Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Asseni nu jus nereali 4u.gif cia ne tortai o meno kuriniai bigsmile.gif gaila butu tokius ir prapjaut bigsmile.gif Cia kaip jau sake ziuriu ziuriu vel ir vel wub.gif
Bet zinokit kai pridedat tokiu sedevru tai nori nenori iskyla daugybe klausimu (nu as tai numirsiu viena diena is smalsumo doh.gif biggrin.gif )
1)Sokoladinis kokosinis su avietemis - kaip skaniai skamba! bet vakar kai ziurinejau tortu temoj receptelius tokio lyg nemaciau bet labai sudomino gal nuorodele galetumet? ar cia jusu koks naujas israstas? bigsmile.gif
2)Sakykit nesuprantu is ko tie medziai padaryti pirmam tortuke?neatrodo kad paprastai is pastilazo nulipdyti tos sakos tokios kaip smulkiai kazkuo aplipintos g.gif
3)Kaip padaryta tokia lyg zolyte ir lyg smeliukas pabarstytas ant smurfu pieveles ar ten kas is cukraus ar kaip ten nes taip tikroviskai idomiai atrodo
4)ir dar vienas klausimelis ax.gif kaip daret ta gryba ar tortus dejot tiesiogiai vienas ant kito? laikosi?ar ten perskirta kartoniniu padekliuku ir susmeigti tie pagaliukai.Kaip padarot kad laikytusi?

Atsiprasau kad tiek klausimu uzverciau nu bet kad tortai nesuvokiamo grozio ir mane zudo smalsumas kaip tai padaroma blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Vau Vau Vau pora dieneliu nebuvau o jau tortuku daugybe thumbup.gif ir visi tokie grazus wub.gif
Asseni (pasikartosiu) jusu tortukai tikri sedevriukai, esate labai talentinga thumbup.gif
Atsakyti
Asseni koks dailus berniokas wub.gif smurfai kokie fainuciai thumbup.gif

krikstinu, snikers, mmg
user posted image

mociutei megstanciai megsti, snikers , rafaelo, mmg
user posted image
user posted image
Atsakyti
O gal jus kasnors is merginu zinot kas cia per tortas-Sokoladinis kokosinis su avietemis kur Asseni dare? 4u.gif

Pasta222 labai fainas krikstynom o ir jusu krepseli ziurint man sirdi net skauda (kai mano katastrofiskai nepavyko verysad.gif ) toks dailus tvarkingas smile.gif
O jus tuos aukstus su pagaliukais paremiat (na susmaigstot i apatini) kad nei kiek neilinksta apatinio dengimo mase g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 21 kovo 2012 - 15:19
Mergaitės ,gal kuri esat dariusi dengimo masę su gliukoze,ar galima rūgštelės įdėti?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 21, 16:07)
Mergaitės ,gal kuri esat dariusi dengimo masę su gliukoze,ar galima rūgštelės įdėti?

zinoma 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif
gal galite mane pamokinti, kaip nulipinti varlyte? ar tupincia ant lapo, ar gulincia.. tiesiog planuoju svente, ir noriu kad butent jos taptu akcenteliu.
gal kas esat gamine ir galit mane zingsni po zingsnio per si atradima pervesti? thumbup.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svaigutis @ 2012 03 21, 17:39)
labutis 4u.gif
gal galite mane pamokinti, kaip nulipinti varlyte? ar tupincia ant lapo, ar gulincia.. tiesiog planuoju svente, ir noriu kad  butent jos taptu akcenteliu.
gal kas esat gamine ir galit mane zingsni po zingsnio per si atradima pervesti? thumbup.gif  ax.gif

paziurekit cia, gal ideju atsiras : http://www.youtube.c...feature=related

Atsakyti
QUOTE(svaigutis @ 2012 03 21, 15:39)
labutis 4u.gif
gal galite mane pamokinti, kaip nulipinti varlyte? ar tupincia ant lapo, ar gulincia.. tiesiog planuoju svente, ir noriu kad  butent jos taptu akcenteliu.
gal kas esat gamine ir galit mane zingsni po zingsnio per si atradima pervesti? thumbup.gif  ax.gif

Butent tokia varlyte jusu avatare-imate ir lipdote biggrin.gif
Atsakyti
mhm, mistika smile.gif)))))
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 03 21, 14:09)
mociutei megstanciai megsti

oho! kiek toks svere? bigsmile.gif

Nevute sakes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 03 21, 16:09)

pirmas aukstas lb graziai padarytas
Atsakyti