Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Keila,traukinukas ir avytes JEGA 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .Saunuole.pritariu dailelei ,nebeziuriu ir as i nika smile.gif
o rafaelo saldainis tai be zodziu,uzmirsau nika mergaites blush2.gif .super wub.gif

Papildyta:
A va ,Kausriukas super jusu nainis 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 04 04, 16:21)
Labas,

Kas esat kepusios "stiklo šukės" gal galit paaiškinti. Kaip reik supjaustyt biskvitą, ar labai smulkiai? g.gif jeigu as dėčiau dvigubą normą biskvito tai ir viską reik dėt dvigubai?neįsivaizduoju kaip ten tas biskvitas bus?  g.gif Norėčiau išbandyti šventėm ax.gif

biskvita nedideliais gabaliukais supjaustykit.Jei norit i 25cm skarda daryt,tai tik ciut daugiau jogurto ir grietineles dekit ir bus liuks mirksiukas.gif As taip dariau,bet biskvito tikrai bus gana,nes tada vien bulka gausis.Ir kuo ryskesne zele naudokit,atrodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 04 04, 11:39)
As dariau zuiki,tik biski kitoki,bet esme ta pati,kadangi as gaminau is meducio,tai pirmiausiai nusibraiziau ant lapo mazejancia tvarka apskritimus (kuno pailgus,galvos apvalius), tada prisikepiau mazdaug mazejancia tvarka lakstu,sutepiau,o kai susminkstejo su peiliu darbuojiesi,apipjaustai kaip tau reikia. Jei tai butu is biskvitu tai manau kepciausi tiesiog staciakampius ir keturkampius o tada sutepus pjaustyciau.
Tam ir raso kad virtas kondencuotas o ne rududu,man tai ju skoniai visai skirtingi smile.gif (maza skardine tikrai neverdu 4val,kiek esu virus tai gal 1,5val)

tokiu minciu turejau,Dekui. tai ir su zuviuku nemo manau reiktu sablono pagal kuri reiktu issipjauti iskeptus lakstus.
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2012 04 04, 15:43)
o aš turiu tik tuos ukrainietiškus, kur su cukraus grūdeliais, tai netinka? ax.gif

tai tada dekit is karto su cukrum y baltymus ir plakit,nes kitaip cukrus neistirps.....
QUOTE(sara26 @ 2012 04 04, 18:18)
sveikos.turiu klausimeli,kazin iseitu zolyte is plaktos grietineles? dekoju uz atsakyma smile.gif

iseis....pati nesu dariusi,bet zinau ,kad kitos kepejeles daro....
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif

merginos, ten gi Ferreras, o ne rafaelo hihihi.gif

Didelis Ferrero - labaai ispudingas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 04, 21:59)

merginos, ten gi Ferreras, o ne rafaelo hihihi.gif

Didelis Ferrero - labaai ispudingas thumbup.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif , nors tamsta ir pati avytėm mėtaisi lotuliukas.gif . nors man tos avytės be galo mielos ir dailios wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 04 04, 22:04)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif , nors tamsta ir pati avytėm mėtaisi  lotuliukas.gif . nors man tos avytės be galo mielos ir dailios  wub.gif  wub.gif

metausi flirt.gif metausi kazkas sake, kad jos laabi jau pankovos lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos,kur perkate veidrodinius padeklus tortams?aciu
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 04, 22:25)
metausi flirt.gif metausi kazkas sake, kad jos laabi jau pankovos lotuliukas.gif

nu tas kažkas melagis absoliutinis biggrin.gif , man tai jos tokios nekaltos avytės biggrin.gif , e nu baisu net pagalvot , kad tokį grožį galima pankovnu išvadint biggrin.gif , tos avytės tiiikrai labai dailios wub.gif wub.gif wub.gif , bet tas kuris jas pankovnom išvadino dar mielesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 04 04, 22:39)
nu tas kažkas melagis absoliutinis  biggrin.gif , man tai jos tokios nekaltos avytės  biggrin.gif , e nu baisu net pagalvot , kad tokį grožį galima pankovnu išvadint  biggrin.gif , tos avytės tiiikrai labai dailios  wub.gif  wub.gif  wub.gif , bet tas kuris jas pankovnom išvadino dar mielesnis  lotuliukas.gif

Tai erduosiu Oksaniukui, kad ji irgi jau laabai miela lotuliukas.gif
Sorry uz off topic poster_offtopic.gif
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2012 04 04, 22:28)
Merginos,kur perkate veidrodinius padeklus tortams?aciu

http://www.padekliuk...komplektai.html
kokybes ir kainos santykis thumbup.gif aptarnavimas irgi malonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 04, 21:59)
http://www.padekliuk...komplektai.html
kokybes ir kainos santykis  thumbup.gif  aptarnavimas irgi malonus  smile.gif

Kur jinai ? g.gif

Atsakyti