Ar kam būna taip kad lipdymo masė (asseni) trūkinėtų, tiksliau nulipdytos figūrėlės paviršius? Aš šiuo metu lipdau tai nebežinau ką ir bedaryti mano teletabių oda kaip senukų Gal kuo patepti? Daugumos jūsų visų tortomanių figūrėlės lygut lygutėlės
Laba diena, norėčiau paklausti, bandysiu daryti šlapią beze kremą, ir noriu paklausti kada dėti dažus(ir ar galima skystus?) Būčiau labai dėkinga už pagalbą
skystus nepartina deti y slapia beze...geriau milteliai....as dedu visai pabaigoj plakimo....
Labas,
labai reikia jusu pagalbos, issikepiau rafaelo torto lakstus, noriu daryti ,,rankinuka'' , puosti pastilazu, ir labai bijau pradeti, manau lakstai apvalus, nupjausiu truputi krasta, ir pastatysiu staciai, va labiausiai ir bijau, ar man neisskys ar jus taip darote? ( torto svoris bus apie 2,5 kg) o gal reikejo iskart visa norma kepti ir tada staciai padejus pjaustyti
labai reikia jusu pagalbos, issikepiau rafaelo torto lakstus, noriu daryti ,,rankinuka'' , puosti pastilazu, ir labai bijau pradeti, manau lakstai apvalus, nupjausiu truputi krasta, ir pastatysiu staciai, va labiausiai ir bijau, ar man neisskys ar jus taip darote? ( torto svoris bus apie 2,5 kg) o gal reikejo iskart visa norma kepti ir tada staciai padejus pjaustyti
as i slapia beze pilu gelinius dazus plakimo pabaigoje.jei matysit,kad praskydo(idejus daugiau dazu),galima vel trumpam kelti puoda ant garu ir dar truputi paplakti
QUOTE(*Keila* @ 2012 04 04, 14:49)
laba,
Imetu avytes, snickers, marcipanas, pastilazas
Imetu avytes, snickers, marcipanas, pastilazas
Pamačius šias nuostabias rožes jau net niko skaityt nebereikia, smagiai atidirbta rankelė, atrodo net prasiskleidusios
QUOTE(kirbe @ 2012 04 04, 14:42)
skystus nepartina deti y slapia beze...geriau milteliai....as dedu visai pabaigoj plakimo....
o aš turiu tik tuos ukrainietiškus, kur su cukraus grūdeliais, tai netinka?
Mamulytes, gal kurnors uzmatete pamokele kaip NARCIZA gele nulibdyti? Nei per google,nei per youtube nerandu. Mano sena nuorodele ,,konspektuose'' virsutineje temoje nebe ta gele rodo.
O geras, patinetycia radau. http://www.youtube.c...h?v=jcZN2SXAK28
O geras, patinetycia radau. http://www.youtube.c...h?v=jcZN2SXAK28
Labas,
Kas esat kepusios "stiklo šukės" gal galit paaiškinti. Kaip reik supjaustyt biskvitą, ar labai smulkiai? jeigu as dėčiau dvigubą normą biskvito tai ir viską reik dėt dvigubai?neįsivaizduoju kaip ten tas biskvitas bus? Norėčiau išbandyti šventėm
Kas esat kepusios "stiklo šukės" gal galit paaiškinti. Kaip reik supjaustyt biskvitą, ar labai smulkiai? jeigu as dėčiau dvigubą normą biskvito tai ir viską reik dėt dvigubai?neįsivaizduoju kaip ten tas biskvitas bus? Norėčiau išbandyti šventėm
QUOTE(Oksiukas @ 2012 04 04, 15:21)
Laba diena, norėčiau paklausti, bandysiu daryti šlapią beze kremą, ir noriu paklausti kada dėti dažus(ir ar galima skystus?) Būčiau labai dėkinga už pagalbą
As dedu tiek gelinius, tiek skystus, nieks neisskysta...
sveikos.turiu klausimeli,kazin iseitu zolyte is plaktos grietineles? dekoju uz atsakyma