Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 29, 13:30)

snickers, 2,1 kg, paprastutis toks..

wub.gif Labai graži boružėlė
Atsakyti
o kaip maskarpones torciuka galima butu uzdengti? juk pastiliazas dregmes neatlaikytu, sviestinis kremukas nemanau kad tiktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2012 03 29, 16:29)
o kaip maskarpones torciuka galima butu uzdengti? juk pastiliazas dregmes neatlaikytu, sviestinis kremukas nemanau kad tiktu blush2.gif

aptepti sviestiniu ir ok.. jei mascarpones tas kur vien kremas, o apačioje biskvitas, tai galima šonus apjuosti plonu biskvitu ir tada aptepus sviestiniu dengti pastilažą
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 29, 14:34)
aptepti sviestiniu ir ok.. jei mascarpones tas kur vien kremas, o apačioje biskvitas, tai galima šonus apjuosti plonu biskvitu ir tada aptepus sviestiniu dengti pastilažą

aciu smile.gif
Atsakyti
leila10 pirmas geliu bandymas puikus thumbup.gif

simisimi84 labai grazi boruzele, tik mano manymu reiketu dar tu tokiu geliu ant sonu, bet cia mano nuomone blush2.gif

Diditukas thumbup.gif bandyk ir toliau smile.gif

Ikeliu as siandienos, nieko blatno, bet rodausi blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Jetau kaip man grazu tie aviukai, reiks ir man kada pabandyt. Nevute pamokinsi? 4u.gif
Atsakyti
Nevute nu aviukaaas pasaka wub.gif
Nu jus man pasakykit, man mistika su tom spalvom neisgaunu as tokiu kokiu noriu nors tu ka doh.gif Ir kaip gerbiamoji isgaunat tokia ryskia zalia spalvyte cia americolor? dejot irgi i zelatina ar iminket i gatava? Ir kiek dazu dejot sitam kiekiui mases? Man 4 geru lasu neuzteko, ar cia normalu ar cia tik man taip? unsure.gif
Atsakyti
O jau kokie grazus abu avinukai thumbup.gif

Nevute, kaip padarytas drugelis ant avinuko torto? g.gif
Atsakyti
Šiandieną gi teko puošt savo pirmąjį tortą doh.gif Su viršum, t.y. šokoladu apipilt, sekėsi visai gerai biggrin.gif Bet va šonai doh.gif Kažkas baisaus. Iš vieno blogo nusižiūrėjau kiap puošė juodąjį mišką sviesto-šokolado-grietinėlės kremu. Viską atrodo blush2.gif pasidariau kaip reikia, bet spaudžiant su maišeliu sunkėsi skystis g.gif Sunku buvo kažką formuot doh.gif Sakyčiau kaip būna atšilęs sviestas g.gif Na net į šiukšlinę įkišus nosį pasižiūrėjau kokį sviestą dėjau, tai 82,5%. Gal reikėjo šaldytuve tą kremą palaikyt g.gif O gal dar nugramdyt nuo šonų ir pabandyt iš naujo su palaikytu šaldytuve kremu biggrin.gif nes bent pusė liko lotuliukas.gif doh.gif Nu biškį juokas ima iš to mano puošimo rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogailė: 29 kovo 2012 - 18:21
mamytei, besiruošiančiai triaukštį dengti saldainine mase[B] - paskaičiuokit savikainą, kiek normų Jums reikės užminkyti ir dar klausimas kaip gausis, ne visada pavyksta, aš tai Jums siūlyčiau darytis pastilažą, ir greitai ir gerai, ir vienas pigiausių variantų 4u.gif o su saldainine tai pražūsit, jei nesat bandžiusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2012 03 29, 19:38)
mamytei, besiruošiančiai triaukštį dengti saldainine mase[B] - paskaičiuokit savikainą, kiek normų Jums reikės užminkyti ir dar klausimas kaip gausis, ne visada pavyksta, aš tai Jums siūlyčiau darytis pastilažą, ir greitai ir gerai, ir vienas pigiausių variantų 4u.gif o su saldainine tai pražūsit, jei nesat bandžiusi 4u.gif

nebūtinai pražus... teko man ją irgi daryti, kai nebuvau nei mmg nei ko bandžiusi... bet daugiau nedariau tiesiog per brangu... nors gavosi daug maž gerai...
Atsakyti
*saules_zuikutis* geras!!! avinuku diena siandien matyt biggrin.gif thumbup.gif tavo tikrai grazesnis blush2.gif Taip kad geriau prasyt saules_zuikucio pamoku avytes darymo biggrin.gif bet ir as galiu pamokyt jeigu kam idomu blush2.gif Drugelis tai cia vaflinis smile.gif pirktas smile.gif del spalvu tai cia visom jos grazios gaunasi, bet gal dar nuo fotografavimo jos biski paryskeja g.gif
Atsakyti