Asseni nu jus nereali cia ne tortai o meno kuriniai gaila butu tokius ir prapjaut Cia kaip jau sake ziuriu ziuriu vel ir vel
Bet zinokit kai pridedat tokiu sedevru tai nori nenori iskyla daugybe klausimu (nu as tai numirsiu viena diena is smalsumo )
1)Sokoladinis kokosinis su avietemis - kaip skaniai skamba! bet vakar kai ziurinejau tortu temoj receptelius tokio lyg nemaciau bet labai sudomino gal nuorodele galetumet? ar cia jusu koks naujas israstas?
2)Sakykit nesuprantu is ko tie medziai padaryti pirmam tortuke?neatrodo kad paprastai is pastilazo nulipdyti tos sakos tokios kaip smulkiai kazkuo aplipintos
3)Kaip padaryta tokia lyg zolyte ir lyg smeliukas pabarstytas ant smurfu pieveles ar ten kas is cukraus ar kaip ten nes taip tikroviskai idomiai atrodo
4)ir dar vienas klausimelis kaip daret ta gryba ar tortus dejot tiesiogiai vienas ant kito? laikosi?ar ten perskirta kartoniniu padekliuku ir susmeigti tie pagaliukai.Kaip padarot kad laikytusi?
Atsiprasau kad tiek klausimu uzverciau nu bet kad tortai nesuvokiamo grozio ir mane zudo smalsumas kaip tai padaroma
Aciu
Vau Vau Vau pora dieneliu nebuvau o jau tortuku daugybe ir visi tokie grazus
Asseni (pasikartosiu) jusu tortukai tikri sedevriukai, esate labai talentinga
Asseni (pasikartosiu) jusu tortukai tikri sedevriukai, esate labai talentinga
O gal jus kasnors is merginu zinot kas cia per tortas-Sokoladinis kokosinis su avietemis kur Asseni dare?
Pasta222 labai fainas krikstynom o ir jusu krepseli ziurint man sirdi net skauda (kai mano katastrofiskai nepavyko ) toks dailus tvarkingas
O jus tuos aukstus su pagaliukais paremiat (na susmaigstot i apatini) kad nei kiek neilinksta apatinio dengimo mase
Pasta222 labai fainas krikstynom o ir jusu krepseli ziurint man sirdi net skauda (kai mano katastrofiskai nepavyko ) toks dailus tvarkingas
O jus tuos aukstus su pagaliukais paremiat (na susmaigstot i apatini) kad nei kiek neilinksta apatinio dengimo mase
Mergaitės ,gal kuri esat dariusi dengimo masę su gliukoze,ar galima rūgštelės įdėti?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 21, 16:07)
Mergaitės ,gal kuri esat dariusi dengimo masę su gliukoze,ar galima rūgštelės įdėti?
zinoma
labutis
gal galite mane pamokinti, kaip nulipinti varlyte? ar tupincia ant lapo, ar gulincia.. tiesiog planuoju svente, ir noriu kad butent jos taptu akcenteliu.
gal kas esat gamine ir galit mane zingsni po zingsnio per si atradima pervesti?
gal galite mane pamokinti, kaip nulipinti varlyte? ar tupincia ant lapo, ar gulincia.. tiesiog planuoju svente, ir noriu kad butent jos taptu akcenteliu.
QUOTE(svaigutis @ 2012 03 21, 17:39)
labutis
paziurekit cia, gal ideju atsiras : http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(svaigutis @ 2012 03 21, 15:39)
labutis
Butent tokia varlyte jusu avatare-imate ir lipdote
mhm, mistika )))))
QUOTE(pasta222 @ 2012 03 21, 14:09)
mociutei megstanciai megsti
oho! kiek toks svere?
Nevute sakes
QUOTE(pasta222 @ 2012 03 21, 16:09)
pirmas aukstas lb graziai padarytas