Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(sypseneleee @ 2012 04 02, 17:15)
aciu smile.gif dabar reikia tik ideja sau tinkancia rasti krikstynoms ,kad butu imanoma man ja igyvendinti  nes bus 2 suneliu  kuriu amzius skiraisi....aisku viska prisiminti teks velykoms darant torciuka
Papildyta:
tiesa o tu krasteliui suspaustuku K.lapelyte ziuriu yra 2 didziu vienas  didesnis kitas mazesnis patertumete kuri geriau?

maniskis lygtais didesnis.nezinau kaip atrodo mazesnis,tai negaliu patart
Atsakyti
Merginos, jei is visu pusiu tortas dengtas biskvitu, t.y. neislenda kremas su zele ar butina ji dar aptepineti sviestiniu kremu pries dengiant beze?
Atsakyti
Klausimukas apie BEZE KREMA papuosimui.
Begamindama viena cukraus sirupa tiek viriau, kol vanduo visai isgaravo, o tada jau ir nebeiskrapsciau jo is puodo... Teko virti antra, kuri irgi truputi perdaug nugarinau - PUSE CUKRAUS NORMOS TEIMAISIAU I kiausiniu baltymu mase.
AR DEL TO MAN NELABAI NOREJO FORMA ISLAIKYTI RELJEFINIAI PAPUOSIMU PARAITYMAI? g.gif blush2.gif
Visa kita - lyg ir idealiai laikiausi instrukciju. Kremas ir taip gavosi TIKRAI SALDUS (su puse cukraus sirupo norma). Gal kas maziau cukraus dedate ir geras kremas iseina?

Dar kazkoki beze (?) ar slapia krema (?) maciau SM, i kuri dedasi zele - gal jis geriau forma islaiko? g.gif 4u.gif
Parodau savo didziuli keksiuka - torta, puosta BEZE KREMU.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(rivera @ 2012 04 02, 18:09)
Merginos, jei is visu pusiu tortas dengtas biskvitu, t.y. neislenda kremas su zele ar butina ji dar aptepineti sviestiniu kremu pries dengiant beze?

Sitokiu BEZE KREMU galima puosti iesiai ant biskvito - sita didziuli keksa taip puosiau. thumbup.gif Tik stebek trupiniukus - kad ant kremo virsaus netycia nepatektu (nebent kitaip esi suplanavusi). wink.gif
Atsakyti
ogogo ,koks keksas! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 02, 18:59)
ogogo ,koks keksas!  bigsmile.gif

biggrin.gif
Mano kekso dydis = 25 keksiukai.
Svoris = 1,5 kg be dekoraciju, 1,6 kg su dekoracijomis.
6 - 8 porcijos.
4u.gif

P.S. Greitu laiku pristatysiu dar didesni Keksu keksa. wink.gif
Atsakyti
merginos, norejau paklausti, o kokia zelatina yra geriausia? Nes per pokeli neiziuresiu kuri ten balta blush2.gif
Atsakyti
pasta,o obuoliukas ant matematikes torciuko is ko nors padarytas mirksiukas.gif ar cia tikras?.. bigsmile.gif Labai saunus torciukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divia: 02 balandžio 2012 - 20:18
QUOTE(sypseneleee @ 2012 04 02, 14:56)
o meje su tuo vienu flomasteriu idomu kiek galima rasyti ,kiek LT jie kainuoja ?Ar tokie jie manau tokie pat http://www.customcho...om/609-115.html

O jie siuncia i LT? ir kiek siuntimas?
Atsakyti
QUOTE(pasta222 @ 2012 04 01, 22:13)
beje isbandziau cipciuko pastilaza ir ka, labai patiko kas varbiausia nereikia virti sirupo thumbup.gif

as zinau, kad jau neviena karta buvo rasyta ir virsutinej temoj yra, bet noreciau pakalust koki butent pastiliaza isbandet cipciuko, nes as ju visukiausiu isbandziau ir su skirtingais patarimais, na niekaip negaliu su jo susidraugaut doh.gif verysad.gif
kol kas gaunasi tik saldainiu mase jinai dar elastinga, o pastiliazas taip ziaurej trupineja doh.gif doh.gif neimanoma tiesiog dirbt, paskutini karta is vis pradejau dengt torta, tai visas pradejo skilinet ir gabalais krist ir teko ismest, butent bandziau virt sirupa ir su jo bandyt, nezinau gal ne ta zelatina naudoju, pudra naudoju gera, kuria cia pataria naudot, o visa kita ka as zinau ir paskui kai jau noriu iskociuot tai ant pudros reikia ar krachmolo ir maciau receptukai kur krachmolas ieina, padekit, patarkit kame gali buti mano klaida, kad nesigauna pastiliazas.
Atsakyti
Dar norejau pasisakyti....
Nu ragauju savo ispuosta keksa ir vis neatsistebiu - kodel as anksciau nemeginau to BEZE KREMO pasidaryti?! Jis TOOOOKS SKANUS!!!!!!!!!!!!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif LABAI DIDELIS ACIU TOMS, KAS ISRADO IR UZRASE I SM SITA RECEPTUKA!!!! Jei neklystu, sitas kremas dedamas i plikytus pyragelius IKI parduotuveje - man jie skaniausi, nes idaras ne sviestinis ar grietineles (riebi ji man). wub.gif

Hm, o kaip skoniai dengimu masiu, kuriu receptukus galima rasti virsutineje temoje? Ar labai skiriasi nuo nezmoniskai saldziu pirktiniu masiu skonio? g.gif 4u.gif
Atsakyti
O man labai įdomu, kodėl papuošimai, o ir pati dengimo masė (bandžiau Cipciuko pastiliažą) ima blizgėt po kurio laiko ir atrodo lyg būtų drėgni? mastau.gif Sakau, gal aš kažką ne taip darau, ar labai šilta patalpoj???
Aišku, aš dar tik bandau susidraugaut su tom visom masėm, begalės klausimų iškyla blush2.gif
Atsakyti
pasta,matematikės tortukas super
p Raganyte, čia tai bent keksas
„Kempiniukas ir Patrikas”

[attachmentid=220869]

Medutis su džiovintomis slyvomis
Atsakyti