QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 20, 22:51)
Manau jusu klausima tikrai visos mate,tik jeigu taip nesa dare,tai ir neraso,nes nezino ka rasyti,ka patarti
Ne ne, aš jokių būdų nepriekaištauju
Kai čia tokie tortai rodosi tai nesistebėčiau, kad klausimai lieka nepastebėti
O pasirodo ne man vienai nelengvas darbas ta bezė
Pažiūrėjau štai
Asseni šedevrus ir pamiršau ko čia ieškojau, puoliau tortus kopinti
QUOTE(kirbe @ 2012 03 20, 23:06)
na žinokit nėra lengva aptepti beze kremu,kad butu lygu lygu kaip stiklas.......aš kartais darau,bet irgi gaunasi taip kaip jums.....
Tuomet turbūt teks dzibuoti, tuomet visi nelygumai pasislepe
QUOTE(Nevute @ 2012 03 21, 01:57)
Geriausia beze kremu tept kai jis buna ka tik paruostas, tada geria apsitepa, galima truputi peili paslapint ar pasildyt. Neapsitepa visiskai lygiai, bet pakenciamai
Dėkui
Aš ir tepiau kai tik susiplakiau bet va kad su šiltu ar drėgnu peiliu tai nesugalvojau
Tad jaučiu dar kartelį pabandysiu, gal kas pavyks.
Savo vestuvėms buvau užsisakiusi ragainėje tortą, tai jis buvo lygiai apteptas beze ir išpieštas sliekiukais tokiais plonais. Labai gražus man toks papuošimas vestuviniams tortams
Dar tada apie papuošimus masėmis nebuvau girdėjusi, bet po metelių kepyklos jau darė ir tokius
Tuomet irgi labai buvo gražu, nerealu tiesiog
O štai dabar masę jau ir pati moku pasidaryti ir pasipuošti, o beze neperkandu nors pasiusk
Asseni, tortai
o smurfai tai išvis be žodžių... man taip pat, kaip ir kažkuriai mergaitei (nepamenu niko), kilo tie patys klausimai, kaip jūs ta grybą sudėjote, kaip jis laikosi?