Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

KAUSRIUKAS bigsmile.gif SUPER
Atsakyti
jooooooooooooooooooo
akis galima issinarinti ziurint i jusu tortus wub.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Sveikutes ! Merginos, imeskit skaniausio pasaulyje torto recepto linka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasta @ 2012 04 03, 19:46)
mirksiukas.gif Sveikutes ! Merginos, imeskit skaniausio pasaulyje torto recepto linka  rolleyes.gif

Prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, jus nerealios thumbup.gif tortai superiniai, net bijau pradeti puost, nes bijau, kad toks prastas gausis palyginus su jusiskiais doh.gif bet nuo kazko pradeti reikia ax.gif
tas lagaminas priverte mano zandikauli atvipti iki zemes... thumbup.gif wub.gif

QUOTE(pasta222 @ 2012 04 02, 10:58)
aciu mergaites 4u.gif kad patiko ax.gif
spec.flomaster , geras dalikas  thumbup.gif deja man kaip tik prie pabaigos baigia uzdust biggrin.gif noretus ivairiu spalvu bet kaina kanda lotuliukas.gif

gal zinote kur tu flomasteriu yra pirkti Lietuvoje?

QUOTE(*Keila* @ 2012 04 03, 12:21)
Aciu visoms uz kriaukles ivertinima 4u.gif

Abrikosinis-persikinis, pastilazas

user posted image

kokiu kremu darytos tos rozes ant sonu? ir jos taip puikiai laikosi ir nenuslenka nuo pastiliazo?...

QUOTE(pasta222 @ 2012 04 03, 14:53)
obuliukas padarytas is kvieciu dribsniu ir marsalow saldainiu ,apdengtas pastilazu ,nutepliotas dazais ir degtine  mirksiukas.gif

o ka priduoda degtine?

aciu visoms uz atsakymus, kai tturesiu savo sedevru, butinai ikeliu pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 03, 17:29)
as visada naudoju 200gr krakmolo ir +dar dadedu minkant. bet... jei medaus pasemiu kiek maziau,krakmolo maziau susinaudoja. gal jus jo lb daug pasemiat? cia juk ir saukstas saukstui nelygu ,o ir ta sauksta medaus sunkoka lygiai numatuoti kai jis toks glitus. as kai jau atkalus ranka,tai jau is akies matau kiek jo deti. gal pas jus del medaus taip g.gif

Nu gal g.gif as net nepagalvojau kad cia del medaus nu bet tikrai inai tokia klampi man gaudavosi.Nu gerai kita kart bandysiu det tikslesnius saukstus medaus ir 200g krakmolo, nes labai jau man patiko ta mintis kad jus merginos praktiskai viska lipdot is to pacio - dengimui skirto, ir nereikia skirtingu kosiu makaluot.Aciu saules_zuikuti
Atsakyti
ir dar klausimelis - ar darant pastiliaza galima vietoj rugsteles naudoti citrinos sultis? ar bandet?
Atsakyti
sveikos mergikes,reik jusu pagalbos bandziau daryt sokoladines rozes,,bet bedarant ta mase ir bemaisant man ji i viena guza nesusoko,ir kai paragavau jautesi grumuliukai ,aisku paskui bandant formuoti gele mase trupejo ,siap ne taip padarius 1 gelike atrode irgi ne kaip,patarkit ka galejau daryti ne taip
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 03, 18:50)
Pora mano tortuku.

Abu tortukai labai tikroviski, labai grazus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 04 03, 10:50)
Pora mano tortuku.

Nerealussssss super o ta Farero kaip padarei tai jau super!!!Nors ir lagaminas toks realus toks tikroviskas

beje pries koki pusmeti pamenu turejau keliu merginu puslapiukus su torciukais gal kas galite imesti nuorodas o gal pacios parasyst kurios turite?
Atsakyti
QUOTE((:Buziukas:) @ 2012 04 03, 11:05)
pasikartosiu, patarkit kokia zelatina pirkti, dabar ruosiuosi pirkti, o nezinau kokia imti blush2.gif Dr. Oethker(ar kaip ten rasosi) tinka? blush2.gif labai dekinga buciau jei atsakytumet 4u.gif

as kaip tik sita ir nauduoju, bet dauguma irgi matau ras, kad Klinga nauduoja, tai noriu kita karta pabandyt is sitos zelatinos padaryt pastiliaza.
QUOTE(niukse @ 2012 04 03, 12:25)
200g krakmolo??? o kodel virsutinej temoj be komentaru tai raso 120g deti  g.gif tai gal cia tame ir beda.

oj jau as kiek visokiausiu variantu pastiliazo isbandziau ir su krakmolu ir be, maziau vandens, vistiek nesigauna, bet vat dabar perskaiciau kur duoda patarimus kas kaip daro, kad aliejus pilamas pabaigoj, o as ji piliau is karto, negi del sito irgi gali nesigaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 04 03, 10:42)
Man irgi kolkas nesiseka susidraugauti su masem, bandziau ir Meian dengimo

bandykit, ir viskas gausis. Manau, kad vandenuko reikėtų daugiau. Kur pyliau mažiau vandens, tai kietas pastilažas gavosi, norėjo trupėti. Bandykit šilto vandens lašą įpilti ar aliejaus. Ar sumaišykite su pudra pasidėjusios ant garų vonelės - tada ne taip greitai sustingsta želatina ir lengviau išsiminko. O būna visko smile.gif
Atsakyti