal kas jau auginate iš seniau-ar verta popinti, įdomu ar jos skanios?
Turiu geltonas avietes, tai jos saldesnės už raudonas, gal ir žemuogytės geltonos bus saldesnės
Nusipirkau pabandymui ir aš šiemet geltonų žemuogių, pasėjau vasario 22, jau gražiai sudygę. Tik galvoju, kažin kaip jos gal kas jau auginate iš seniau-ar verta popinti, įdomu ar jos skanios?
Turiu geltonas avietes, tai jos saldesnės už raudonas, gal ir žemuogytės geltonos bus saldesnės
Siemet pasisejau 3 rusiu-tai isdygo tik 2rusiu.Kazkuri nedygo,tik numeciau lapeli ant kurio rasiau kur kokia veisle.Ech.Bet kaip letai auga,jau geras menuo kaip sudyge,bet jau tokios mazytes keliu mm ir laikosi. Ir kada gi prades augti ? Norisi uz menesio jau laukan sodint.
O kiek metu zemuogiu krumeliai derlingi?Pas mane yra jau trecius metus auginamu.Nukarpiau senus lapus,vaizdas labai jau nekoks,po viena kita lapeli.Vietos neturiu daug,galvoju gal raut lauk .Tik nezinau ar uzaugs tos kur pasisejus turiu,jei uzaugtu-tai butu koks 80daigu.
O kiek metu zemuogiu krumeliai derlingi?Pas mane yra jau trecius metus auginamu.Nukarpiau senus lapus,vaizdas labai jau nekoks,po viena kita lapeli.Vietos neturiu daug,galvoju gal raut lauk .Tik nezinau ar uzaugs tos kur pasisejus turiu,jei uzaugtu-tai butu koks 80daigu.
Kokios didelės pas mane pernai irgi gerai augo, o šiais pirkau naują rūšį, tai prastas dygimas, puse neišdygo, o ir išdygusios visai mažytės, nėra ką lyginti su jūsų...jei nepasivys, tai kitais metais sėsiu pasiteisinusias rūšis. Būtų įdomu pamatyti derlių, tai jei nepamiršit įdėkit foto pasigrožėti