Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Nevute su Saules zuikuciu- raminkites. Pavargau kopint jusu tortus cool.gif vienas uz kita grazesni. Saunuoles!!! O cia jus susitarusios varot abi vienodus? dar butu baika, kad abu tortai pas viena jubiliata suvaziuotu lotuliukas.gif
Papildyta:
dar klausimas saules zuikuciui: o cia avytes kailis is beze? g.gif gerai iziuriu?
Atsakyti
sveikos smile.gif sitam reikale esu naujoke, noriu su pastilazu papuost pirmaji tortuka velykom, tai noriu paklausti. Suprantu, kad puosiant pastilazu reikia aptepti torta sviestine mase ir tada deti pastilaza? o pries kiek laiko galima pasidaryt pastilaza? kiek laiko jis gali prastovet kameroj? blush2.gif ir jeigu noriu keliu skirtingu spalvu pasidaryt po nedideli kieki tai kaip geriau daryti? kiekviena minkyti atskirai ar is bendros mases paimti ir ideti dazus? g.gif noriu pasibandyt pasidaryt is anksto, kad is vakaro netektu nervu gadint, nes nescioms blogos emocijos ne i nauda biggrin.gif

noriu visas pagirti, kad be galo grazus tortai, visa diena skaiciau ir seile varvinau blush2.gif svajose ir as kadanors tokius sugebesiu padaryt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juditab: 29 kovo 2012 - 19:34
QUOTE(Juditab @ 2012 03 29, 20:33)
sveikos smile.gif sitam reikale esu naujoke, noriu su pastilazu papuost pirmaji tortuka velykom, tai noriu paklausti. Suprantu, kad puosiant pastilazu reikia aptepti torta sviestine mase ir tada deti pastilaza? o pries kiek laiko galima pasidaryt pastilaza? kiek laiko jis gali prastovet kameroj? blush2.gif ir jeigu noriu keliu skirtingu spalvu pasidaryt po nedideli kieki tai kaip geriau daryti? kiekviena minkyti atskirai ar is bendros mases paimti ir ideti dazus? g.gif  noriu pasibandyt pasidaryt is anksto, kad is vakaro netektu nervu gadint, nes nescioms blogos emocijos ne i nauda biggrin.gif

noriu visas pagirti, kad be galo grazus tortai, visa diena skaiciau ir seile varvinau blush2.gif  svajose ir as kadanors tokius sugebesiu padaryt lotuliukas.gif

tik jau nedekit jokios mases uzsiminkius i kamera cool.gif net suo nesugriaus tada jos doh.gif
laikykit kambary, i maiseli ir i dezute sandariai uzdarius.
del skirtingu spalvu. Jei dar tik pradedat- uzsiminkykit viena norma baltos ir tada dazykit, nes bus sunku is karto po maza kieki uzsiminkyt...
jei darysit koki baiboka ar gelytes- galit nors ir pries savaite pasidaryt- sustings, sudzius, maziau nervu kainuos mirksiukas.gif o del blogu emociju- tortai ne tik geros, bet ir SKANIOS emocijos nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 29 kovo 2012 - 19:47
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 29, 19:46)
tik jau nedekit jokios mases uzsiminkius i kamera  cool.gif net suo nesugriaus tada jos  doh.gif
laikykit kambary, i maiseli ir i dezute sandariai uzdarius.
del skirtingu spalvu. Jei dar tik pradedat- uzsiminkykit viena norma baltos ir tada dazykit, nes bus sunku is karto po maza kieki uzsiminkyt...
jei darysit koki baiboka ar gelytes- galit nors ir pries savaite pasidaryt- sustings, sudzius, maziau nervu kainuos  mirksiukas.gif o del blogu emociju- tortai ne tik geros, bet ir SKANIOS emocijos  nestuke.gif

taip ir galvojau, kad kazka kvailai paklausiu biggrin.gif blush2.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif

esu dariusi jau gelytes is chewitsu, tai mano manymu neblogai gavos, tik mano sunaitelis norejo viska suvalgyt iskart biggrin.gif
jo, tortas tikrai skani emocija bus, tik reikia papuost graziai, bus dziaugsmo tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2012 03 29, 16:40)
Noriu nudažyti saldainių masę, kurioj stadijoj tą daryti - įminkyti į jau pagamintą?

