Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Aciu nors uz sita, labai labai aciuks.gif
clap.gif as sito ir ieskojau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 22 kovo 2012 - 23:35
QUOTE(pasta222 @ 2012 03 20, 19:26)
..kaip ir pavasariu kvepe biggrin.gif

Kokie narcizai wub.gif , šaunuole thumbup.gif .

QUOTE(Nevute @ 2012 03 22, 16:06)
Sveikos, pagaliau saule pradejo sviest!!! Kaip tik pabaigiau savo siandienos didziausia vargeli ir begu i lauka prasivaiksciot ir pasidziaugt saule smile.gif

Pepe Ilgakojne smile.gif 

wub.gif .... visi tavo darbai nuostabūs .

--------------------------------------------------------------------

"Morenginis "

user posted image...user posted image

"Juodasis miškas "

user posted image....user posted image

"Kriaušinis - karamelinis "

user posted image...user posted image

Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2012 03 23, 01:56)
Kokie narcizai  wub.gif , šaunuole  thumbup.gif .

--------------------------------------------------------------------

Nu grozis neispasakytas thumbup.gif O tos juosteles ant torto medziagines blush2.gif
Atsakyti
@drija,o jau katiniukas mmmmmmmmmmmmm
Atsakyti
O aš vakar išbandžiau dengimo masę su gliukoze,dariau iš pusės normos pabandymui,masės gavau apie 500 gr.Nu žinokit labai patiko,nors man ir pastilažas patinka,šiandiena dengsiu tortą tai matysiu kaip seksis uždengti.Nežinau kaip jum,bet man norint išgauti ryškią spalvą dengimo masės,nors dar neišgaunu vistiek labai ryškios,reikia labai daug dažų,naudoju Americolor.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 23 kovo 2012 - 10:09
Sveikos ax.gif

gal galit imest kuri nuoroda i kriausinio karamelinio torto recepta? Niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
[quote=@adrij@,2012 03 23, 01:56]

Gaut is Jusu pagyrima tai reiskias kad geria linkme einu smile.gif aciu labai 4u.gif

O norejau paklaust kokia cia formele yra gelyciu ant tortuko su katyte? smile.gif
Katyte tai labai miela, geles nuostabios ir meskutis su traukinuku labai grazus! wub.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Gime per nakti mintis, kaip savo torteli noriu pasipuost. Kur gi negims, tiek jusu groziu prisiziurejus. bigsmile.gif Bet turiu pora klausimeliu:
1. iki siol bandziau dengti tik meduti, ar juodasis miskas irgi tinka?
2. mano darytas pastilazas, man atrodo, gaudavosi kietokas, nes sonai graziai nesusiformuodavo. kokia galejo but klaida, gal pasiulysit kita patikima recepta?
3. noriu nulipdyt balandi, bet kad jis gautusi kietas, plonais sparneliais (ne plastelininis). ar tiktu gelyciu mase?
aciu. 4u.gif
Atsakyti
@adrija@ zemai lenkiu galva. Ar dar gali buti tobulesniu tortuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 22, 21:44)
jūs ką norite daryti? jei daryti gėlytes, tai papuošimų temoje be komentarų yra 5-ame puslapyje "pastilažas figūrėlių lipdymui" smile.gif rinkitės tą, tik pilkite ne 60 ml vandens, o 40 ir minkykite kol gausis kaip plastilinas - glotni, standi ir laikanti formą smile.gif

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 22, 22:06)
paplaki kiausini,kad issileistu,tada pasveri ji ir padalini is tiek,kokios dalies reikia  smile.gif

Ačiū labai 4u.gif Bandysiu šiandien kažką gamint jei vaikai leis doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kepejėlės. mirksiukas.gif
Gal galit pasiūlyti kokių minčių DISKO stilius tortukui g.gif
Atsakyti
ir dar klausimas. toj temoj be komentaru, cukrine gelyciu mase, ar ji sukieteja, ta prasme, tokia kieta, kad ja perlaust galima butu, ar lieka kaip plastilinas? g.gif
Atsakyti