Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(meduolytee @ 2012 04 05, 10:28)
Jei nemokate susirinkti, tai ir kleba, jei laikote isplautas detales n+k laiko nenusausintas, tai tiketina kad metalas prades rudyti  ax.gif

idedu foto,dar pasirodo turiu tas dedales(ju nenaudoju)
rodau faktais,paskutineje foto,vyras perdare,sudeta salia kaip atrodo
daugiau jau neberasysiu,kas norit galit galvoti ,kad meluoju
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
turiu ne vieną stiklinį, ornamentuotą ir daugiaaukštį stovą, pirktą būtent iš padėkliukų, naudoju dažnai, niekas man nerūdija, niekas negenda schmoll.gif drožlytes galėjot ir nusiimti, nebūtina daryti tragedijos ax.gif
Atsakyti
Mano narcizai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 05, 09:44)
Mano narcizai
user posted image
user posted image

o kokia mase geliu naudoji agu0nos?... ant vieluciu darei?.... jetus as irgi noriu daryti ir vel, bet namuose salygu neturiu unsure.gif sakiau prisipirksiu geliu ir eisiu nagrinet kaip jos susideda doh.gif Anksciau net tokia mintis nekildavo ax.gif lotuliukas.gif Vyras juokiasi ir sako nuprotejimas totalus biggrin.gif Ale ir taip saunuolis man 5 laisvadieniu dave tokiai kurybai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 05 balandžio 2012 - 10:07
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 04 05, 10:00)
ir kokybe,ir kaina,ir aptarnavimu likau labai nepatenkinta
apie stovo kokybe tai truksta zodziu
pirkau 3 aukstu stova,tai liko tik stiklais,o visa kita vyras perdare is naujo doh.gif

turiu as ir ta triauksti, kokybe nesiskundziu, surinkimas normalus, jokios dalys nerudija g.gif zadu dar uzsisakyti, aptarnavimas puikus
Atsakyti
Žinok dariau iš paprasto pastilažo likučių,kai liko nuo tortų dengimo.Be jokių vielučių..
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 04 05, 10:17)
lotuliukas.gif  ne savininke busi  lotuliukas.gif
gaila istryniau foto kokius jie atsiunte
reikes paieskoti gal dar kur rasiu
kai pacio stovo detales deformuotos,stovas klebantis ir dar man jie drysta aiskinti kad viskas gerai,tai rodoant kiek jie nieko nesupranta
dabar turiu 6 stovus ir sulyginus su is ju pirkta,tai iki dabar spjaudausi atsimenant ta stova,pirma karta ismeciau pinigus uz S...
beje,jie negali nieko deti,kas gali rudyti,virsutinis varstas po pirmo torto ,gaves dregmes,surudyjo. ten nera net apie ka kalbeti.SIAUBAS
daugiau nediskutuosiu,as issakiau savo nuomone,kam tinka lai tegu perka

Cia matyt tik tau taip ir nutiko biggrin.gif nes man tai viskas gerai biggrin.gif nieks netirpo, nieks nerudijo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 04 05, 09:34)
idedu foto,dar pasirodo turiu tas dedales(ju nenaudoju)
rodau faktais,paskutineje foto,vyras perdare,sudeta salia kaip atrodo
daugiau jau neberasysiu,kas norit galit galvoti ,kad meluoju
user posted image
user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

Cia savo vyro "konstrukcija" sudejot, juk pati sakote, kad perdare ir perkonstravo.

Panasu Jusu tobuliems tortams, kurie yra "nekreivi" ir ''nesleivi" tik Jusu vyro pagaminti stovai tinka. Bet nereikia kitu juodinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meduolytee: 05 balandžio 2012 - 10:08
Merginos ar kartais ne pilnatis prasidejo doh.gif lotuliukas.gif Nu gi panasu kad taip cool.gif ....
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 04 05, 10:44)
Mano narcizai

Kuokeliu reiktu ax.gif
Atsakyti
Nugi akurat pirmoji pilnaties diena lotuliukas.gif doh.gif http://day.lt/diena/2012.04.05 o dar ir temos 49 puslapis kaip matau jis uzkeiktas....
Dingstu is cia nes ir as uzkliusiu lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atize: 05 balandžio 2012 - 10:15
QUOTE(Atize @ 2012 04 05, 11:11)
Nugi akurat pirmoji pilnaties diena  lotuliukas.gif  doh.gif  http://day.lt/diena/2012.04.05 o dar ir temos 49 puslapis kaip matau jis uzkeiktas....
Dingstu is cia nes ir as uzkliusiu  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Kazin ar zinant visa istorija, jums butu labai malonu, kai sitaip apjuodintu ...
Atsakyti