Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(viliuosi @ 2012 04 04, 11:27)
Kai aš pati visai neseniai klausiau kokia masė pirmą kartą darančiai būtų paprasčiausia, tai man pora merginų atrašė, kad pastiliažas. Taigi jį ir pabandžiau. Išėjo puikiai. Dariau aš aišku dar tik du kartus, bet abu  kartus gavosi viskas gerai. Antrą kartą geriau, nes jau žinojau ko tikėtis.

Dekoju drinks_cheers.gif tik as tos pastiliazines kazkaip niekur neradau, nors visa vakara skaitinejau temutes g.gif Uzta radau kazkokia cukrine mase,kuri, lygtai nera labai sudetingai padaroma. Tik va, keletas klausimu man iskilo- kuriuo gamybos etapu dazus det, jei noriu ne baltos teslos? Ar galima ta tesla jau pagaminta dazyt? Ir dar- kuo uzklijuoti is tos pacios teslos pagamintas plokscias dekoracijas, kad jos nenukristu? Kalbu apie sia mase ir apie toki torta

user posted image

Ir dar labai idomu- jei kepciau medaus torta ir dengciau sia mase- ar normalus skonis butu? Man kazkaip atrodo, kad netiktu... g.gif Gal klistu?
Papildyta:
Tiesa, del mases dazymo atsakyma jau radau praeitam puslapy, aciu 4u.gif o visa kita dar neaisku g.gif
Atsakyti
aciu, visoms, kurios pagelbejo man 4u.gif geru tortu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 04 04, 11:43)
Dekoju  drinks_cheers.gif  tik as tos pastiliazines kazkaip niekur neradau, nors visa vakara skaitinejau temutes  g.gif  Uzta radau kazkokia cukrine mase,kuri, lygtai nera labai sudetingai padaroma. Tik va, keletas klausimu man iskilo- kuriuo gamybos etapu dazus det, jei noriu ne baltos teslos? Ar galima ta tesla jau pagaminta dazyt? Ir dar- kuo uzklijuoti is tos pacios teslos pagamintas plokscias dekoracijas, kad jos nenukristu? Kalbu apie sia mase ir apie toki torta

user posted image

Ir dar labai idomu- jei kepciau medaus torta ir dengciau sia mase- ar normalus skonis butu? Man kazkaip atrodo, kad netiktu...  g.gif  Gal klistu?
Papildyta:
Tiesa, del mases dazymo atsakyma jau radau praeitam puslapy, aciu  4u.gif  o visa kita dar neaisku  g.gif

Viskas normaliai tiku. Tik pries dengiant reiktu aptepti sviestiniu kremu, nes kitaip mase dreks nuo grietineles pertepimo. Jei reikia daugiau spalvu ir dazus turi skystus, tada daraisi balta mase, daliniesi i tiek daliu kiek tau reik dengimui, figurelem. Ir tas dalis atskirai idejus dazu nusidazai, tik reik dazus gerai isminkiti nes kitaip bus matyti dryziai ar kokie taskeliai nereikalingi. Priklijuoti gali vandenuku tiesiog negausiai patepus, ar degtine.
Atsakyti
Aciu,mergyutes, jus nuostabios thumbup.gif Jau nekantrauju pradet gamint tortuka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVuKe @ 2012 04 04, 12:43)
Dekoju  drinks_cheers.gif  tik as tos pastiliazines kazkaip niekur neradau, nors visa vakara skaitinejau temutes  g.gif 

Aš dariau iš pastiliažo pagal Cipciuką. Va čia:http://www.supermama...?...78104&st=48
59 žinutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 31, 10:14)
Aš iš šito pvz išmokau http://www.youtube.c...h?v=-yMqLYkY5hE
Papildyta:
Antgalis lyg 1M (wiltono), kitur skaičiau apie žvaigždutės antgalį  g.gif
Čia rodo kaip daryt, kažkur buvau geriau radus, dabar nerandu taip greit  g.gif

O sis torto papuosimas darytas is grietineles, ar beze?;]
Atsakyti
QUOTE(gita20 @ 2012 04 04, 12:06)
O sis torto papuosimas darytas is grietineles, ar beze?;]

Galima daryti ir iš grietinėlės ir iš bezė ir iš ganašo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, del tortuko issiaiskinau, dabar reikia bandyt biggrin.gif o vat dekoravimo temoje prisiziurejau nemazai filmuku apie keksiuku dekoravima... Labai geda klaust, bet kokia mase gamint ju dekoravimui? Ideju tai ir pati turiu, bet va, receptuko kazkaip niekur neradau va cia, pvz., kokia tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 04 04, 12:09)
Galima daryti ir iš grietinėlės ir iš bezė ir iš ganašo  mirksiukas.gif

Dekui, reikes pabandyti pasidaryti su grietinele:))
Atsakyti
QUOTE(JustinaKind @ 2012 04 04, 13:11)
As is prekybos centru perku maistinius dazus, dr oetker... g.gif  tik man iminkius i mase graziai nepasiskirste, gavosi kaip marmuras.

Jei dažai yra milteliais, tuomet aš į lėkštę lašinu kelis lašus citrinos, beriu miltelius ir išmaišau, tik tuomet dedu į masę. Nusidažo gražiai ir lygiai, be jokių taškelių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2012 04 04, 11:22)
lotuliukas.gif cia jau mitu griovejams reiktu pasiulyt ta uzduoti atlikt, po kiek laiko sprogsta verdamas kond. pienas. Gal 4 val. verdant taip ir nutiktu, arba jis susikristalizuotu negyvai. (kalbu apie maza skardine). Bet kiek per gyvenima teko virt ir kiek visi mano pazystami vire, tokiu akibrokstu nepasitaike  4u.gif

kazkada studentavimo laikais, bendrabusio virtuveje studentai vire kondensuota piena ir, matyt, pamirso, vanduo isgaravo, o tada buvo toks sprogimas, kad galvojom bomba sprogo lotuliukas.gif
gerai, kad tuo metu virtuvej nieko nebuvo. o tas kondensuotas issitaske po visur: ant lubu, sienu, grindu. Zodziu, buvo kaip s...... apdrabstyta visur lotuliukas.gif

tiesa, ne i tema, bet dar kalbant apie sprogimus...
buvo pas mus kazkada pieno baras vadinamas. ten gamindavo tuos pieniskus zele tortus. taigi atsitiko taip, kad ta bara mafijozai (tai buvo pries 20 metu) issprogdino ir visi tortai, nes daug buvo pagaminta, issitaske po apylinkes. sako, zmones ejo rinkti lotuliukas.gif as tai pati nemaciau, bet skamba kaip anekdotas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DykumosSniegas: 04 balandžio 2012 - 12:43
laba,

Imetu avytes, snickers, marcipanas, pastilazas

user posted image
Atsakyti