Mano pirmas bandymas padaryti kazka panasaus i geles Bet kadangi tortukas sau gimtadienio proga bus gerai
sveikos kepejeles
vis uzsuku pasiziureti jusu sedevru, o ju tikrai daug
noriu padaryti dukrytes krikstynoms tortuka dvieju arba triju aukstu, nes bus nemazai zmoniu ir noriu paklaust kaip juos sutvirtinate, kad laikytusi?
Taip pat planuoji dnegti saldainiu mase, bet esu skaiciusi, kad mase ne visi tortai dengiami. Tai kokie ja nedengiami?
noriu padaryti dukrytes krikstynoms tortuka dvieju arba triju aukstu, nes bus nemazai zmoniu ir noriu paklaust kaip juos sutvirtinate, kad laikytusi?
Taip pat planuoji dnegti saldainiu mase, bet esu skaiciusi, kad mase ne visi tortai dengiami. Tai kokie ja nedengiami?
Leila, labai labai grazu.
QUOTE(ataner.s @ 2012 03 29, 12:47)
sveikos kepejeles
dengti gali būti visi, tik prieš tai aptepti reik sviestiniu kremu.
dėl sutvirtinimų - deda kartoniukus tarp tortų, o tie kartoniukai laikosi į apačioje esantį tortą įsmeigtų kokteilinių šiaudelių, pvz keturių šiaudelių
Papildyta:
leila labai gražus tortukas, toks savas.. o gėlytės tik gražės ir gražės.
dar norėjau pasakyti, kad labai graži klapelytės knyga.. nuostabi tiesiog
Papildyta:
ir mano vienas
snickers, 2,1 kg, paprastutis toks..
Simisimi o boružės viduje tortas?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 29, 14:00)
Simisimi o boružės viduje tortas?
aga, tas pats sickers
Labas mergytės
Įkvėpta JŪSŲ tortų pabandžiau ir aš... Šituo tortu biškį didžiuojuos tai nusprendžiau pasirodyt. Tortas plikytos tešlos su maskarpone, šokoladu ir vyšnių uogiene. Puoštas saldainių mase,rožytės irgi, lapeliai tiesiog mėtų kitokių kol kas nemoku plikytos tešlos detalės, o piešta tirpintu šokoladu... Yra kur tobulėt, bet patiko labai šis užsiėmimas, tai tikiuosi kas kart bus tik geriau Dabar visom šventėm darysiu tik naminius tortus
P.S. foto negaliu įkelt... pirmas kartas...nepykit. Pasitaisysiu
nu o torta jau suvalget, kad nerodot?
Dar kartą atsiprašau... bandau bandau bet nesigauna... tai bent nuorodą metu
http://public.fotki....ta-tela-ir.html
QUOTE(NI-KO @ 2012 03 29, 15:24)
mergaites, koki geriau krema darit, kad taip torta papuosti? Ar tinka plakta grietinele su sokoladu?
puošiau šlaia bezė.. man ji geriausia... bet net neabejoju, kad tiktų ir grietinėlė su šokoladu, gal šiuo atveju ganašas
Noriu nudažyti saldainių masę, kurioj stadijoj tą daryti - įminkyti į jau pagamintą?
Ar galima saldainių mase dengtą tortą puošti aisingu? Niekas netirpsta, netyžta, neminkštėja?..
Ačiū.
Ar galima saldainių mase dengtą tortą puošti aisingu? Niekas netirpsta, netyžta, neminkštėja?..
Ačiū.