Nevute su Saules zuikuciu- raminkites. Pavargau kopint jusu tortus vienas uz kita grazesni. Saunuoles!!! O cia jus susitarusios varot abi vienodus? dar butu baika, kad abu tortai pas viena jubiliata suvaziuotu
Papildyta:
dar klausimas saules zuikuciui: o cia avytes kailis is beze? gerai iziuriu?
sveikos sitam reikale esu naujoke, noriu su pastilazu papuost pirmaji tortuka velykom, tai noriu paklausti. Suprantu, kad puosiant pastilazu reikia aptepti torta sviestine mase ir tada deti pastilaza? o pries kiek laiko galima pasidaryt pastilaza? kiek laiko jis gali prastovet kameroj? ir jeigu noriu keliu skirtingu spalvu pasidaryt po nedideli kieki tai kaip geriau daryti? kiekviena minkyti atskirai ar is bendros mases paimti ir ideti dazus? noriu pasibandyt pasidaryt is anksto, kad is vakaro netektu nervu gadint, nes nescioms blogos emocijos ne i nauda
noriu visas pagirti, kad be galo grazus tortai, visa diena skaiciau ir seile varvinau svajose ir as kadanors tokius sugebesiu padaryt
noriu visas pagirti, kad be galo grazus tortai, visa diena skaiciau ir seile varvinau svajose ir as kadanors tokius sugebesiu padaryt
QUOTE(Juditab @ 2012 03 29, 20:33)
sveikos sitam reikale esu naujoke, noriu su pastilazu papuost pirmaji tortuka velykom, tai noriu paklausti. Suprantu, kad puosiant pastilazu reikia aptepti torta sviestine mase ir tada deti pastilaza? o pries kiek laiko galima pasidaryt pastilaza? kiek laiko jis gali prastovet kameroj? ir jeigu noriu keliu skirtingu spalvu pasidaryt po nedideli kieki tai kaip geriau daryti? kiekviena minkyti atskirai ar is bendros mases paimti ir ideti dazus? noriu pasibandyt pasidaryt is anksto, kad is vakaro netektu nervu gadint, nes nescioms blogos emocijos ne i nauda
tik jau nedekit jokios mases uzsiminkius i kamera net suo nesugriaus tada jos
laikykit kambary, i maiseli ir i dezute sandariai uzdarius.
del skirtingu spalvu. Jei dar tik pradedat- uzsiminkykit viena norma baltos ir tada dazykit, nes bus sunku is karto po maza kieki uzsiminkyt...
jei darysit koki baiboka ar gelytes- galit nors ir pries savaite pasidaryt- sustings, sudzius, maziau nervu kainuos o del blogu emociju- tortai ne tik geros, bet ir SKANIOS emocijos
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 29, 19:46)
tik jau nedekit jokios mases uzsiminkius i kamera net suo nesugriaus tada jos
del skirtingu spalvu. Jei dar tik pradedat- uzsiminkykit viena norma baltos ir tada dazykit, nes bus sunku is karto po maza kieki uzsiminkyt...
jei darysit koki baiboka ar gelytes- galit nors ir pries savaite pasidaryt- sustings, sudzius, maziau nervu kainuos o del blogu emociju- tortai ne tik geros, bet ir SKANIOS emocijos
taip ir galvojau, kad kazka kvailai paklausiu
aciu uz atsakymus
esu dariusi jau gelytes is chewitsu, tai mano manymu neblogai gavos, tik mano sunaitelis norejo viska suvalgyt iskart
jo, tortas tikrai skani emocija bus, tik reikia papuost graziai, bus dziaugsmo tada
QUOTE(Smulkmena @ 2012 03 29, 16:40)
Noriu nudažyti saldainių masę, kurioj stadijoj tą daryti - įminkyti į jau pagamintą?
Ar galima saldainių mase dengtą tortą puošti aisingu? Niekas netirpsta, netyžta, neminkštėja?..
Ačiū.
Ar galima saldainių mase dengtą tortą puošti aisingu? Niekas netirpsta, netyžta, neminkštėja?..
Ačiū.
Labai norėčiau, kad mano klausimas nenusimestų, kas žinot, patarkit. Ačiū.
QUOTE(Nevute @ 2012 03 29, 19:53)
tavo tikrai grazesnis
oj,tiknereikia kiekviena mes su savo stilium,kiekvienos savaip grazus
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 29, 20:20)
Nevute su Saules zuikuciu- raminkites. Pavargau kopint jusu tortus
aciu
aha,sikart su beziuku padariau.anksciau is mases rutuliuku darydavau.sikart norejau taip pabandyti.galiu pasakyti,kad daug greiciau viskas vyksta su beziuku,o isvaizda man ir taip ir kitaip gan grazu
QUOTE(Smulkmena @ 2012 03 29, 19:15)
Labai norėčiau, kad mano klausimas nenusimestų, kas žinot, patarkit. Ačiū.
As visada dengiu tortukus tik su sokoladine saldainiu mase-man su ja labai patinka dirbti,o ir tortu valgytojai labai patenkinti-visiems ji patinka.Pasidarau balta mase ir po to nusidazau kokiom noriu spalvom kiek man reikia..
Ant sios mases puikiai laikosi ir icingas ir beze-niekas netirpsta ir neminksteja
simisimi84, aciu uz atsakymus
O del tu kartoniuku tarp tortuku ir kokteiliniu siaudeliu, tai tie siaudeliai tiesiog remiasi i kartona ar reikia persmaigti?
Olesta, as dengusi esu tik viena tortuka pastilazu ir matyt nepasiseke man ji gera pasigaminti, nes trupejo, skilo, nesikociojo, paskui pabandziau saldainiu mase ir man su ja patiko labiau. Tad daugiau ir nebedrisau vel daryt pastiliazo. Seip su saldainiu mase esu irgi dar tik 4 tortukus apdengusi. Bet su ja labiau draugauti norisi.
As dar tik mokausi, nes anksciau tortuku nepuosdavau ir kepdavau labai retai. Pradejau puosti nesenai. Esu papuosusi dar tik kelis ranku pirstu suskaiciavimui dar perdaug
Stai mano paskutinysis:
O del tu kartoniuku tarp tortuku ir kokteiliniu siaudeliu, tai tie siaudeliai tiesiog remiasi i kartona ar reikia persmaigti?
Olesta, as dengusi esu tik viena tortuka pastilazu ir matyt nepasiseke man ji gera pasigaminti, nes trupejo, skilo, nesikociojo, paskui pabandziau saldainiu mase ir man su ja patiko labiau. Tad daugiau ir nebedrisau vel daryt pastiliazo. Seip su saldainiu mase esu irgi dar tik 4 tortukus apdengusi. Bet su ja labiau draugauti norisi.
As dar tik mokausi, nes anksciau tortuku nepuosdavau ir kepdavau labai retai. Pradejau puosti nesenai. Esu papuosusi dar tik kelis ranku pirstu suskaiciavimui dar perdaug
Stai mano paskutinysis:
QUOTE(ataner.s @ 2012 03 29, 23:28)
Stai mano paskutinysis:
kaip graziai ziurisi
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 29, 20:20)
Nevute su Saules zuikuciu- raminkites. Pavargau kopint jusu tortus vienas uz kita grazesni. Saunuoles!!! O cia jus susitarusios varot abi vienodus? dar butu baika, kad abu tortai pas viena jubiliata suvaziuotu
Papildyta:
Papildyta:
labai labai grazus abieju tortai.
ataner - koks idomus, ir tikrai labai graziai ziurisi, saunuole