ikelsiu kelis
snickers,svoris 2,5kg,pastilazas,blizganti pudra
nepamenu skoniu.pastilazas, svoris apie 4kg
snickers,pastilazas,svoris apie 4kg
Sveikos kepejeles
gal pasufleruotumet kur galeciau rasti Cipsiuko pastiliazo dengimui recepata ?...
gal pasufleruotumet kur galeciau rasti Cipsiuko pastiliazo dengimui recepata ?...
QUOTE(Asta25 @ 2012 03 27, 22:27)
Sveikos kepejeles
Virsutinej papuosimu temoj be komentaru
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 28, 09:04)
Nu ir aš savo parodau rafaelo 2,4 kg. Dengimo masė su gliukoze.Tik su raidėm šį kartą vargau
grazi kempine.ir nesimato,kad su raidem buvo vargta-viskas graziai ziurisi
QUOTE(k.lapelyte @ 2012 03 27, 19:59)
ikelsiu kelis
Knyga kaip iš paveiksliuko - tokia "nevalgoma"
Progresas akivaizdus, dar trupučiuką ir bus "ledas"
abu kempiniukai labai mieli
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 25, 10:19)
sveiki norejau paklausti kaip daromas tas maskarpones kremas puosimui , kad tai graziai issispaustu ant keksiuku????
Mergaites, is ko darot gelytes?
Matau nemazai masiu yra tam tinkamu, bet is ko malauniausiai ir lengviausiai lipdosi. Ir tuo paciu yra ir skanu
Prasau, patarkit
Matau nemazai masiu yra tam tinkamu, bet is ko malauniausiai ir lengviausiai lipdosi. Ir tuo paciu yra ir skanu
Prasau, patarkit
Man asmeniškai tavo Simimi kempiniukas gražesnis Mano irgi pirmas Kempiniukas
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 28, 10:52)
Man asmeniškai tavo Simimi kempiniukas gražesnis
dėkui kai tavo pamačiau, oo kempiniukas.. bet man trūksta to apvadėlio aplink, jis tarytum įrėmina.. gražus ir tavo, net neabejoju, kad vaikai liko be galo laimingi
Papildyta:
QUOTE(Wilka @ 2012 03 28, 10:52)
Mergaites, is ko darot gelytes?
Prasau, patarkit
Prasau, patarkit
papuošimų temoje be komentarų penktame puslapyje yra pastilažas lipdymui. tas geras būna, tik vandens pilkite ne 60 ml, o 40 ml, bus garantuočiau