Tikrai bus Aš pernai per pus mažesnes susodinau į dirvą. maniau, kad po savaitės neberasiu žolėje Bet nieko, labai greit išsiplėtė.
O va kaip balkone elgsis nežinau. Keletą planuoju palikti ir aš.
Kokią naudojai žemę (kažkaip labai jau supuolusi atrodo)?
Zujka, zeme kazkokia is moki-vezi, universali berods, gelems, darzovems tinkama. Siaip lijo syrit neblogai, tai atrodo balkone, bet vistiek neblogai uzlyja ant mano zemuogeliu
Pirma karta kazka auginu is seklyciu, stebiuos kaip as ju dar nenugalabijau
Pirma karta kazka auginu is seklyciu, stebiuos kaip as ju dar nenugalabijau
QUOTE(beladona @ 2012 05 11, 21:11)
porametuzaidziau su seklytem -uzaugindavau ,pasodindavau ,bet po ziemos neberasdavau
si savaitgali kaimyne dave pora dideliu dvimeciu keru -isdalinau -pasodinau .labai dziaugiuosi ir tikiuosi siemet uogu paragaut
Nepripratusi buvo prie saules. Viskas gerai
QUOTE(zujka @ 2012 05 28, 16:48)
Nepripratusi buvo prie saules. Viskas gerai
Sakot cia nuo saules
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 05 28, 19:53)
Sakot cia nuo saules
Panašios ir mano buvo, kaip įsodinau į daržą. Kelios gal ir neįšgyvens,- tos kurios mažesnės buvo, labai jau pasitaikė jom karšti orai.
QUOTE(Angelux @ 2012 05 28, 18:38)
Panašios ir mano buvo, kaip įsodinau į daržą. Kelios gal ir neįšgyvens,- tos kurios mažesnės buvo, labai jau pasitaikė jom karšti orai.
Aisku viskas, dekui atsakiusioms
Jos gan greitai įsikabina į žemę. Tai manau greit atsigaus.
Beje, o aš jau ragavau kelias uogytes Aišku ne savas, o laukinukes
Beje, o aš jau ragavau kelias uogytes Aišku ne savas, o laukinukes
Sveikos,
As irgi zemuoges (remontantines) auginu. Pirmi metai
Klausimukas - ar jas reikia apdulkinti? Ar pacios apsidulkins? Maniskes auga balkone, penktam aukste, jokios bites i svecius neatskrenda
As irgi zemuoges (remontantines) auginu. Pirmi metai
Klausimukas - ar jas reikia apdulkinti? Ar pacios apsidulkins? Maniskes auga balkone, penktam aukste, jokios bites i svecius neatskrenda
Ugile, maniskes irgi balkone, penktm aukste nu bet tikrai esu maciusi biciu, kai mama balkone geles augindavo gal kartais nuo vejo jos apsidulkins pacios
Parodykit savo zemuoges maniskes gerokai isbujojo per paskutines savaites, reikes nufotkinti
Parodykit savo zemuoges maniskes gerokai isbujojo per paskutines savaites, reikes nufotkinti
Va maniskes jau tokios
Uploaded with ImageShack.us