Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puošiame savo tortus, keksiukus ir tt..., rod

Mano pirmas bandymas padaryti kazka panasaus i geles blush2.gif Bet kadangi tortukas sau gimtadienio proga bus gerai biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leila10: 29 kovo 2012 - 11:16
sveikos kepejeles smile.gif
vis uzsuku pasiziureti jusu sedevru, o ju tikrai daug smile.gif
noriu padaryti dukrytes krikstynoms tortuka dvieju arba triju aukstu, nes bus nemazai zmoniu ir noriu paklaust kaip juos sutvirtinate, kad laikytusi?
Taip pat planuoji dnegti saldainiu mase, bet esu skaiciusi, kad mase ne visi tortai dengiami. Tai kokie ja nedengiami?
Atsakyti
Leila, labai labai grazu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ataner.s @ 2012 03 29, 12:47)
sveikos kepejeles smile.gif
vis uzsuku pasiziureti jusu sedevru, o ju tikrai daug smile.gif
noriu padaryti dukrytes krikstynoms tortuka dvieju arba triju aukstu, nes bus nemazai zmoniu ir noriu paklaust kaip juos sutvirtinate, kad laikytusi?
Taip pat planuoji dnegti saldainiu mase, bet esu skaiciusi, kad mase ne visi tortai dengiami. Tai kokie ja nedengiami?

dengti gali būti visi, tik prieš tai aptepti reik sviestiniu kremu.
dėl sutvirtinimų - deda kartoniukus tarp tortų, o tie kartoniukai laikosi į apačioje esantį tortą įsmeigtų kokteilinių šiaudelių, pvz keturių šiaudelių
Papildyta:
leila labai gražus tortukas, toks savas.. o gėlytės tik gražės ir gražės.

dar norėjau pasakyti, kad labai graži klapelytės knyga.. nuostabi tiesiog 4u.gif
Papildyta:
ir mano vienas
snickers, 2,1 kg, paprastutis toks..
user posted image
Atsakyti
Simisimi o boružės viduje tortas?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 29, 14:00)
Simisimi o boružės viduje tortas?

aga, tas pats sickers smile.gif
Atsakyti
user posted image
Labas mergytės 4u.gif

Įkvėpta JŪSŲ tortų pabandžiau ir aš... Šituo tortu biškį didžiuojuos biggrin.gif tai nusprendžiau pasirodyt. Tortas plikytos tešlos su maskarpone, šokoladu ir vyšnių uogiene. Puoštas saldainių mase,rožytės irgi, lapeliai tiesiog mėtų blush2.gif kitokių kol kas nemoku ax.gif plikytos tešlos detalės, o piešta tirpintu šokoladu... Yra kur tobulėt, bet patiko labai šis užsiėmimas, tai tikiuosi kas kart bus tik geriau ax.gif Dabar visom šventėm darysiu tik naminius tortus thumbup.gif

P.S. foto negaliu įkelt... doh.gif pirmas kartas...nepykit. Pasitaisysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diditukas: 29 kovo 2012 - 13:50
nu o torta jau suvalget, kad nerodot? g.gif
Atsakyti

4u.gif Dar kartą atsiprašau... bandau bandau bet nesigauna... blush2.gif tai bent nuorodą metu mirksiukas.gif

http://public.fotki....ta-tela-ir.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diditukas: 29 kovo 2012 - 13:59
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 23, 16:20)

user posted image

mergaites, koki geriau krema darit, kad taip torta papuosti? Ar tinka plakta grietinele su sokoladu?
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2012 03 29, 15:24)
mergaites, koki geriau krema darit, kad taip torta papuosti? Ar tinka plakta grietinele su sokoladu?

puošiau šlaia bezė.. man ji geriausia... bet net neabejoju, kad tiktų ir grietinėlė su šokoladu, gal šiuo atveju ganašas
Atsakyti
Noriu nudažyti saldainių masę, kurioj stadijoj tą daryti - įminkyti į jau pagamintą?

Ar galima saldainių mase dengtą tortą puošti aisingu? Niekas netirpsta, netyžta, neminkštėja?..

Ačiū.
Atsakyti