Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(dzokada @ 2012 04 01, 14:46)
Idedi tra lia lia ir dziusta greitai,vakar kaip tik dariau,su feno pagalba isdziuvo per pusdieni wink.gif

dzokada matau kad jus irgi UK sakykit kur jus perkat ta Gum tralialia nes as kiek pirkau man brangoka pasirode ir po labai mazai (14g) supakuota o jei po sauksteli det tai tik trim kartam gaunasi
Atsakyti
gal kam teko susidurti su tokia situacija kad tektų papuoštą tortą bezu užšaldyti?
reikia jį kelioms dienoms dėti į kamerą,šiandien padarysiu,ryt atiduodu,kelias dienas jis keliaus,valgys penktadienį tik,bijau kad grietinėlė neparūgtų,darysiu snikerį smile.gif
Atsakyti
kirbe kaip gražu, man labiausiai įstrigo pirmasis su aguonomis, ir tuo pačiu noriu paklausti, kažkada kažkas minėjo, jog jei ant viršaus torto dažai tai paskui žmonėms visas burnas išdažo, todėl vis pabijau, dažyti ant viršaus, ar nesulaukiat kokių nors priekaištų iš klientų? čia nebūtinai kirbei, gali būti visoms wink.gif aš nekalbu apie mažus padažymus, bet kai va visą tortą juodai ar raudonai nudažo wink.gif
Atsakyti
dažo tokie tortai dantis ir burnytes žinoma......
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif
Fantastiski visu tortai wub.gif

mano pora vaikisku torciuku

Zuviukas Nemo

user posted image

ir

Ramuniu stotele

user posted image

user posted image

Atsakyti
kaip gražu, asseni, koks gražus traukinuko veidelis, jūs jį nupiešiate su teptuku ar spec.rašiklį turite?
Atsakyti
Kokie wub.gif net nebekomentuosiu schmoll.gif
QUOTE(dzokada @ 2012 04 01, 12:46)
Idedi tra lia lia ir dziusta greitai,vakar kaip tik dariau,su feno pagalba isdziuvo per pusdieni wink.gif

beda kad tralialia neturiu biggrin.gif
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 04 01, 12:56)
man viena karta pries atiduodant torta, vienas drugelis suluzo.dariau nauja.labiau ji nukrakmolinau ir isdziuvo gal per 20min.

reiks bandyti smile.gif
aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 01 balandžio 2012 - 14:53
Niukse as perku musu vietinej parduotuvelej,bet ten brangiau ir daugiau nebepirksiu,ebay truputi pigiau,bet seip,tikrai nera pigus sitas dalykas,o ir lt kiek macius nera pigus.
Atsakyti
ASSENI,labai grazus tortukai wub.gif
Atsakyti
PRITARIU KRISTUTEI IS TIES TORTAI TIKRI MENO DIRBINIAI clap.gif
Atsakyti
QUOTE(stebukliukas13 @ 2012 04 01, 13:43)
gal kam teko susidurti su tokia situacija kad tektų papuoštą tortą bezu užšaldyti?
  reikia jį kelioms dienoms dėti į kamerą,šiandien padarysiu,ryt atiduodu,kelias dienas jis keliaus,valgys penktadienį tik,bijau kad grietinėlė neparūgtų,darysiu snikerį  smile.gif

as saldziusi esu tik viena nepaimta torta.bet jis buvo mase dengtas.saldziau susipjausciusi gabaliukais ir kiekviena atskirai i plevele isukus.turbut po savaites as ji pradejau valgyti.vakare issiimu is saldiklio 1gabaliuka i saldytuva,ryte valgau smile.gif bet jusu atveju tai net nezinau kaip su beze puostu tortu
Atsakyti
Gal zinot kur internete pasiziureti filmuotu vaizdeliu kaip visciuka nusilipdyti, ar siaip kokiu baiboku velykoms g.gif
Atsakyti