*Keila*, raima.ma, *saules_zuikutis* aciu uz grazius ivertinimus
QUOTE(ataner.s @ 2012 03 29, 21:28)
Stai mano paskutinysis:
Rimtai fainas,neeilinis(bent kolkas)
Prasau patarkit, koki paprastesni recepta naudoti dengimui ir baiboku lipdymui, bandziau daryti pagal Meian receptuka torto apdengimui, bet mase sutrupejo ir nieko panasaus i plastelina nesigavo
Nevute, saules zuikuti koki jus recepta naudojat?
QUOTE(leila10 @ 2012 03 29, 12:08)
Mano pirmas bandymas padaryti kazka panasaus i geles Bet kadangi tortukas sau gimtadienio proga bus gerai
Cia pastiliazas, o tada su slapia beze ar aisingu puosta? O Jus tuos rastus konditeriniu maiseliu puosiat? Imanoma toki siaura antgali rast? Ar kazkoki kita daikta naudojat?
QUOTE(ddovilux @ 2012 03 30, 14:44)
Cia pastiliazas, o tada su slapia beze ar aisingu puosta? O Jus tuos rastus konditeriniu maiseliu puosiat? Imanoma toki siaura antgali rast? Ar kazkoki kita daikta naudojat?
Sitie buteliukai tiktu aisingui, slapiai beze piesti?
QUOTE(ddovilux @ 2012 03 30, 15:27)
net nežinau kas čia yra
šiaip labai gerai tinka piešti paprasčiausia tūtelė iš kepimo popieriaus susukta
[quote=*Keila*,2012 03 30, 16:48]
Juodas miskas, pastilazas
Fainas tortukas.O kriaukle su specealia formele daret?
Juodas miskas, pastilazas
Fainas tortukas.O kriaukle su specealia formele daret?
Tai manau, kad cia idejus nematyta ideja, tokiu tortuku bus dabar pilna
vau,kiek daug spalvingu ir siaip graziu tortuku!
mano dar keli
snikers 2400gr
varskinis su persikais 2kg
vysninis karamelinis 3400gr
o sita jau rodyta tortuka teko keisti berniukui pasikeite jo savininke
Papildyta:
as tiek dengimui,tiek lipdymui naudoju ta pati pastilaza:saukstas zelatinos,60ml vandens,3saukstai medaus,rugstele,5sausktai aliejaus,500gr pudros,200gr krakmolo
mano dar keli
snikers 2400gr
varskinis su persikais 2kg
vysninis karamelinis 3400gr
o sita jau rodyta tortuka teko keisti berniukui pasikeite jo savininke
Papildyta:
QUOTE(Dameri @ 2012 03 30, 14:42)
Prasau patarkit, koki paprastesni recepta naudoti dengimui ir baiboku lipdymui, bandziau daryti pagal Meian receptuka torto apdengimui, bet mase sutrupejo ir nieko panasaus i plastelina nesigavo
as tiek dengimui,tiek lipdymui naudoju ta pati pastilaza:saukstas zelatinos,60ml vandens,3saukstai medaus,rugstele,5sausktai aliejaus,500gr pudros,200gr krakmolo
Sveikos kepejeles, ruosiuosi moraliai velykom tortuka gamint, tai renku informacija. Noriu kept Rafaeolo tortuka, ir sakykit, jei as ketvirtadieni pagaminsiu, jis man nesusens iki sekmadienio, nes kitom dienom mano didysis padejejas bus namuose, ir bijau kad su juo nesigaus tai kaip turi gautis. Ar uzstenko to kremo ir sonam tepti ar reikia kita gamint? Sakykit, jei gaminsiu gelytes is ruzavu marsmalow, butina dar dazu det ar iseis ir taip, nes per toki trumpa laika nespesiu niekur gaut.