Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(Nevute @ 2012 03 22, 19:52)
Visaip buna, bet geriausiai kai buni pasidariusi, tada greiciau viskas einasi smile.gif bet kai ko nors pritrukstu darausi tuo paciu metu smile.gif

Aciu labai kam patiko mano Pepe smile.gif  4u.gif

tai kad ji negali nepatikti..Labai labai grazi... Ir bezdzionele (p. NIlsonas) labai grazus 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
noriu pasirodyti pirmaji savo kempiniuka sunelio 2 gimtadienio proga blush2.gif
Atsakyti
Nu taip norisi pabandyti kas per daiktas ta masė, bet dėl kelių gėlyčių tikriausiai neapsimoka? Nemažai jos ten gaunasi? Ir kiek laiko gali stovėt? Nes prie vienų parašyta, kad gali stovėt porą sav., prie kitų nieko g.gif Ir apskritai pasimetusi tose masėse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 22, 21:32)
Nu taip norisi pabandyti kas per daiktas ta masė, bet dėl kelių gėlyčių tikriausiai neapsimoka? Nemažai jos ten gaunasi? Ir kiek laiko gali stovėt? Nes prie vienų parašyta, kad gali stovėt porą sav., prie kitų nieko g.gif Ir apskritai pasimetusi tose masėse doh.gif

sandariai laikykite įviniojusi maišelyje ir stovės ilgai.. nesidarykite visos normos, darykite ketvirtadalį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 22, 21:15)
sandariai laikykite įviniojusi maišelyje ir stovės ilgai.. nesidarykite visos normos, darykite ketvirtadalį 4u.gif

O kokią rekomenduotumėt pradedančiajai? ax.gif
Atsirinkau tokias, nes man pasirodė, kad jos neturėtų būt labai sunkiai pagaminamos:

500g. cukraus pudros
1 kiaušinio baltymas (neplaktas)
2 v. šaukštai gero (be skonio) aliejaus
1 v. šaukštas želatinos (būtų gerai, kad turėtumėte tos baltosios, stiprios).
Į dubeni supilti persijotą pudrą, imušti baltymą, įpilti aliejų ir ištirpintą želatiną. Viską labai gerai išminkyti, bet aš beminkydama dar kažkiek pudros dadėjau, kad gautųsi kočiojama masė, kas darė gėlytes, tos žinos kietumą (čiut kietesnė kaip koldūnam).
Masė gali šaldytuve stovėti suvyniota į plėvelę, kad ir porą savaičių.

Šaukštą želatinos išbrinkinti 60ml vandens, pašildyti ir ištirpinti. Sudėti 3 v.š. dirbtinio medaus, išmaišyti. Visa tai supilti i 500g cukraus pudros ir 120g krakmolo, išminkyti, įpilti 4 v.š. aliejaus ir viskas

Bet pvz. pirmojoj vienas kiaušinio baltymas. Kaip aš ten atskirsiu tą ketvirtadalį doh.gif Ir apskritai gal geriau kokia kita? doh.gif
Atsakyti
Nevute, Pepei 100 balu...
jei zinociau kaip cia ikelt- ieskociau @adrijos ziurkes (tikiuosi, zinai, ka tai reiskia) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 22, 22:21)
O kokią rekomenduotumėt pradedančiajai? ax.gif
Atsirinkau tokias, nes man pasirodė, kad jos neturėtų būt labai sunkiai pagaminamos:

500g. cukraus pudros
1 kiaušinio baltymas (neplaktas)
2 v. šaukštai gero (be skonio) aliejaus
1 v. šaukštas želatinos (būtų gerai, kad turėtumėte tos baltosios, stiprios).
Į dubeni supilti persijotą pudrą, imušti baltymą, įpilti aliejų ir ištirpintą želatiną. Viską labai gerai išminkyti, bet aš beminkydama dar kažkiek pudros dadėjau, kad gautųsi kočiojama masė, kas darė gėlytes, tos žinos kietumą (čiut kietesnė kaip koldūnam).
Masė gali šaldytuve stovėti suvyniota į plėvelę, kad ir porą savaičių.
Šaukštą želatinos išbrinkinti 60ml vandens, pašildyti ir ištirpinti. Sudėti 3 v.š. dirbtinio medaus, išmaišyti. Visa tai supilti i 500g cukraus pudros ir 120g krakmolo, išminkyti, įpilti 4 v.š. aliejaus ir viskas

Bet pvz. pirmojoj vienas kiaušinio baltymas. Kaip aš ten atskirsiu tą ketvirtadalį doh.gif Ir apskritai gal geriau kokia kita? doh.gif

jūs ką norite daryti? jei daryti gėlytes, tai papuošimų temoje be komentarų yra 5-ame puslapyje "pastilažas figūrėlių lipdymui" smile.gif rinkitės tą, tik pilkite ne 60 ml vandens, o 40 ir minkykite kol gausis kaip plastilinas - glotni, standi ir laikanti formą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 22 kovo 2012 - 21:44
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 22, 22:21)

paplaki kiausini,kad issileistu,tada pasveri ji ir padalini is tiek,kokios dalies reikia smile.gif
Atsakyti
Tortas jau suteptas, rytoj laukia didzioji puosimo diena, bet iskilo klausimas kaip jus prilipdot gelytes ar kokius baibokus prie torto?
Atsakyti
Sveikos, labai, labai reikia kad primintumete tu kremu (maskarpones ir philadelfijos surio) kuriais puosiami keksiukai receptuku unsure.gif Issikepiau keksiukus o to kremo receptus palikau darbe cray.gif Labai labai reikia aciuks.gif
Atsakyti
labai fainos pepes thumbup.gif ir visi kiti herojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 22, 21:32)
Sveikos, labai, labai reikia kad primintumete tu kremu (maskarpones ir philadelfijos surio) kuriais puosiami keksiukai receptuku unsure.gif Issikepiau keksiukus o to kremo receptus palikau darbe  cray.gif Labai labai reikia aciuks.gif

As pamenu tik viena,su ''philadelfija'' http://www.supermama...?...&p=51214551
Atsakyti