Ar galima saldainių mase dengtą tortą puošti aisingu? Niekas netirpsta, netyžta, neminkštėja?..

Ačiū.

Labai norėčiau, kad mano klausimas nenusimestų, kas žinot, patarkit. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Nevute @ 2012 03 29, 19:53)
tavo tikrai grazesnis  blush2.gif 

oj,tiknereikia biggrin.gif kiekviena mes su savo stilium,kiekvienos savaip grazus 4u.gif
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 29, 20:20)
Nevute su Saules zuikuciu- raminkites. Pavargau kopint jusu tortus  cool.gif

dar klausimas saules zuikuciui: o cia avytes kailis is beze?  g.gif gerai iziuriu?

biggrin.gif aciu biggrin.gif

aha,sikart su beziuku padariau.anksciau is mases rutuliuku darydavau.sikart norejau taip pabandyti.galiu pasakyti,kad daug greiciau viskas vyksta su beziuku,o isvaizda man ir taip ir kitaip gan grazu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Smulkmena @ 2012 03 29, 19:15)
Labai norėčiau, kad mano klausimas nenusimestų, kas žinot, patarkit. Ačiū.

As visada dengiu tortukus tik su sokoladine saldainiu mase-man su ja labai patinka dirbti,o ir tortu valgytojai labai patenkinti-visiems ji patinka.Pasidarau balta mase ir po to nusidazau kokiom noriu spalvom kiek man reikia..
Ant sios mases puikiai laikosi ir icingas ir beze-niekas netirpsta ir neminksteja mirksiukas.gif
Atsakyti
simisimi84, aciu uz atsakymus 4u.gif
O del tu kartoniuku tarp tortuku ir kokteiliniu siaudeliu, tai tie siaudeliai tiesiog remiasi i kartona ar reikia persmaigti?
Olesta, as dengusi esu tik viena tortuka pastilazu ir matyt nepasiseke man ji gera pasigaminti, nes trupejo, skilo, nesikociojo, paskui pabandziau saldainiu mase ir man su ja patiko labiau. Tad daugiau ir nebedrisau vel daryt pastiliazo. Seip su saldainiu mase esu irgi dar tik 4 tortukus apdengusi. Bet su ja labiau draugauti norisi.
As dar tik mokausi, nes anksciau tortuku nepuosdavau ir kepdavau labai retai. Pradejau puosti nesenai. Esu papuosusi dar tik kelis smile.gif ranku pirstu suskaiciavimui dar perdaug biggrin.gif
Stai mano paskutinysis:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 31 kovo 2012 - 14:09
QUOTE(ataner.s @ 2012 03 29, 23:28)
Stai mano paskutinysis:

kaip graziai ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2012 03 29, 23:28)
Stai mano paskutinysis:

labai tvarkingas. Įdomus, nematytas
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 29, 20:20)
Nevute su Saules zuikuciu- raminkites. Pavargau kopint jusu tortus  cool.gif vienas uz kita grazesni. Saunuoles!!! O cia jus susitarusios varot abi vienodus? dar butu baika, kad abu tortai pas viena jubiliata suvaziuotu  lotuliukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif labai labai grazus abieju tortai.

ataner - koks idomus, ir tikrai labai graziai ziurisi, saunuole wub.gif
Atsakyti
Tortas Medutis apie 2,5 kg
user posted image
Pirmasis mano Makvynas Varškinis gaivumėlis 2.3 kg
user posted image blush2.gif
Atsakyti