Keila,traukinukas ir avytes JEGA .Saunuole.pritariu dailelei ,nebeziuriu ir as i nika
o rafaelo saldainis tai be zodziu,uzmirsau nika mergaites .super
Papildyta:
A va ,Kausriukas super jusu nainis
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 04, 16:21)
Labas,
Kas esat kepusios "stiklo šukės" gal galit paaiškinti. Kaip reik supjaustyt biskvitą, ar labai smulkiai? jeigu as dėčiau dvigubą normą biskvito tai ir viską reik dėt dvigubai?neįsivaizduoju kaip ten tas biskvitas bus? Norėčiau išbandyti šventėm
Kas esat kepusios "stiklo šukės" gal galit paaiškinti. Kaip reik supjaustyt biskvitą, ar labai smulkiai? jeigu as dėčiau dvigubą normą biskvito tai ir viską reik dėt dvigubai?neįsivaizduoju kaip ten tas biskvitas bus? Norėčiau išbandyti šventėm
biskvita nedideliais gabaliukais supjaustykit.Jei norit i 25cm skarda daryt,tai tik ciut daugiau jogurto ir grietineles dekit ir bus liuks As taip dariau,bet biskvito tikrai bus gana,nes tada vien bulka gausis.Ir kuo ryskesne zele naudokit,atrodys
QUOTE(dzokada @ 2012 04 04, 11:39)
As dariau zuiki,tik biski kitoki,bet esme ta pati,kadangi as gaminau is meducio,tai pirmiausiai nusibraiziau ant lapo mazejancia tvarka apskritimus (kuno pailgus,galvos apvalius), tada prisikepiau mazdaug mazejancia tvarka lakstu,sutepiau,o kai susminkstejo su peiliu darbuojiesi,apipjaustai kaip tau reikia. Jei tai butu is biskvitu tai manau kepciausi tiesiog staciakampius ir keturkampius o tada sutepus pjaustyciau.
Tam ir raso kad virtas kondencuotas o ne rududu,man tai ju skoniai visai skirtingi (maza skardine tikrai neverdu 4val,kiek esu virus tai gal 1,5val)
Tam ir raso kad virtas kondencuotas o ne rududu,man tai ju skoniai visai skirtingi (maza skardine tikrai neverdu 4val,kiek esu virus tai gal 1,5val)
tokiu minciu turejau,Dekui. tai ir su zuviuku nemo manau reiktu sablono pagal kuri reiktu issipjauti iskeptus lakstus.
QUOTE(Oksiukas @ 2012 04 04, 15:43)
o aš turiu tik tuos ukrainietiškus, kur su cukraus grūdeliais, tai netinka?
tai tada dekit is karto su cukrum y baltymus ir plakit,nes kitaip cukrus neistirps.....
QUOTE(sara26 @ 2012 04 04, 18:18)
sveikos.turiu klausimeli,kazin iseitu zolyte is plaktos grietineles? dekoju uz atsakyma
iseis....pati nesu dariusi,bet zinau ,kad kitos kepejeles daro....
Aciu visoms
merginos, ten gi Ferreras, o ne rafaelo
Didelis Ferrero - labaai ispudingas
merginos, ten gi Ferreras, o ne rafaelo
Didelis Ferrero - labaai ispudingas
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 04, 21:59)
, nors tamsta ir pati avytėm mėtaisi . nors man tos avytės be galo mielos ir dailios
QUOTE(linette @ 2012 04 04, 22:04)
, nors tamsta ir pati avytėm mėtaisi . nors man tos avytės be galo mielos ir dailios
metausi metausi kazkas sake, kad jos laabi jau pankovos
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 04, 22:25)
metausi metausi kazkas sake, kad jos laabi jau pankovos
nu tas kažkas melagis absoliutinis , man tai jos tokios nekaltos avytės , e nu baisu net pagalvot , kad tokį grožį galima pankovnu išvadint , tos avytės tiiikrai labai dailios , bet tas kuris jas pankovnom išvadino dar mielesnis
QUOTE(linette @ 2012 04 04, 22:39)
nu tas kažkas melagis absoliutinis , man tai jos tokios nekaltos avytės , e nu baisu net pagalvot , kad tokį grožį galima pankovnu išvadint , tos avytės tiiikrai labai dailios , bet tas kuris jas pankovnom išvadino dar mielesnis
Tai erduosiu Oksaniukui, kad ji irgi jau laabai miela
Sorry uz off topic
QUOTE(juste10 @ 2012 04 04, 22:28)
Merginos,kur perkate veidrodinius padeklus tortams?aciu
http://www.padekliuk...komplektai.html
kokybes ir kainos santykis aptarnavimas irgi malonus
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 04, 21:59)
Kur jinai ?