Sveikos, pagaliau saule pradejo sviest!!! Kaip tik pabaigiau savo siandienos didziausia vargeli ir begu i lauka prasivaiksciot ir pasidziaugt saule
Pepe Ilgakojne bet Asseni Pepe vistiek 100 kart grazesne gavosi, mano tokia klisom kojom
nevute labai linksmas pavasariškas tortas
NEVUTE,as nei klisu koju nematau,taip isglostyta,taip spalvota,kad tiesiog vau!
QUOTE(Nevute @ 2012 03 22, 17:06)
Pepe Ilgakojne bet Asseni Pepe vistiek 100 kart grazesne gavosi
nerealiai! o ir nebutu idomu,jei butu typ top kaip Asseni pepe.jusu tortukai saviti,turi savo cinkeli-o tai labai gerai
jooo, pakartosiu kazkuri komentara, gaila tokius tortus pjaustyt. o sakykit, ar apsimoka tortu bizniuka daryt? as vyrui gimtadienio proga dariau supermeno torta, kreivas sleivas gavosi, pirma karta pastilaza naudojau, bet uztruko visas procesas kokias 2 dienas , tai sakiau nei pro kur nekepciau pardavimui, nebent simtais moketu uz toki sleivuoli.
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 22, 18:02)
jooo, pakartosiu kazkuri komentara, gaila tokius tortus pjaustyt. o sakykit, ar apsimoka tortu bizniuka daryt? as vyrui gimtadienio proga dariau supermeno torta, kreivas sleivas gavosi, pirma karta pastilaza naudojau, bet uztruko visas procesas kokias 2 dienas , tai sakiau nei pro kur nekepciau pardavimui, nebent simtais moketu uz toki sleivuoli.
[/img][/url]
[/img][/url]
dailus tas tortas ir atrodo toooks didelis , o kiek svėrė
jo aš darau biznį iš tortų , tik matyt per daug pinigų jamu , nes kažko užsakovų neturiu
sveikutes bandau ir cia paklausti- noriu iskept pirma blyna savo dukrytei vieneriu metu proga- iskilo klausimas kur jus perkate ta mase tortams aptraukti ir daryti papuosimas- sorriukas jei ne cia papuoliau?
QUOTE(’·٠●Sandrita● @ 2012 03 22, 18:17)
sveikutes bandau ir cia paklausti- noriu iskept pirma blyna savo dukrytei vieneriu metu proga- iskilo klausimas kur jus perkate ta mase tortams aptraukti ir daryti papuosimas- sorriukas jei ne cia papuoliau?
dažniausiai gaminame pačios. visa info-viršutinėje saldumynų temoje BE KOMENTARŲ http://www.supermama...howtopic=378104
QUOTE(linette @ 2012 03 22, 17:14)
dailus tas tortas ir atrodo toooks didelis , o kiek svėrė
jo aš darau biznį iš tortų , tik matyt per daug pinigų jamu , nes kažko užsakovų neturiu
nezinau, kiek svere, as tik megeja siokia tokia. dariau is dvigubos normos. o kaip pradejot versla? as sakau, reiktu mokintis mokintis, o po kokiu 5-10 metu gal irgi kazka pabandyt. butu toks svajoniu darbas. cia, kur gyvenu, visi labai meduciu stebejos, neragave iki siol buvo.
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 22, 18:02)
as vyrui gimtadienio proga dariau supermeno torta
fainas
QUOTE(’·٠●Sandrita● @ 2012 03 22, 18:17)
sveikutes bandau ir cia paklausti- noriu iskept pirma blyna savo
va,jau simisimi atsake,kad dazniausiai visos mase daromes pacios.yra jos pirkti,bet pirktine nelabai skani man
Nevute, pasakisko grozio tavo tortas su pepe . O gelytes tuo pat metu daraisi ar jau nuo seniau prisidarius ir tik uzdedi?
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 03 22, 19:24)
Nevute, pasakisko grozio tavo tortas su pepe . O gelytes tuo pat metu daraisi ar jau nuo seniau prisidarius ir tik uzdedi?
Visaip buna, bet geriausiai kai buni pasidariusi, tada greiciau viskas einasi bet kai ko nors pritrukstu darausi tuo paciu metu
Aciu labai kam patiko mano Pepe