Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

aciu mergaites 4u.gif uz pagirimus ax.gif

QUOTE(niukse @ 2012 03 21, 16:09)
Pasta222 labai fainas krikstynom o ir jusu krepseli ziurint man sirdi net skauda (kai mano katastrofiskai nepavyko   verysad.gif ) toks dailus tvarkingas  smile.gif
O jus tuos aukstus su pagaliukais paremiat (na susmaigstot i apatini) kad nei kiek neilinksta apatinio dengimo mase  g.gif

schmoll.gif nieko nesmaigstau biggrin.gif

Dzokada mociutei tortas 4,700 kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasta222: 21 kovo 2012 - 21:11
na klausykit, pervverčiau aną temą ir niekur neradau.. kaip ten taupiai supjaustyti biskvitą, kad išgauti skaičius? Ten buvo į rusišką saitą nuoroda, kur reikia prisiregistruoti..
gal kas įdės vėlik čia.. Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 22 kovo 2012 - 07:53
Įdedu smile.gif http://www.kuharka.r...#message_598327
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 20, 22:51)
Manau jusu klausima tikrai visos mate,tik jeigu taip nesa dare,tai ir neraso,nes nezino ka rasyti,ka patarti  ax.gif

Ne ne, aš jokių būdų nepriekaištauju smile.gif Kai čia tokie tortai rodosi tai nesistebėčiau, kad klausimai lieka nepastebėti smile.gif O pasirodo ne man vienai nelengvas darbas ta bezė g.gif
Pažiūrėjau štai Asseni šedevrus ir pamiršau ko čia ieškojau, puoliau tortus kopinti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
QUOTE(kirbe @ 2012 03 20, 23:06)
na žinokit nėra lengva aptepti beze kremu,kad butu lygu lygu kaip stiklas.......aš kartais darau,bet irgi gaunasi taip kaip jums.....

Tuomet turbūt teks dzibuoti, tuomet visi nelygumai pasislepe biggrin.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 03 21, 01:57)
Geriausia beze kremu tept kai jis buna ka tik paruostas, tada geria apsitepa, galima truputi peili paslapint ar pasildyt. Neapsitepa visiskai lygiai, bet pakenciamai smile.gif

Dėkui 4u.gif Aš ir tepiau kai tik susiplakiau bet va kad su šiltu ar drėgnu peiliu tai nesugalvojau g.gif Tad jaučiu dar kartelį pabandysiu, gal kas pavyks.
Savo vestuvėms buvau užsisakiusi ragainėje tortą, tai jis buvo lygiai apteptas beze ir išpieštas sliekiukais tokiais plonais. Labai gražus man toks papuošimas vestuviniams tortams wub.gif Dar tada apie papuošimus masėmis nebuvau girdėjusi, bet po metelių kepyklos jau darė ir tokius smile.gif Tuomet irgi labai buvo gražu, nerealu tiesiog doh.gif O štai dabar masę jau ir pati moku pasidaryti ir pasipuošti, o beze neperkandu nors pasiusk lotuliukas.gif

Asseni, tortai wub.gif o smurfai tai išvis be žodžių... man taip pat, kaip ir kažkuriai mergaitei (nepamenu niko), kilo tie patys klausimai, kaip jūs ta grybą sudėjote, kaip jis laikosi?
Atsakyti
As vis dar del pastilazo turiu klausimuka. Panasus neseniai buvo, bet man tortas kuo puikiausiai juo apsidengia, viskas gerai, bet va prisidariau gelyciu su drugeliais, tai drugeliu po poros dienu ant torto perkelti nepavyko nes visi per puse suluzinejo, nesukietejo normaliai, rozytes is vis liko minkstos. As kazko per mazai idejau ar nedadejau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ispaikyta: 22 kovo 2012 - 11:25
simisimi,sito ieskojai? (iki siol galvojau,kad nicas simsim biggrin.gif )
user posted image
Atsakyti
Saukės zuikuti,galėtum tą lapą, kaip pjaustyti skaičius iš biskvito,įdėti viršutinėj temoj 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.
Perziurejau visa puosimo tema, viskas labai grazu. Bet noreciau patarimo is jusu.
Planuoju kepti torta krikstynoms. Noreciau daryti juodaji miska, o papuosti baltai su melsvu ir kad butu balandis. Pastilazo nenoriu, man nelabai skanu, nors ir labai graziai atrodo. Galvojau naudoti baltaji sokolada, bet ar neiseis jis gelsvas? gal galit kazka pasiulyt? Ir is ko galeciau lipdyti balanduka? 4u.gif aciu.
Atsakyti
Ar nieko tokio,jei pasidaryčiau masę su gliukoze, iš vakaro.Ar nesukietės iki rytojaus labai?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 22, 14:21)
simisimi,sito ieskojai? (iki siol galvojau,kad nicas simsim  biggrin.gif   )

aga, šito, bet nepadėjo jis man biggrin.gif tortas buvo apvalus, o reikėjo vienetuko biggrin.gif
p.s. aš ir norėjau būti simsim, bet neleido, sakė jau yra viena simsim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 22 kovo 2012 - 15:19
Simisimi kaip iš apvalaus torto padarei vienetuką?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 22, 16:33)
Simisimi kaip iš apvalaus torto padarei vienetuką?

papjausčiau, paskui kas liko sudėliojau, kad būtų į vienetą panašus ir viskas.. bet nelabai gražiai gavosi.. bet dzin biggrin.gif

tiesa, ačiū Jums už nuorodą smile.gif
Atsakyti