Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Sveikos, pagaliau saule pradejo sviest!!! Kaip tik pabaigiau savo siandienos didziausia vargeli ir begu i lauka prasivaiksciot ir pasidziaugt saule smile.gif

Pepe Ilgakojne smile.gif bet Asseni Pepe vistiek 100 kart grazesne gavosi, mano tokia klisom kojom biggrin.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
nevute labai linksmas pavasariškas tortas wub.gif
Atsakyti
NEVUTE,as nei klisu koju nematau,taip isglostyta,taip spalvota,kad tiesiog vau! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 03 22, 17:06)

Pepe Ilgakojne smile.gif bet Asseni Pepe vistiek 100 kart grazesne gavosi

nerealiai! bigsmile.gif o ir nebutu idomu,jei butu typ top kaip Asseni pepe.jusu tortukai saviti,turi savo cinkeli-o tai labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
jooo, pakartosiu kazkuri komentara, gaila tokius tortus pjaustyt. o sakykit, ar apsimoka tortu bizniuka daryt? as vyrui gimtadienio proga dariau supermeno torta, kreivas sleivas gavosi, pirma karta pastilaza naudojau, bet uztruko visas procesas kokias 2 dienas doh.gif , tai sakiau nei pro kur nekepciau pardavimui, nebent simtais moketu uz toki sleivuoli. lotuliukas.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 22, 18:02)
jooo, pakartosiu kazkuri komentara, gaila tokius tortus pjaustyt. o sakykit, ar apsimoka tortu bizniuka daryt? as vyrui gimtadienio proga dariau supermeno torta, kreivas sleivas gavosi, pirma karta pastilaza naudojau, bet uztruko visas procesas kokias 2 dienas  doh.gif , tai sakiau nei pro kur nekepciau pardavimui, nebent simtais moketu uz toki sleivuoli.  lotuliukas.gif  doh.gif
[/img][/url]

dailus tas tortas ir atrodo toooks didelis , o kiek svėrė g.gif smile.gif

jo aš darau biznį iš tortų , tik matyt per daug pinigų jamu lotuliukas.gif , nes kažko užsakovų neturiu verysad.gif
Atsakyti
sveikutes bandau ir cia paklausti- noriu iskept pirma blyna savo biggrin.gif dukrytei vieneriu metu proga- iskilo klausimas kur jus perkate ta mase tortams aptraukti ir daryti papuosimas- sorriukas jei ne cia papuoliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 03 22, 18:17)
sveikutes bandau ir cia paklausti- noriu iskept pirma blyna savo biggrin.gif dukrytei vieneriu metu proga- iskilo klausimas kur jus perkate ta mase tortams aptraukti ir daryti papuosimas- sorriukas jei ne cia papuoliau? g.gif

dažniausiai gaminame pačios. visa info-viršutinėje saldumynų temoje BE KOMENTARŲ smile.gif http://www.supermama...howtopic=378104
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 22 kovo 2012 - 17:33
QUOTE(linette @ 2012 03 22, 17:14)
dailus tas tortas ir atrodo toooks didelis , o kiek svėrė  g.gif  smile.gif

jo aš darau biznį iš tortų , tik matyt per daug pinigų jamu  lotuliukas.gif , nes kažko užsakovų neturiu  verysad.gif

nezinau, kiek svere, as tik megeja siokia tokia. lotuliukas.gif dariau is dvigubos normos. o kaip pradejot versla? as sakau, reiktu mokintis mokintis, o po kokiu 5-10 metu gal irgi kazka pabandyt. butu toks svajoniu darbas. bigsmile.gif cia, kur gyvenu, visi labai meduciu stebejos, neragave iki siol buvo. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 03 22, 18:02)
as vyrui gimtadienio proga dariau supermeno torta

fainas bigsmile.gif
QUOTE(’·٠•●Sandrita● @ 2012 03 22, 18:17)
sveikutes bandau ir cia paklausti- noriu iskept pirma blyna savo biggrin.gif

va,jau simisimi atsake,kad dazniausiai visos mase daromes pacios.yra jos pirkti,bet pirktine nelabai skani man ax.gif
Atsakyti
Nevute, pasakisko grozio tavo tortas su pepe biggrin.gif . O gelytes tuo pat metu daraisi ar jau nuo seniau prisidarius ir tik uzdedi?
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 03 22, 19:24)
Nevute, pasakisko grozio tavo tortas su pepe biggrin.gif . O gelytes tuo pat metu daraisi ar jau nuo seniau prisidarius ir tik uzdedi?

Visaip buna, bet geriausiai kai buni pasidariusi, tada greiciau viskas einasi smile.gif bet kai ko nors pritrukstu darausi tuo paciu metu smile.gif

Aciu labai kam patiko mano Pepe smile.gif 4u.gif
Atsakyti