Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Kausriukas , rafaelo saldainis hhhhhhhh wub.gif , nuostabus darbas , lagaminas taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Ar kam būna taip kad lipdymo masė (asseni) trūkinėtų, tiksliau nulipdytos figūrėlės paviršius? Aš šiuo metu lipdau tai nebežinau ką ir bedaryti doh.gif mano teletabių oda kaip senukų doh.gif Gal kuo patepti? Daugumos jūsų visų tortomanių figūrėlės lygut lygutėlės rolleyes.gif
Atsakyti
Laba diena, norėčiau paklausti, bandysiu daryti šlapią beze kremą, ir noriu paklausti kada dėti dažus(ir ar galima skystus?) smile.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą smile.gif
Atsakyti
skystus nepartina deti y slapia beze...geriau milteliai....as dedu visai pabaigoj plakimo....
Atsakyti
Labas,
labai reikia jusu pagalbos, issikepiau rafaelo torto lakstus, noriu daryti ,,rankinuka'' , puosti pastilazu, ir labai bijau pradeti, manau lakstai apvalus, nupjausiu truputi krasta, ir pastatysiu staciai, va labiausiai ir bijau, ar man neisskys doh.gif ar jus taip darote? ( torto svoris bus apie 2,5 kg) o gal reikejo iskart visa norma kepti ir tada staciai padejus pjaustyti g.gif doh.gif
Atsakyti
as i slapia beze pilu gelinius dazus plakimo pabaigoje.jei matysit,kad praskydo(idejus daugiau dazu),galima vel trumpam kelti puoda ant garu ir dar truputi paplakti
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 04, 14:49)
laba,

Imetu avytes, snickers, marcipanas, pastilazas

Pamačius šias nuostabias rožes jau net niko skaityt nebereikia, smagiai atidirbta rankelė, atrodo net prasiskleidusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2012 04 04, 14:42)
skystus nepartina deti y slapia beze...geriau milteliai....as dedu visai pabaigoj plakimo....

o aš turiu tik tuos ukrainietiškus, kur su cukraus grūdeliais, tai netinka? ax.gif
Atsakyti
Mamulytes, gal kurnors uzmatete pamokele kaip NARCIZA gele nulibdyti? Nei per google,nei per youtube nerandu. Mano sena nuorodele ,,konspektuose'' virsutineje temoje nebe ta gele rodo. g.gif 4u.gif

O geras, patinetycia radau. http://www.youtube.c...h?v=jcZN2SXAK28
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo p Raganyte: 04 balandžio 2012 - 16:39
Labas,

Kas esat kepusios "stiklo šukės" gal galit paaiškinti. Kaip reik supjaustyt biskvitą, ar labai smulkiai? g.gif jeigu as dėčiau dvigubą normą biskvito tai ir viską reik dėt dvigubai?neįsivaizduoju kaip ten tas biskvitas bus? g.gif Norėčiau išbandyti šventėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2012 04 04, 15:21)
Laba diena, norėčiau paklausti, bandysiu daryti šlapią beze kremą, ir noriu paklausti kada dėti dažus(ir ar galima skystus?) smile.gif Būčiau labai dėkinga už pagalbą smile.gif

As dedu tiek gelinius, tiek skystus, nieks neisskysta...
Atsakyti
sveikos.turiu klausimeli,kazin iseitu zolyte is plaktos grietineles? dekoju uz atsakyma smile.gif
Atsakyti