Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

*Keila*, raima.ma, *saules_zuikutis* aciu uz grazius ivertinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2012 03 29, 21:28)
biggrin.gif 
Stai mano paskutinysis:

bigsmile.gif Rimtai fainas,neeilinis(bent kolkas) biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 30 kovo 2012 - 09:59
Prasau patarkit, koki paprastesni recepta naudoti dengimui ir baiboku lipdymui, bandziau daryti pagal Meian receptuka torto apdengimui, bet mase sutrupejo ir nieko panasaus i plastelina nesigavo g.gif
Nevute, saules zuikuti koki jus recepta naudojat?
Atsakyti
QUOTE(leila10 @ 2012 03 29, 12:08)
Mano pirmas bandymas padaryti kazka panasaus i geles  blush2.gif Bet kadangi tortukas sau gimtadienio proga bus gerai biggrin.gif user posted image

Cia pastiliazas, o tada su slapia beze ar aisingu puosta? O Jus tuos rastus konditeriniu maiseliu puosiat? Imanoma toki siaura antgali rast? Ar kazkoki kita daikta naudojat? blush2.gif
Atsakyti
Juodas miskas, pastilazas,
user posted image
Atsakyti
ataner.s, koks grazus ir netipiskas tortukas thumbup.gif Jeigu galima , paskolinsiu ideja ax.gif

Nevute, *saules_zuikutis* aveles laaaaabai fainos 4u.gif

*Keila*, labai grazu!!!! Kokiu kremu puoset sonus?

cia mano keli torciukai

ABC-les sventei
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NI-KO: 30 kovo 2012 - 14:00
QUOTE(ddovilux @ 2012 03 30, 14:44)
Cia pastiliazas, o tada su slapia beze ar aisingu puosta? O Jus tuos rastus konditeriniu maiseliu puosiat? Imanoma toki siaura antgali rast? Ar kazkoki kita daikta naudojat?  blush2.gif

Sitie buteliukai tiktu aisingui, slapiai beze piesti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 03 30, 15:27)
Sitie buteliukai tiktu aisingui, slapiai beze piesti?  g.gif

net nežinau kas čia yra g.gif
šiaip labai gerai tinka piešti paprasčiausia tūtelė iš kepimo popieriaus susukta smile.gif
Atsakyti
[quote=*Keila*,2012 03 30, 16:48]
Juodas miskas, pastilazas

Fainas tortukas.O kriaukle su specealia formele daret?
Atsakyti
Tai manau, kad cia idejus nematyta ideja, tokiu tortuku bus dabar pilna biggrin.gif
Atsakyti
vau,kiek daug spalvingu ir siaip graziu tortuku!

mano dar keli ax.gif
snikers 2400gr
user posted image
varskinis su persikais 2kg
user posted image
vysninis karamelinis 3400gr
user posted image
o sita jau rodyta tortuka teko keisti berniukui doh.gif pasikeite jo savininke smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dameri @ 2012 03 30, 14:42)
Prasau patarkit, koki paprastesni recepta naudoti dengimui ir baiboku lipdymui, bandziau daryti pagal Meian receptuka torto apdengimui, bet mase sutrupejo ir nieko panasaus i plastelina nesigavo  g.gif
Nevute, saules zuikuti koki jus recepta naudojat?

as tiek dengimui,tiek lipdymui naudoju ta pati pastilaza:saukstas zelatinos,60ml vandens,3saukstai medaus,rugstele,5sausktai aliejaus,500gr pudros,200gr krakmolo
Atsakyti
Sveikos kepejeles, ruosiuosi moraliai velykom tortuka gamint, tai renku informacija. Noriu kept Rafaeolo tortuka, ir sakykit, jei as ketvirtadieni pagaminsiu, jis man nesusens iki sekmadienio, nes kitom dienom mano didysis padejejas bus namuose, ir bijau kad su juo nesigaus tai kaip turi gautis. Ar uzstenko to kremo ir sonam tepti ar reikia kita gamint? Sakykit, jei gaminsiu gelytes is ruzavu marsmalow, butina dar dazu det ar iseis ir taip, nes per toki trumpa laika nespesiu niekur gaut.
Atsakyti