Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(Bijuna @ 2012 03 23, 01:32)
Aciu nors uz sita, labai labai  aciuks.gif
clap.gif as sito ir ieskojau

Parašykit ir man to kremo receptą, man taip pat reikia kažko ant keksiukų, bet toje nuorodoje aš nematau ar jau visai gal aš akla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2012 03 23, 09:02)
Nu grozis neispasakytas  thumbup.gif O tos juosteles ant torto medziagines  blush2.gif

Ačiū 4u.gif ... medžiaginės .

QUOTE(benomama @ 2012 03 23, 09:33)
@drija,o jau katiniukas mmmmmmmmmmmmm

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 03 23, 10:56)

wub.gif .... visi tavo darbai nuostabūs .

Gaut is Jusu pagyrima tai reiskias kad geria linkme einu smile.gif aciu labai  4u.gif

O norejau paklaust kokia cia formele yra gelyciu ant tortuko su katyte? smile.gif
Katyte tai labai miela, geles nuostabios ir meskutis su traukinuku labai grazus!  wub.gif

Ačiū 4u.gif .... jau senai ta linkme nuėjot smile.gif .

QUOTE(leila10 @ 2012 03 23, 11:34)
@adrija@ zemai lenkiu galva. Ar dar gali buti tobulesniu tortuku  4u.gif

Ačiū 4u.gif .... tikrai gali , ir yra biggrin.gif .

-----------------------------------------------------------------------------------------

"Snikersas"

user posted image

"Snikersas " , " Medutis "

user posted image

"Kriaušinis - karamelinis " .

user posted image....user posted image
Atsakyti
Adrija , dievisko grozio tortukai thumbup.gif norejau paklausti Jusu, kaip ta puokste pritvirtinat ant torto? ar ji ismeigta?
Atsakyti
Jau senokai cia lankiausi, tai bent turejau kur akytes paganyte tiek dau ir tiek graziu tortuku wub.gif
O labiausia tai istrigo Asseni ir nevutes pepes thumbup.gif kazkurios mergaites tortukas sumezgimo siulais ir Adrijos paskutinis su meskiuku wub.gif
Atsakyti
Kadangi niekas i mano klausima neatsake, tai klausiu dar karta, su kuo priklijuojat gelytes ir visokius baibokus prie torto, planuoju dengti su sengimo mase pagal Mein receptuka.
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2012 03 23, 12:42)
Adrija , dievisko grozio tortukai thumbup.gif norejau paklausti Jusu, kaip ta puokste pritvirtinat ant torto? ar ji ismeigta?

Dėkui , taip įsmeigta smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 22, 21:44)
jūs ką norite daryti? jei daryti gėlytes, tai papuošimų temoje be komentarų yra 5-ame puslapyje "pastilažas figūrėlių lipdymui" smile.gif rinkitės tą, tik pilkite ne 60 ml vandens, o 40 ir minkykite kol gausis kaip plastilinas - glotni, standi ir laikanti formą smile.gif

O ji turi lipti prie rankų? Man limpa labai

Atrodo gavos kažkas panašaus į plastiliną karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogailė: 23 kovo 2012 - 13:51
aciu, Adrija uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 03 23, 13:10)
Kadangi niekas i mano klausima neatsake, tai klausiu dar karta, su kuo priklijuojat gelytes ir visokius baibokus prie torto, planuoju dengti su sengimo mase pagal Mein receptuka.

Aš ne specė, bet kadangi niekas neatsako parašysiu ką išskaičiau smile.gif Galima padaryti košelę iš cukraus pudros ir vandens. Dar galima paimti truputį masės, praskiesti ją vandeniu, kad gautųsi košelė arba galima tiesiog tą vietą patepti vandenuku, arba dar yra spec. klijai 4u.gif
Atsakyti
@adrija@ labai labai visi tortai thumbup.gif
Atsakyti
o sita tema tik tortams pasirodyt, ar ir patarimu paklaust? g.gif
Atsakyti
ka tik dariau dengimo mase pagal Meian ir patyriau visiska fiasko, gavosi kazkoks trupantis guzas, jokio eleastingumo, tikriausiai kazka ne taip su cukrumi padariau, matyt blogai islydziau verysad.gif
Gal galit koki paprastesni receptuka, lengviau paruosiama mestelt g.gif
Atsakyti