Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(Bijuna @ 2012 04 05, 15:06)
Mergaitės, man nebesiseka ištirpdyti teisingai šokolado torto apliejimui ar tvorelei, visais atvejais jis sukietėja ir kažkaip sušoksta į gabalą  g.gif Naudoju tik Karūnos juoda šokoladą, bet įtariu kad gal jau ir jis "išsigimė". Kaip Jūs jį tirpdote?


Perkaitinot...
Papildyta:
As vandens vonelej idejus indeli islydau..
Atsakyti
KEKSAS grazus,bet E raide ne i ta puse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2012 04 05, 17:10)
Labas, kepejėlės 4u.gif

Visų tortai thumbup.gif
Gal galit patart nemokšai? blush2.gif Noriu daryti rožes iš balto šokolado, radau temoj be komentarų keliose vietose receptus, tai vienam parašyta, kad reikia šaukšto medaus, kitam - kad reikia šaukšto dirbtinio medaus ax.gif Kol nepamačiau to recepto su dirbtiniu medumi, viskas aišku buvo, kai pamačiau - suabejojau g.gif Ar tinka tam reikalui natūralus medus? ax.gif
Ir ar galima iš tos masės daryti kitokias gėlytes? Jei rožės nesigautų, padaryčiau gėlyčiu su formele hihihi.gif

galima galima, man irgi rozes nesigavo tai tokius ala bijunus nulipdziau ir dar labiau likau patenkinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 04 05, 14:23)
Perkaitinot...
Papildyta:
As vandens vonelej idejus indeli islydau..

Bet aš vandens vonelėle ir darau g.gif O jei skiesti (minkštinti šokoladą ) ir naudoti kaip torto apliejimui tai pieną šiltą ar šalta pilate?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti