sveikutes merginos kas darote slapia beze,ar jums taip nebuna? kad idejus dazu ji pasidaro standesne,nei kad nedazyta
nezinau,pirmus kartus ji man tokia gera gavosi,dabar kzk keisto vyksts na,neistyzta ant torto,ir dzibukai, bet atrodo ne tokia,kokia turi buti(nes zinau,kaip atrodo ta TIKROJI BEZE)
Sveikutes mergaites.Stebiu kiek speju jusu temuke na tortai kaip visada nerealiu groziuuuu.Bandysiu as imesti kelis darbelius.Bandziau tulpes daryti neisejo visiskai labai nuliudau.Noreciau tokias ismokti kaip @adrija jus darote.Prasiau daug kartu gal kas nuorodele galetu i virsutine temuke imesti kaip toki grozi pasidaryti.Gal kuri turite nuorodele butu labai smagu ismokti daryti ir juolab kiek pastebejau komentaruose daug kas noretume jas ismokti daryti.
Pastilazas,aisingas
pastilazas aukso dulkes ir beze
pastilazas, sokoladines rozytes,aisingas,truputuka perlu pusta
pastilazas,labai nedaug perlu pusta
Ir labai norejosi isbandyti si puosima.Gelytes gyvos,aisingas.
Tik foto labai jau nekokios nes fotikas uzluzes viskas telefonu paveiksluota
Pastilazas,aisingas
pastilazas aukso dulkes ir beze
pastilazas, sokoladines rozytes,aisingas,truputuka perlu pusta
pastilazas,labai nedaug perlu pusta
Ir labai norejosi isbandyti si puosima.Gelytes gyvos,aisingas.
Tik foto labai jau nekokios nes fotikas uzluzes viskas telefonu paveiksluota
Na ir tortu grazumas yra kur akis paganyt
Taip,viska kartu
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 03 31, 17:29)
O kaip plakat? iskart viska kartu plakat? Ar atskirai isplakat grietinele ir grietine ir tada sujungiat?
Taip,viska kartu
labai gražūs adrija jūsų tortukai, fantastika
RIMVILMA , Neramuole, nuostabūs tortai
@adrij@, kaip visada be galo gražūs, spalvingi tortai ir tiek daug.
Kitų mergaičių tortai puikūs.
Emutės meškiukas
[attachmentid=220819]
I a medaus biskvitai, grietinės kremas su persikais, II a trapios tešlos medutis, svoris 5,5 kg
@adrij@, kaip visada be galo gražūs, spalvingi tortai ir tiek daug.
Kitų mergaičių tortai puikūs.
Emutės meškiukas
[attachmentid=220819]
I a medaus biskvitai, grietinės kremas su persikais, II a trapios tešlos medutis, svoris 5,5 kg
Nerelus groziai-SAUNUOLES
As su klausimuku: kaip greit isdziovinti drugelius is pastilazo dengimui? prasom pasiulyti budus ir laika (jei bandet)
ACIU
As su klausimuku: kaip greit isdziovinti drugelius is pastilazo dengimui? prasom pasiulyti budus ir laika (jei bandet)
ACIU
QUOTE(@adrij@ @ 2012 04 01, 06:53)
Labas rytas .
RIMVILMA , ilgai galvojau ką tau parašyti ..... bet nieko įmantriau nesugalvojau kaip ( dėl tulpių ) ..." nevyk Dievo į medį " , ar būtina daryti lygiai tokias pat , o kur tada individualumas ? .... tortai tavo visi labai gražūs .
Mano rytinukas .
"Persikinis "
RIMVILMA , ilgai galvojau ką tau parašyti ..... bet nieko įmantriau nesugalvojau kaip ( dėl tulpių ) ..." nevyk Dievo į medį " , ar būtina daryti lygiai tokias pat , o kur tada individualumas ? .... tortai tavo visi labai gražūs .
Mano rytinukas .
"Persikinis "
Bet man jos labai labai grazios ir kaip tycia tokios neiseina
QUOTE(ramune.v @ 2012 04 01, 08:48)
Nerelus groziai-SAUNUOLES
ACIU
ACIU
Idedi tra lia lia ir dziusta greitai,vakar kaip tik dariau,su feno pagalba isdziuvo per pusdieni
kokie fantastiški tortai.....visų kepėjėlių.....šaunuolės.....
ymetu keletą savo darbelių...
vaisinis tortas.....pastilažas
mano medutis,pastilažas
du tortai su orchidėjom 50-mečiui
mano medutis...pastilažas
vyšninis karamelinis,šlapia beze
už šio torto puošimo idėja turiu padėkoti adrijai
vaisinis tortas,pastilažas
mažytis,18 cm skersmens torčiukas....vaisinis
ymetu keletą savo darbelių...
vaisinis tortas.....pastilažas
mano medutis,pastilažas
du tortai su orchidėjom 50-mečiui
mano medutis...pastilažas
vyšninis karamelinis,šlapia beze
už šio torto puošimo idėja turiu padėkoti adrijai
vaisinis tortas,pastilažas
mažytis,18 cm skersmens torčiukas....vaisinis
kirbe,likta,@drija... kokie nuotabus tortai!
---------------------------------------------
man viena karta pries atiduodant torta, vienas drugelis suluzo.dariau nauja.labiau ji nukrakmolinau ir isdziuvo gal per 20min.
---------------------------------------------
man viena karta pries atiduodant torta, vienas drugelis suluzo.dariau nauja.labiau ji nukrakmolinau ir isdziuvo gal per 20min.